Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 81 577
  • 850
  •   1
Отговори
# 390
А как мислите се справя Bugaboo Bee по паветата? Предвид малките колела предполагам не много добре ,но пък е с амортисьори знам ли...

# 391
  • Варна
Здравейте,

Синът ми е на 10 месеца. Налага се да купя нова количка за лятото и есенно-зимния период. Нямам идея колко ще иска да стои в нея, след като проходи, имайки предвид как не понася столчета за храна и на третата минута пищи да го сваля. Не е ясно и как ще се развият нещата с тази пандемия и колко често ще излизаме на разходка. В този ред на мисли ми се иска да купя по-бюджетна количка, лека, която все пак да издържи на натоварване една година.
Ще бъда благодарна на съвети и препоръки. 🍀
Аз пак ще препоръчам количката, която ползвах до 3 г. и нещо- iSafe visual 3. Лека, маневрена, достатъчно проходима за града и много компактна.

# 392
Благодаря, tina_vn!
Наистина изглежда добре и компактна.

Като гледам, само онлайн може да се купи от Англия. В момент имя оферти за 100 паунда. Предполагам, че сте използвали фирми като Габко?

# 393
  • Anywhere
GB Maris - ОК изглежда, всичко си има, качествени материали. Не бих купила черна, от слънцето избеляват платовете, бежова, ако има, най-добре.  Единствен недостатък, отстрани погледанато седящото бебе е много открито, ако падне количката, няма какво да го защити. За зимата има ли нещо? Или допълнително се купува? За дъжд?
Интересно ми е Вие имали ли сте инцидент с падане на бебето Ви? Често го споменавате в коментари, а аз с моите деца не съм имала такъв случай. Не съм и чувала от познати някое бебе да е паднало с количката си! Количките все пак имат колани, които се ползват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! А и количките не са толкова лесни за обръщане. Марис няма покривало, може да се купи допълнително чувал. А на живо изобщо не е така открита седалката, защото сенника е захванат доста ниско и застава острани на детето.

# 394
  • Paradisе City
Здравейте,
някой да е ползвал Cosatto Ooba? Имам вариант да я взема от приятелка, но е малко стар модел като гледам. На нея ѝ беше удобна, но искам да чуя и ако някой я е ползвал по-дълго време.

# 395
Аз лоши отзиви за нея нямам, аз бях с гигъл. Честно казано връщайки времето назад , ако някой ми неше предложил , бих взела и след това инвестиция в хубава лятна Simple Smile

# 396
  • Варна
Благодаря, tina_vn!
Наистина изглежда добре и компактна.

Като гледам, само онлайн може да се купи от Англия. В момент имя оферти за 100 паунда. Предполагам, че сте използвали фирми като Габко?
Всъщност я намерих тук на добра цена.
Завиждам ви, че още сте с колички, на мен така да ми се бута пак... Blush

# 397
Кои лятни колички са с механизъм за надигане на позицията на гръбчето ( да не е с такъв иДърпващ колан). За сега намерих само Chipolini Mixie, Bugaboo Bee и най- новия модел Cybex Eezy S plus 2. Аз все още се колебая за лятна количка (след една неуспешна покупка) и май ми се иска да си намествам позицията на гръбчето без излиши затруднения с тези колани отзад. Това ми се стори доста трудно. Не знам може и да се свиква с времето...
Има ли някой отзиви за Бугабуто?

# 398
  • Варна
Кои лятни колички са с механизъм за надигане на позицията на гръбчето ( да не е с такъв иДърпващ колан). За сега намерих само Chipolini Mixie, Bugaboo Bee и най- новия модел Cybex Eezy S plus 2. Аз все още се колебая за лятна количка (след една неуспешна покупка) и май ми се иска да си намествам позицията на гръбчето без излиши затруднения с тези колани отзад. Това ми се стори доста трудно. Не знам може и да се свиква с времето...
Има ли някой отзиви за Бугабуто?

iCandy Raspberry
Espiro Art

# 399
  • Варна
Аз съм имала 2 колички с колан за наместване на гърба, не ми е било трудно изобщо.  Майка ми се затрудняваше с тях обаче, не знам защо.

# 400
Здравейте , момичета. В очакване съм на първо дете и вече започнах да се оглеждам за колички. Прочетох темата и много ви благодаря за полезната информация и съвети, които сте споделили. Аз искам да попитам някоя от вас дали има впечатления от тази количка на Cosatto:

# 401
Бихте ли ми предложили английски сайтове за колички? Благодаря!

# 402
  • Anywhere
А защо не разгледате темата. Има писано, писано. Даже и линкове към модели, промоции....

# 403
Разгледах темата подробно, както и предишната, освен online4baby.com не видях други сайтове. Няма да задам въпроса си, ако не съм проверила, без да открия каквото ме интересува.
[b[/b]
А защо не разгледате темата. Има писано, писано. Даже и линкове към модели, промоции....

# 404

Общи условия

Активация на акаунт