Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 046
  • 850
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм загледала Yoyo, някоя мама ако има отзиви ще се радвам да сподели.

# 226
  • Anywhere
https://www.online4baby.com/for-baby/22448/Cybex-Eezy-S-Gold-Fas … roller---Love-Red
Това е добър вариант, ако може да преглътнете,че няма борд. Не е ултра лека, 7 кг, но е стабилна и качествена количка, не като Кикабоо Simple Smile

# 227
https://www.online4baby.com/for-baby/22448/Cybex-Eezy-S-Gold-Fas … roller---Love-Red
Това е добър вариант, ако може да преглътнете,че няма борд. Не е ултра лека, 7 кг, но е стабилна и качествена количка, не като Кикабоо Simple Smile

Видях че е 7.6 кг. А моят Cybex Balios S е 11.2. Няма голяма разлика 😀. Това ме спира. Иначе предпазен борд мога да купя допълнително. Не знам дали си заслужава да си купя подобие на моята маалко по- лека...иначе и цената и е добра.

Silver Cross Jet някой използвал ли е? Или Ickle BUbba Globe?

# 228
  • София
А как поръчвате от този сайт? С доставка до Англия ли? И колко струва доставката? Нещо не успях да се ориентирам.

# 229
Сега виждам ,че предпазния борд на доста места е извън наличчост...

# 230
  • Anywhere
А как поръчвате от този сайт? С доставка до Англия ли? И колко струва доставката? Нещо не успях да се ориентирам.

Да, до адрес на превозвач поръчваме. Доставката е безплатна за УК. После е според тарифата на превозвача. С този сайт е малко трудно плащането с БГ карти, обикновено с Paypal се получава!

# 231
Здравейте. Искам да споделя с вас проблемите, които аз имах с моята количка и магазина, от който я купихме - дано съм полезна на някой.
Купихме Nio-S-Max Retrus от магазин "Мое бебе слънчице" в София. Позитиви има, но няма да ги изброявам - тях ще ви ги кажат консултантите в магазина. Аз ще се спра на факта, че обезопасителните колани на количката са зашити така, че на дъщеря ми й трябват няколко секунди, за да се измъкне от тях и да се изправи в количката. На няколко пъти я хващахме в последния момент преди да падне на земята.
Друг проблем на коланите, който никой няма да ви посочи в магазина (и за който аз никога не бих се сетила да попитам, а предполагам и повечето майки), е че не може да ползвате подложка за количка или чувалче, защото горната и долната презрамка на коланите не се разделят. Макар да не звучи като твърде голям проблем, всъщност е изключително непрактично.
Сигнализирахме за проблема в магазина и попитахме може ли да се направи нещо за коланите. Те веднага се съгласиха да ги пришият малко по-високо, въпреки че гаранцията беше вече изтекла. Естествено, зарадвах се на тяхната отзивчивост и оставихме количката на 08.01.2020. Когато 3 седмици по-късно тя все още не беше готова, ни обясниха, че по закон имат право на 1 месец, за да я оправят. Когато мина повече от месец и пак попитахме какво се случва ни казаха, че понеже гаранцията е изтекла и затова могат да се забавят и повече от месец, но никой не уточни колко още ще чакаме. Така минаха 1м и 20дни. На 28.02.2020 най-накрая получихме известие, че количката е готова и можем да си я вземем. Когато отидохме на другия ден ни казаха, че не могат да ни я дадат без да представим гаранционната карта. Ние не я носехме, защото гаранцията беше изтекла и защото никой не ни я беше поискал, когато оставихме количката и по редица обстоятелства, които ще спестя, нямаше как да се върнем същия ден до вкъщи за да я вземем. Предложихме им дори да оставим пари като гаранция, за да ни дадат сега коша, а на следващия ден щяхме да отидем да занесем и гаранционната карта, но отказът им беше категоричен.
Та не знам, аз ли нещо не разбирам, но как може нещо хем да е по гаранция и да не ти го дават без гаранционната карта, хем да не е по гаранция и затова да те мотаят почти два месеца.
Разбира се, всеки сам си прави изводите и решава на кого ще се довери за безопасността и обслужването, когато става въпрос за най-скъпото му. Надявам се да съм била полезна на някой.

# 232
Към дамите със Cybec Eezy S plus. Как се спеавяте с надигането от легнало положение в седнало докато детето е в количката?

# 233
Момичета някой поръчваш скоро от babymarkt.de? Как се получават нещата? Пробвах с 3 карти не става, с pay pal също? Моля за помощ  🤔🤔🤔

# 234
Може ли да споделите снимка на Miley-то, защото също я гледям от известно време, макар, че от нещата, които изказвате като мнение сигурно ще се откажа. Иначе относно летните колички на външен вид досега не съм видяла една, която да ми грабне окото. И си мисля точно същото по отношение на свикването с по-тежка количка и преминаването на летен вариант - ще липсва нещо.
Момичета, от дълго чудене каква лятна количка да избера взех просто едно Kikka Boo Miley. Да ,ама не ми харесва. Всичко и е едно паянтаво и по- трудно за наместване от деугата ми количка. Гръбчето много трудно се надига, предпаНия борд е по- труден за махане, коланите и др.
Другата ми количка е Cybex Balios S. Е имам чувството ,че като изкачвам тротоари с Kikkabooto ми е по- тежко и трудно от колкото с другата. По павета също е ужас, яко друсане. Не знам за детето как е ...
общо взето много исках по- лека количка да си бутам лятото ,ама не знам дали ще издържа с тази. Така или иначе не я усещам толкова по- лека от Cybexa, който е 11 кг.
Имате ли някакво наистина добро предложение за по- лека и стабилна количка , да не ми друса толкова по паветата. Или всички по-леки се друсат яко?
Не знам ако се хвърля на по скъп модел от 400-500 лв , да не стане като с Kikkabooto. Да си я купя и после да не искам да я използвам 😂
Виждам масово предлагате Cybex Eezy plus , но тя е 7.6кг. Нещо по- леко но здраво, стабилно и качествено?

Отзиви например за Baby Monsters -5.2 кг
Babyzen Yoyo ( макар че ми се вижда доста скъпичка)
Abc Design
Mountain Buggy
Cosatto Woosh
Silver Cross Jet

И други...

# 235
@тинити
аз кожена количка не харесвам, защото имам усещането, че 'не диша' материята. Лятото как ли му е  на бебето?

@Viktoriavelikova
само розовият цвят ми харесва, нищо друго.

@Ellie-
полските колички са тежки, в смисъл тромави, груби. Като гледам този модел дори не е евтин. За тези пари си купете италианска или английска, немска количка.
9.5кг за ходова част е много - някои са толкова, че и  по-малко общо с коша. Полските платове също са много по-зле. Нещо като да караш мерцедес или москвич. По-добре си вземи  чешка поне.

zazu1
купи си лека количка, която без проблеми да вдигаш по стълбите. Гледай ширината и да е около 50 см. По-широките трудно се хващат, по-тесните, са слаби и може конструкцията да се огъва и да нарани на бебето. Колелото според мен е подходящо да не е от най-малките някъде 17см. При по-малки препятствия може да си позволиш да я тикаш по стълби, но не ми се вярва, че ще издържиш, да кажем 3 етажа нагоре да 'возиш' количката.
Chicco multiway предлагам.

# 236
Към дамите със Cybec Eezy S plus. Как се спеавяте с надигането от легнало положение в седнало докато детето е в количката?

Със сила Grinning Но свикнах вече Simple Smile

# 237

Със сила Grinning Но свикнах вече Simple Smile
А предпазен борд имате ли закупен? Дали стои стабилно на количката?

# 238
  • София
А лесно ли се качва по стълби? И как точно се закрепя този предпазен борд?

# 239
Нямам, честно казано , не мисля и да купувам.
Шасито и е супер добро, не съм имала проблем със стълби.
Правя огромна разлика с шасито на другата си количка.

Общи условия

Активация на акаунт