Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 79 952
  • 850
  •   1
Отговори
# 330
А каква е разликата между cybex priam и balios s? Коя е по-добра? Висока съм 1,60 и се притеснявам дали няма да ми е висока.

# 331
Priama e по-висок клас от Bailos S, но нямам лични наблюдения за нито една от двете. Миналата страница 1 мама сподели, че е много доволно от Bailos S.  
А каква е разликата между cybex priam и balios s? Коя е по-добра? Висока съм 1,60 и се притеснявам дали няма да ми е висока.

# 332
Priam-ът е по-добър, лично за мен. Аз съм с Приам, нямам забележки. Не съм висока, изобщо даже 😆 и не ми е създавала неудобство количката. Дръжката има достатъчно позиции. Подходяща е за ниски и високи, според мен.

# 333
  • Anywhere
Да го кажем така...Балиос е Пежо 206, а Приам е....BMW 7серия.
Макар, че са на една и съща марка материите, шасито, технологиите всичко е различно. Приам е голяма и доста луксозна количка. Балиос е по-бюджетна и обикновена! Иначе и двете имаш кош за новородено, лятна седалка с легнало положение, съвместимо кошче за кола. На тази марка всички аксесоари се купуват отделно- чанта, чувалче, дъждобран....Цените може да видите и сама, 1000лв за Балиос и около 2500 за Приам.
Коя е по-добра? Ако можете да си позволите, Приам е по-добра!

# 334
  • Плевен
Daisy,
Във Вис Виталис ли ти я предложиха?
И аз си бях харесала Peg Perego, само че Ypsi модела. Точно във Вис Виталис го гледах. Но нещо не замислят с тези коментари.
Предишната количка ми беше Peg Perego и бях много доволна и за това на нея се спрях. Отгледах си детето и я продадох, беше си като нова. Приятелка, която имаше също беше доволна.
Ще съм благодарна, ако се включат и още хора с отзиви.

# 335
  • Стара Загора
Във Вис Виталис обожават да пробутват Пег Перего, баламосват те колко е здрава тази количка, после ще си купиш и едни нови гуми, и веднага ще я продадеш, едва ли не ще си избиеш някой лев.
Хубавото е,че са вносители и ако нещо се повреди, ще ти го оправят от гаранцията.
С кривата дръжка е по-удобно, от личен опит.

# 336
Здравейте! От дълго време се ровя в нета и гледам колички ! Толкова много марки има , да полудее човек !Някакви мнения за Stokke Trailz ? Не съм я виждала на живо , сега пък и с тази карантина! Не е ли доста груба ? Някой да е ползвал и препоръчва?

# 337
Здравейте! От дълго време се ровя в нета и гледам колички ! Толкова много марки има , да полудее човек !Някакви мнения за Stokke Trailz ? Не съм я виждала на живо , сега пък и с тази карантина! Не е ли доста груба ? Някой да е ползвал и препоръчва?
Да, с първото дете.
Скрит текст:
Децата ми са породени, така че не знам дали има следващ модел, след този, който ние имаме.  Мисля се води 2018

Много удобна, определено проходима. Широка. Има голям багажник, кошовете са с прекрасни сенници, дълбоки и удобни.
Тежка е , но при бутане не се усеща. Тоест, ако не трябва да я носите на ръце , заедно с бебето и други принадлежности, няма проблем. Управлява се лесно.

Обемна е, ако нямате голям багажник или място вкъщи , не е много подходяща.

Накратко- препоръчвам я, всичко ми хареса. Като недостатък отчитам това, че е тежка и обемна. Идеална за софийските улици, където я бутах. За мен минусите ѝ не оказваха голямо влияние, тъй като живеехме в къща и разполагам с широка кола.

Бутала съм я от нас до Драгалевския манастир пеша, през горските пътеки. Знам, че София не е цяла България, но ми е най-лесно да дам пример така.

# 338
Във Вис Виталис обожават да пробутват Пег Перего, баламосват те колко е здрава тази количка, после ще си купиш и едни нови гуми, и веднага ще я продадеш, едва ли не ще си избиеш някой лев.
Хубавото е,че са вносители и ако нещо се повреди, ще ти го оправят от гаранцията.
Като цяло имам опция за първия модел, който бях качила да ми изпратят от чужбина за доста прилична цена. Бях питала и за мнения за Mutsy в магазина, но казаха ,че Прего е по-добра 🙄

# 339
Като цяло имам опция за първия модел, който бях качила да ми изпратят от чужбина за доста прилична цена. Бях питала и за мнения за Mutsy в магазина, но казаха ,че Прего е по-добра 🙄

Това в кой техен магазин? Защото в този на Стамболийски ми казаха точно обратното - че за нашите улици и условия, определено Муци са по-добри.

# 340

Това в кой техен магазин? Защото в този на Стамболийски ми казаха точно обратното - че за нашите улици и условия, определено Муци са по-добри.
На Тодор Каблешков

# 341
Здравейте и аз да ви питам за мнение. Според вас коя количка е по-удобно и функционална- Peg perego book51 или Cybex priam.

# 342
Здравейте и аз да ви питам за мнение. Според вас коя количка е по-удобно и функционална- Peg perego book51 или Cybex priam.
Когато търсех количка бях се спряла на Пег Перего,но като ги видях в магазина си тръгнах със Cybex Priam Lux 2019 модел.Мъжа ми още щом я видя и каза “немското си е немско”.Нищо общо нямат и изобщо не съжалявам за избора си.Страшно маневрена,бутам я с една ръка,въпреки,че е тежка количка (14кг).Функцията на шасито да й се прибират предните гуми заедно с коша е много удобно при изкачване на стълби.Бутали сме я по места като Елена,Копривщица,Жеравна и доста други и всички ни се чудят къде сме тръгнали с количка(не било за колички).Цената й е по-висока от Перегото ,но мисля,че избора ни беше много правилен.

# 343
Когато търсех количка бях се спряла на Пег Перего,но като ги видях в магазина си тръгнах със Cybex Priam Lux 2019 модел.Мъжа ми още щом я видя и каза “немското си е немско”.Нищо общо нямат и изобщо не съжалявам за избора си.Страшно маневрена,бутам я с една ръка,въпреки,че е тежка количка (14кг).Функцията на шасито да й се прибират предните гуми заедно с коша е много удобно при изкачване на стълби.Бутали сме я по места като Елена,Копривщица,Жеравна и доста други и всички ни се чудят къде сме тръгнали с количка(не било за колички).Цената й е по-висока от Перегото ,но мисля,че избора ни беше много правилен.

А да попитам на Cybex сваля ли се плата на кошовете за да може да се изпере? И другото, за което се чудя е дали няма да е тясна за детето, защото на Перегото кошовете ми изглеждат по-широки Thinking

# 344

А да попитам на Cybex сваля ли се плата на кошовете за да може да се изпере? И другото, за което се чудя е дали няма да е тясна за детето, защото на Перегото кошовете ми изглеждат по-широки Thinking
Свалят се и могат да се перат.Коша не е по-тесен със сигурност,но говоря за модел Priam Lux CarryCot,който няма общо с моделите от 2016/17 г на Priam.Детето ми е на 5,5 месеца ,тежи 8 кг,72см и все още има място в кошчето.
Ето този ползвам:
https://visvitalisbg.com/product/cybex-kosh-za-novorodeno-priam-lux-true-red

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт