Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 038
  • 850
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък съм използвала Stokke и Cybex. Мога да споделя личен опит. Stokke-то беше модел Trailz, Cybex-ът, който сега използвам с второто дете, е Priam.
Истината е, че Стокке не се изчерпва само с Експлори. Реално имат и други колички, които са страхотни. Аз моята много си я харесвах, не друса, с широки кошове  беше, сенници в пъти по-дълбоки от тези на другите за мен прехвалени колички, като Mutsy и Mima, например.
Сега съм с Priam и ми е също толкова удобна. Много си я харесвам. Като недостатък отчитам, че на таткото му е малко нисичка (бебчето се пада ниско), но той е доста висок.

# 556
Колкото е крайно да звучи, Stokke са единствените колички, за които просто нямам представа на кое от горе се дават тези пари. Нито кошовете и летен, и зимен са широки, и удобни, нито вози леко, нито пък на дизайн ми се вижда изпипана. 2 приятелки имат Stokke, и двете съжаляват за хвълените пари, а лично наблюдение е, че се "бутат" трудно и неприятно. С Приам съм, и дори за две Stokke не бих я заменила.

# 557
Здравейте мами,

Трябват ми предни гуми за количка Мима Хари някой знае ли от къде могат да се купят , рових навсякъде в интернет но резултат няма 😕 продават се само цели шасита , някой ако се е сблъсквал с този проблем ще ми бъде от полза да сподели 🙂

# 558
Здравейте мами,

Трябват ми предни гуми за количка Мима Хари някой знае ли от къде могат да се купят , рових навсякъде в интернет но резултат няма 😕 продават се само цели шасита , някой ако се е сблъсквал с този проблем ще ми бъде от полза да сподели 🙂
Здравейте, предполагам че ако се свържете с магазина, от който сте купили количката ще могат да ви помогнат.

# 559
Имате ли мнение или впечатление за количките на марка Buba?

# 560
Здравейте, знам че има хиляди теми за колички и каква да изберем, но мен ме интересува главно този модел. Някой ползвал тяхна количка, моля да ми сподели мнение, дори и да не е същия модел.
Благодаря предварително Simple Smile

# 561
Здравейте, знам че има хиляди теми за колички и каква да изберем, но мен ме интересува главно този модел. Някой ползвал тяхна количка, моля да ми сподели мнение, дори и да не е същия модел.
Благодаря предварително Simple Smile

Кой модел?

# 562
peg-perego book 51

# 563
  • Anywhere
Има много отзиви за нея в темите! Като цяло са положителни.

# 564
Здравейте, мами. Ние сме с един прелестен Cybex Priam Birds of Paradise. Мога да кажа, че това чудо е уникално. Абсолютно за тази серия нямам забележка. НО не влиза в моята кола, а от време на време ми трябва аз да возя сама младежът ми.
Моля ви дайте ми идея за нещо лятно с голям сенник и да се сгъва хубавичко с една ръка по възможност. Гледам в момента Lorelli Fiona и Chicco Gear Ohlala 2😳 Не бях подготвена да търся количка два месеца след раждане... Моля за помощ!

# 565
От Cybex Priаm на Lorelli ще Ви дойде като от Мерцедес на Дачия... Вижте Cybex eezy S twist , а имат и по-нова модификация Cybex eezy S twist plus. Ако бебето е на 2 месеца, както разбирам от поста Ви, ще Ви е много по-удобно, а и спокойно да имате видимост към него.

# 566
Загледах ги, но честно казано не се отказвам от Приам-а. Божествен е, наистина ме е яд че трябва да се разглобява на части, за да влезе в моят автомобил, а докато има ревящо бебе е много неприятно и изнервя и двама ни. Просто лятната ми трябва за два дни в месеца, нещо леко и сгъваемо, за това не се хвърлям на нещо над 300 лева, а в момента Чикото е на -30% в Комсед и излиза към 240. Иначе съм съгласна с Вас напълно. Ако не беше много топло с ергономична раница щях да си го влача в нея тия 2-3 дни в месеца както се казва...

# 567
В този ценови диапазон е трудно да се избере нещо добро, но като поотрасне бебето, лятната количка може да Ви стане основна, така че си струва да се помисли за по-голяма инвестиция. Или ако не Ви притеснява втора употреба, също е вариант. Макларъните ги харесват много, както и easywalker. За Чикото съм срещала хубави отзиви в темата, дано се включи никой.

# 568
Аз нямам наблюдение върху много колички и сравнения не мога да правя, но взех лятна Cosatto woosh и ми допада доста. Сенникът е много голям, сгъва се и се разгъва с една ръка и 1 крак, докато нося бебето в другата, лека е (6кг), стабилна. Маневрена е, супер лесно завивам с една ръка, но малко се затормозявам по паваж, за калдъръм да не говорим... но то по калдъръм вероятно всяка количка би се озорила... за такива настилки с големи гуми и амортисьори май по-добре.
Обръщам внимание, че не всички модели имат предпазен борд, аз взех такава с. И едва сега оцених 5точковия колан, с другата количка /полска/ беше 3.

# 569
Аз за лятна си купих Лорели Дейзи и се сгъва с една ръка. Има пълно легнало положение и ще ви свърши работа. Оказа се много здрава и удобна количка. Казвам здрава, защото всяка събота и неделя сме на село, а там пътищата са ужасни с бегли следи от асфалт. Имайте предвид, че друса по много неравен терен, не е много, но все пак няма амортисьори да обират вибрациите. Но за 150лв (аз я взех за 112 нова) е перфектно решение.

Общи условия

Активация на акаунт