Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 012
  • 850
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Може ли  да ми  кажете какво мислите за тази количка, тъй като не намирам като цяло информация за нея?Някои дали е имал? Благодаря ви.
https://visvitalisbg.com/product/kombinirana-kolichka-3-v-1-alum … ge-bezhova-370-18

# 541
Здравейте, понеже си харесвам Cybex, изключително много, започнах да заглеждам и летните им колички. В момента съм с Priam, но ми писва от килограмите ѝ, иначе си я обожавам. Таа идвам да ви попитам, имате ли някакво мнение за Cybex Onyx? Всяко мнение свързано с нея би ми било от полза😊😊

# 542
Съвсем скоро една жена писа за количката. Поразровете се 3-4 странички назад.

# 543

Здравейте,някой може ли да сподели мнение за тази количка?

# 544
Съвсем скоро една жена писа за количката. Поразровете се 3-4 странички назад.
Даа, аз огледах темата и изключително много се зарадвах на положителния коментари за нея. Идеята ми беше ако има и други мнения, да ми помогнат в избора.

# 545
Здравейте! Бебето ми е почти на 1 година и ми предстои закупуване на лятна количка, но не зная за какво трябва да "следя" при избора. Дали с цяла дръжка или с 2, сгъване тип чадър или куфар, с двойни колела или не, екстри като комарник, човалче, дъждобран или са излишни, а подложката има ли значение.. Като цяло моля споделете вашите критерий и опит, които имате. Благодаря предварително! Simple Smile

# 546
Здравейте! Бебето ми е почти на 1 година и ми предстои закупуване на лятна количка, но не зная за какво трябва да "следя" при избора. Дали с цяла дръжка или с 2, сгъване тип чадър или куфар, с двойни колела или не, екстри като комарник, човалче, дъждобран или са излишни, а подложката има ли значение.. Като цяло моля споделете вашите критерий и опит, които имате. Благодаря предварително! Simple Smile
Това дали ще е с цяла дръжка или с две е ваше предпочитание. Ще Ви споделя на какво не обърнах внимание при закупуването на лятната ни количка и се оказа най-важното - начина на повдигане на облегалката. Взехме Чиполино Орео, хубава е, но няма пълно седнало положение. Регулира се със дърпане и стягане (не знам дали правилно ще ме разберете) и когато детето се отпусне се отпуска и облегалката и детето не е седнало, а полулегнало. Също като минус отчита и не много големия сенник. Сега се оглеждам за допълнителен такъв. Също обърнете внимание и на допустимия максимум на товар.
Дано съм била поне малко полезна 😊

# 547
Аз също се оглеждам за лятна количка, но двойна, защото съм с породени деца.
При първото изискванията ми бяха да е с голям сенник, пълно легнало положение, сгъване тип куфар беше по-удачно за нас, да има възможност за обръщане на седалката към родителите. Спрях се на Cybex eezy s-twist тогава. Хубава е, свърши ми работа, но регулирането на седалката е с колан/каишка. По-трудничко се регулира, особено като натежи детето. Иначе не се е изхлузвала при нас назад седалката. Сенникът беше къс.
Bugaboo bee отговаряше на всичките ми изисквания за комфорт на детето, но не се сгъва достатъчно компактно и е тежичка.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 11:57 от AlexM1590

# 548
Здравейте. Може ли  да ми  кажете какво мислите за тази количка, тъй като не намирам като цяло информация за нея?Някои дали е имал? Благодаря ви.
https://visvitalisbg.com/product/kombinirana-kolichka-3-v-1-alum … ge-bezhova-370-18

на този сайт няма мн параметри, но теглото е 19.60 кг (без бебе)! Не си го причинявайте.  На този сайт го прочетох, харесва ми съчетанието на цветове, но платът ми е струва груб.
https://coleccionrosabel.com/producto/carrito-puerto-2/?lang=en
Аз гласувам за 2 дръжки, мн е удобно, стига да ви е и красиво. Сгъване 'чадър' не знам точно какво означава, предполагам, в сгънато положение да е дълга и тясна, добре е, заема малко място и може да се сложи в някой ъгъл, но пък не влиза в някои багажници на коли. Като куфар не знам какви предимства има. Комарник, за най-малки бебета се ползва, голямото няма да търпи. Чувалче трябва за зимата. Дъждобран се ползва, винаги в джоба на количката стои. Колелата дали са двойни или единични - не знам дали е важно, но е важен ...размера. Simple Smile   Под 12 см са мн малки.

# 549
Някой има ли впечатление от Kinderkraft pilot?

# 550
Здравейте, от скоро чета темата и по-специално имам нужда от мнения за Stokke v6, много ми харесва външния вид, нищо друго не ме впечатлява след като я видях, но за съжаление познати(които нямат такава количка) не спират да ме разубеждават колко била неудобна, как бебчето не може да легне напълно в коша 6+ и крачетата му стоели във въздуха, също така и за слизането по тротоарите.. това, че няма амортисьори проблем ли е? Много ме притесняват тези неща, бихте ли дали съвет, наистина ли е така? Благодаря.

# 551
Stokke е най-добрата количка за новородено от личен опит!Тези Ваши познати завиждат,и аз имах такива 😀.Бебчето си спи удобно и в двата коша,ползвах я дълго време-не ми се разделяше с нея въпреки, че имах лятна.Сега навлизат и Cybex, моделът Priam ми харесва, незнам как е на бутане.

# 552
Аз съм с Cybex Priam и мога да кажа,че разликата със Стокке-то е огромна.Имам много близка приятелка със Стоке-еми през половината улици в града не може да мине.На улици с павета бута с мъка,а при дупки и тротоари е пълен кошмар.Тя много си я харесва.За удобството на детето мисля,че му е удобно,но в никакъв случай не е маневрена и лесна за управление по неравности.По местата,които бутам и съм бутала Cybex-а,Стокке-то ще мине точно никога.Имам приятелки със значително по-евтини колички и пак са по-маневрени от тази.
Съветвам Ви да отидете в магазин и да я пробвате лично и да вземете правилното за Вас решение.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 16:22 от Анонимен

# 553
Stokke ми изглежда една от най неудобните колички. Чувала съм ,че друсат много по павета. Коша за новородено е някак разделен в краката. Летният кош изглежда много малък и тясен. Нито ми е толкова красива нито нищо. Mima Xari дори ми изглежда по- удобна и стабилна (която не бих избрала попринцип, само заради красотата й). За ценовият клас бих избрала Cybex Priam. Но това си е мое мнение Simple Smile

# 554
Здравейте, от скоро чета темата и по-специално имам нужда от мнения за Stokke v6, много ми харесва външния вид, нищо друго не ме впечатлява след като я видях, но за съжаление познати(които нямат такава количка) не спират да ме разубеждават колко била неудобна, как бебчето не може да легне напълно в коша 6+ и крачетата му стоели във въздуха, също така и за слизането по тротоарите.. това, че няма амортисьори проблем ли е? Много ме притесняват тези неща, бихте ли дали съвет, наистина ли е така? Благодаря.
Моя приятелка беше с такава количка. Изключително неудобна по нейни думи. Първо бебето беше по-едричко и коша много бързо му умаля, коша 6+ обаче не е с хубаво легнало положение. Едвам изчака да стане на 5 месеца, за да го сложи. Коша 6+ е тесен. Шасито друса по павета много. Бебето й не спираше да реве в парка. Накрая си взе лятна количка и милото спря. По нейно лично мнение и мое като наблюдател количката не е ок. Ако сте в този ценови диапазон и търсите по-атрактивна количка погледнете Cybex Priam.

Общи условия

Активация на акаунт