Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 81 235
  • 850
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
bat_mam държиш ли бебето да е с лице към теб? Ако не държиш виж Cosatto woosh, 6kg е и я дават до 25кг на бебето.
Не, не държа. Търся нещо, което ще ни свърши работа. Оглеждам всички предложения
Виж и Babyzen yoyo, малко по-скъпа е от бюджета, който имаш, но става за новородено. Виж и cybex eezy s +, също и gb qbit plus. Имаш много варианти за тези пари, аз имам easywalker buggy xs, но честно казано не мисля, че става съвсем за новородено. Иначе  към нея продават един soft cot, с него не знам как ще е, сигурно по-добре, отколкото без 😁

# 76
  • Бургас
Bat_mam, виж тази оферта за GB Maris https://www.ebay.co.uk/itm/GB-Maris-Pushchair-and-Carrycot-Posh- … ink-/264462141038
Около 420 лв и ще имаш още 50-60 лв за доставка максимум. За тази цена по-добро предложение едва ли ще намериш. Има и в други цветове в Ибей, но бяха по-скъпи, а ти май момиче чакаше, нали?
Тази е с кош за новородено и дъждобран.

Ето ти и още едно добро и бюджетно предложение, но по-тежко Maxi cosi Nova
https://www.ebay.co.uk/itm/Maxi-Cosi-Nova-Pushchair-and-Carrycot … ink-/254358365716
Не знам дали я има в друг цвят, но може да потърсиш.

# 77
Благодаря,след малко засядаме с таткото да оглеждаме и спорим (че и двамата сме едни разбирачи)
А поръчката от ибей няма ли да мине през митница. Никога не ми е минавала пратка през там, затова питам.

Мария да, момиченце чакаме, но не мисля, че е някакво значение. Не гоня някакви цветове . Не ми пречи с момиченце и синя количка да купя

# 78
  • Anywhere
От Английския ибей поръчваме през фирма превозвач, и няма проблеми. Дори и след Брекзит няма да иде на митница. Плащате само 2лв на кг. За транспорт. Марис мисля,че ще Ви бъде перфектна! Много е хубава!

# 79
  • Бургас
Мария да, момиченце чакаме, но не мисля, че е някакво значение. Не гоня някакви цветове . Не ми пречи с момиченце и синя количка да купя

Обърнах внимание на цвета, защото и двете са розови и не биха били подходящи за момче, според мен. За момиче нямам никакви притеснения в цветово отношение. 🙂

# 80
На bat_mom GB Maris ще дойде много тежка. На вас ви трябва лятна количка, която да е съвсем лека и да се сгъва лесно, но и да може комфортно да вози новородено. Аз имам Cybex Agis M-air, вече я ползвам около година и половина и не е мръднала. Сгъването е компактно, количката е около 8кг но не е най-малката и лека лятна количка, която може да се намери. Забележките ми към нея са, че багажника е недостъпен в легнало положение и че няма регулиране на крачетата. Както някой горе спомена, бих препоръчала да погледнете GB Qbit +. Количката е прекрасна, много лека и сгъването е супер компактно тип книга, мисля че тежи 7кг. Освен това към нея може да се купи и кош за новородено Cot2Go, който е олекотен и може да се сгъва. Двете неща заедно би трябвало да излязат около 600лв. Аз много се колебаех за този вариант, но на нас ни трябваше и столче за кола и в крайна сметка взехме GB Maris, защото варианта 3в1 излизаше много изгодно

# 81
Здравейте, мнения за Kinderkraft Prime ?
Бях се спряла на САМ Taski или Easywalker Harvey 2 но малко ме притеснява легналото положение (че не е право а има чупка)
Замислям се и на Slick MUUVO но в Пловдив и Стара Загора няма къде да я видя на живо и незнам дали да рискувам ?
Моля за съвет 😊
според мен количка по снимка не се избира, идете първо в някой голям магазин и пробвайте някои модели, ще забележите голяма разлика.

Имала съм CAM 3 v 1 -лежащата количка е цял танк, но за бебето е добре вътре. Качествени са, но не са леки. В по-малък багажник трябва да се махат и колелата. В сгънато състояние не е малка.  В сняг е идеална. Дръжката иа 3 положения, и смяната на посоката е плюс.

Slick MUUVO - ако е полска, не си купувайте.

Easywalker Harvey 2 - този модел има много възможности, не ми харесва това, че в спортната част, някак  е тясна за бебето, то сякаш е на открито, само вързано с колана. Ако падне количката, настрани, няма какво да го предпази. Дръжката ми е прекалено дълга (добре, че при сгъване се движи, но дали само тогава?) И това, че може да се ползва за 2 деца ми е малко прекалена екстра, все пак, човек си я купува за  1 дете.

# 82
  • София, България
GB Qbit е уникална. И аз много я харесах, но ми дойде скъпа, търсих нещо по-бюджетно Simple Smile на живо я видях в мола, една мама я буташе, от тогава където я видя, все ме впечатлява Hug
Като цяло не съм сигурна тези колички колко са подходящи за априлско бебе. Аз също съм с априлско бебе и в началото имаше хладни дни, духаше вятър и честно казано не посмях да купя количка без кош за новородено (каквато беше първоначалната ми идея). Та търсете нещо, към което поне да можете някакво портбебе да сложите. Simple Smile
Всъщност има ли универсално портбебе, което да става за всяка количка? Rolling Eyes

# 83
Конкретно Qbit има кош за новородено, който си е закътан, със сенник и т.н. и не е портбебе, просто е по-лек и компактен. Според мен е идеален за целта, още повече че се сгъва при пътувания. Иначе портбебе на теория може да се сложи всякакво, стига количката да има пълно легнало положение

# 84
Благодаря!Поръчах я,чудя се за чувала към нея,изглежда голям и хубав.Ползвате ли оригинален на Cybex или универсален?

# 85
И пак не се усещат 13кг изобщо.

Някой има ли наблюдения над  Chicco Ohlala? Започвам да се оглеждам за лятна количка и тази в Comics /жълтата/ си версия ме накара да се влюбя в нея визуално. Чакам таткото да се прибере Март-Април и ще търсим активно, но все към тази клоня. Гледах и Cybex Eesy S, Joie Litetrax, Kikkaboo, но  това Чико...

Здравейте и от мен 😔😊. Ползвах Чико Охлала 11 месеца след като замених Хаук количка, количката е много лека само 3 кг и нещо буквално с една ръка я носех а с другата бебчо, малки и пластмасови колела на моменти издаващи доста звук, трудно се управлява с една ръка, сеника е ужасен защо е някакъв плат, самата количка не е удобна за по голямо дете, например 21 месечния ми син изглеждаше някак некомфортно в нея. Механизма за сгъване се счупи и я върнах в магазина (Argos uk) и ми върнаха парите и аз доплатих за silver cross sprite, определено си струва парите.

# 86
Само на мен ли са ми супер неудобни летни колички с две дръжки. До скоро си бутах комбинирана Пег перего и никога не ми е било трудно и с два пръста да я държа, но това чудо ме побърква. Особено за голямо дете, което на моменти върви и трябва да го държа с една ръка, а с другата да бутам количката. Отделно багажника почти неизползваем, дръжките не се регулират Sad

# 87
Здравейте! Току що бяхме до Вис Виталис с ММ да погледнем Cybex Balios S. Много ми харесва!
На пръв поглед, без помощ от консултант смених кошовете, обърнах летния, сгънах я - всичко е супер лесно. Натоварих я с чантата ми, супер лека и маневрена ми се стори. Консултанта каза, че спирали моделите със сиво шаси, вече ще бъде само с черно и цената ще бъде 1168лв за шаси + 2 коша.
Не успях все пак да я разгледам по-обстойно, защото доста бързахме, та и други колички изобщо не погледнахме. За сега това остава моята количка, само остава да си избера цвят 😊

# 88
  • София
Тук няколко пъти вече се завъртя този линк с доста изгоден Балиос: https://www.online4baby.com/cybex-gold-balios-s-fashion-edition- … system-trust-blue. Десенът може да не се хареса от някой, но цената е много добра, безплатна доставка до превозвач в УК и после около 60 лева за доставка до БГ. Реално ще излезе около 800 лева с два коша + кошче за кола.

# 89
На мен десенът ми харесва, обаче ММ е твърдо против поръчки по интернет...

Общи условия

Активация на акаунт