Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 79 956
  • 850
  •   1
Отговори
# 315
Добър ден! Нова съм в сайта и в темата. Края на Май месец очакваме нашето чудо, дай боже! Имам въпрос относно количките на Krausman. Много малко информация намирам относно тях, та реших да попитам някой дали е използвал и има ли впечетления. Благодаря ви предварително!

Бях писала и преди това, но като цяло аз съм доволна. Нашата беше Краусман. Маневрена е, имаше и голям багажник. Не беше от най-тежките и лесно я качвах по стълбите. В сгънато положение не е много малка, но нашия багажник е огромен и изобщо не ни бъркаше. Като цяло е здрава и добра количка. Минавала съм по-ужасно разбити места без проблем. Ако имате някакви конкретни въпроси ми пишете на ЛС.

# 316
Здравейте, момичета!

Колебая се между следните марки колички-Peg Perego, Mutsi I2, Jane Muum и Cybex Bailos S. Изискването ми е количката да е лека и маневрена и да не надхвърля 2 000 лв. с всички екстри-т.е освен да е 3 в 1, да има включена база, дъждобран, чадър, чанта и т.н.

Ще съм благодарна на вашите съвети.
Слънчев ден Simple Smile
Глас за Peg Perego   и Cybex. Карала съм Peg Perego, имат много добре позициониран центът на тежестта, и движението е много лесно, за разлика от друга количка,да не говорим за  полските  и българските. Cybex са също на ниво. След това слагаm, Jane, a  Mutsi I2, за мен са по-ниско качество, клас, т. е. не бих си купила, пробвала съм в магазин.

# 317
Здравейте, очаквам скоро бебче и започнах с разглеждането за количка.
Като критерии са ми да е удобна, лека ,маневрена.. и бюджет около 1500, като не държа на коша за кола( обмислям.да си го закупя отделно)
Много ми допадат моделите на TUtis Uno, има ли някой с мнения за модела , като плюсове и минуси?

# 318
Благодаря ви, момичета! След доста чудене, май ще поръчаме Mutsy i2. Смятам, че е оптимална като цена-качество, поръчана от Англия, с включени всички екстри. Ще помоля само, който е с Мутци да ми пише обективно дали е доволен. Мерси Simple Smile

# 319
Здравейте! Имате ли впечатления от детска количка Zizito, модел "Belinda" 3в 1.

# 320
  • Anywhere
Без да имам лични впечатления ще Ви кажа, типична китайска количка с трансформиращ се кош. Има абсолютно същите под марките Moni, Cangaroo i Lorelli, само че по-евтини!

# 321
Колебая се между тези два модела. Моля за съдействие, тъй като нямам познати майки и няма кого да питам.

Първата  е peg perego, втората tutis uno , разглеждах модели и на mutsy...
Искам да е маневрена и качествена количка.

# 322
Аз се колебаех между Мутси и Пег Перего. Приятелки с втората ме разубедиха - шасито е по-нестабилно и започнало да скърца много скоро, а и двете са с чисто нови колички. В крайна сметка взех Муци.
За Тутис не знам нищо.

# 323
Колебая се между тези два модела. Моля за съдействие, тъй като нямам познати майки и няма кого да питам.

Първата  е peg perego, втората tutis uno , разглеждах модели и на mutsy...
Искам да е маневрена и качествена количка.

И аз ще съм благодарна за мнения на първата количка на пег перего, много ми харесва и клоня към нея, въпреки, че цената малко ме притеснява и около нас има доста неравности, дупки и стъпала и ако шасито ще ми създава проблеми, може би ще се насочя към друг модел...поне да не ме е яд за парите после Grinning

# 324
  • Anywhere
Ама, четете поне малко назад в темата!

Точно преди една страница една дама написа отзив за Book 51, който не е особено положителен. Мнение #309, на Предната страница!

А и не знам дали сте забелязали, но легналото положение на седалката не е много легнало. Гумите са малки, шасито е нежно. Количката определено за хубави гладки улици или МОЛ-а.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 15:12 от Pretti shy

# 325
Бях в магазина , където ми предложиха този модел, мисля че разликата е в дръжката на количката ,летния кош и коша за кола.
Пробвах и двете колички и не  намерих, нещо различно. Тези, които имат опит могат ли да споделят ,тези извитите дали са удобни?

# 326
Здравейте, аз съм с пег перегото от картинката, само че друг цвят. Ползвам я отскоро и не знам колко ще е обективно мнението ми. Засега съм много доволна. Кошът за новородено е достатъчно широк, бутам я с една ръка, върви много лесно. Плата също е качествен според мен. Лично аз държах на извитата дръжка, в магазина ми се стори по-удобна и не съжалявам. Шасито беше единственото, което се събираше в багажника на колата ми, тъй като е 51см, а багажника ми е малък. Това си беше една от основните причини да я вземем, тъй като съм всеки ден с кола. Трябваше ми лека, лесно сгъваща се количка - само перегото покри критериите ни. Взехме и базата за кошницата за кола - изключително удобно и практично е. Засега не откривам минуси, но пак казвам ползвам я от има няма два месеца. Хареса ми също, че на седалката след 6м сенника е достатъчно дълбок. Плюс също беше пълното легнало положение, понеже освен перегото другия вариант ми беше Кам, но се отказах от нея заради чупката на седалката. Simple Smile

# 327
Здравейте, бихте ли препоръчали количка, на която багажникът се закопчава, а не е отворен. Благодаря!

# 328
Здравейте, бихте ли препоръчали количка, на която багажникът се закопчава, а не е отворен. Благодаря!
Roan Bass Soft се сещам веднага.

# 329
  • Стара Загора
Daisy,
Във Вис Виталис ли ти я предложиха?

Общи условия

Активация на акаунт