Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 79 942
  • 850
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, мили мами Simple Smile

Съвсем прясно регистрирана бъдеща мама (за първи път! ) има нужда от помощ в избора на количка, който е НЕВЪЗМОЖЕН Scream Flushed

Живея в чужбина, но искам да си купя българска количка. Нямам определен бюджет. Условията са:
1. Да е българска и произведена в България
2. Да е 3 в 1 или 2 в 1 с възможност допълнително да се купи кошче за кола, което пасва.
3. Да е лека, маневрена и комфортна.

Четейки в предишни теми, виждам, че за много хора е важно количката 3 деца да изгледа (и напълно уважавам и разбирам това изискване). За мен е важно едно дете да може да изгледа. Ако се налага, с радост ще купя нова българска количка за второто си дете един ден Simple Smile

Кой модел бихте препоръчали?

Поздрави Simple Smile
Нани

Мисля, че Кика боо би ви свършила доста добра работа. Моя приятелка е с модел Дивайна, която ползва вече 1,6г и нито чувам да скърца, нито нещо се е счупило.

# 361
Аз не знам да има българско производство колички, но може и да греша.

# 362
Мисля, че KikkaBoo са български?

# 363
  • Anywhere
Няма колички които да се произвеждат или дори сглобяват в България!!
Има няколко български марки, със седалища в следните градове.
1.Kikkaboo, Пловдив
2.Chipolino, Пловдив
3. Cangaroo и Мони, ?
4.Lorelli, Шумен

Според лично мои наблюдения качеството им е в този ред.

Имат гаранция 2г , но Чиполино например не се славят с добро гаранционно обслужване.
Мисля, че всички ще изгледат по едно дете.
Обаче новите модели Чиполино струват 600-900лв, което е безумна цена за този клас колички! Ще си купите среден клас европейска количка за тази цена!

# 364
С първата си дете преди 7 год.ползвах Cangaroo,количка струваща 300 лв.Страхотна.Здрава!
Изглесахме нашето дете,след което я дадохме на моя братовчетка,и тя я ползва и сега е в мазето-здрава е още.
Чакаме дете,юли месец смятам да си купя нова,само защото е стара като модел,амортизирана е
Сега съм харесала пак на тази марка.
Разбирам че има много добри отзиви за cybex,mutsy и пр.но все пак,цетите са им......УАУУ.
Здравейте, мили мами Simple Smile

Съвсем прясно регистрирана бъдеща мама (за първи път! ) има нужда от помощ в избора на количка, който е НЕВЪЗМОЖЕН Scream Flushed

Живея в чужбина, но искам да си купя българска количка. Нямам определен бюджет. Условията са:
1. Да е българска и произведена в България
2. Да е 3 в 1 или 2 в 1 с възможност допълнително да се купи кошче за кола, което пасва.
3. Да е лека, маневрена и комфортна.

Четейки в предишни теми, виждам, че за много хора е важно количката 3 деца да изгледа (и напълно уважавам и разбирам това изискване). За мен е важно едно дете да може да изгледа. Ако се налага, с радост ще купя нова българска количка за второто си дете един ден Simple Smile

Кой модел бихте препоръчали?

Поздрави Simple Smile
Нани

# 365
С първата си дете преди 7 год.ползвах Cangaroo,количка струваща 300 лв.Страхотна.Здрава!
Изглесахме нашето дете,след което я дадохме на моя братовчетка,и тя я ползва и сега е в мазето-здрава е още.
Чакаме дете,юли месец смятам да си купя нова,само защото е стара като модел,амортизирана е
Разбирам че има много добри отзиви за cybex,mutsy и пр.но все пак,цетите са им......УАУУ

За мен  е важно да подкрепя българското производство. Не става въпрос за цена. Аз наистина вярвам, че нашите продукти са качествени и надеждни Simple Smile
Подходът ми с детските дрешки, чаршафчета, одеялца и прочие, е същият. Избрала съм малки български фирми, които шият от 100% памук и съм си купила почти всичко необходимо за първите 6 месеца. Смятам, че тези малки производители имат повече нужда от моята поръчка от  H&M, Zara, Benetton и други чужди вериги. Качеството дори според мен е по-добро. Simple Smile

# 366
Разбирам че има много добри отзиви за cybex,mutsy и пр.но все пак,цетите са им......УАУУ

За мен  е важно да подкрепя българското производство. Не става въпрос за цена. Аз наистина вярвам, че нашите продукти са качествени и надеждни Simple Smile
Подходът ми с детските дрешки, чаршафчета, одеялца и прочие, е същият. Избрала съм малки български фирми, които шият от 100% памук и съм си купила почти всичко необходимо за първите 6 месеца. Смятам, че тези малки производители имат повече нужда от моята поръчка от  H&M, Zara, Benetton и други чужди вериги. Качеството дори според мен е по-добро. Simple Smile
Разбрах Ви,затова го написах.
Аз съм много доволна от въпросната марка Cangaroo.Кега пак ще взема на тях и стол за щола на същата фирма съм харесала.
Бъдете здрава и безпраблемно и лещо раждане!

# 367
Сърдечно ви благодаря! И на вас също Simple Smile

# 368
  • Anywhere
@Nanny-August2020
Тогава изберете от марките, които Ви посочих.
Kikkaboo Divaina, Ugo, Cangaroo Icon, Lorelli Rimini, Chipplino Up&Down и още и още. Препоръчвам Ви да гледате ценови деапазон м/у 400-800 лв.
Ето какво предлагат марките от произволен детски магазин
https://-spam217-/cats/detski-kolichki-i-aksesoari-za-razhodka/k … er=m0:4,44,309,3;

# 369
@Pretti shy  много ви благодаря Simple Smile Истината е, че аз бях хвърлила око на Дивайна още преди да се регистрирам и да пиша. Вашите отговори просто потвърдиха избора ми. Поръчахме количката и столчето  от Хиполенд преди 30 минути Simple Smile Сега се надявам да я имат в наличност и след това започва започва чакането мама да ми я изпрати до Скандинавия Simple Smile

# 370
  • Варна
Сега едва ли някоя марка колички се произвежда в България. Когато нашите родители и може би ние сме били бебета, са правили, сега май не. Всички са произведени в Китай по поръчка за някоя бг фирма-търговец. Но важното е да ви е удобна и да си я ползвате със здраве!

# 371
Сега едва ли някоя марка колички се произвежда в България. Когато нашите родители и може би ние сме били бебета, са правили, сега май не. Всички са произведени в Китай по поръчка за някоя бг фирма-търговец. Но важното е да ви е удобна и да си я ползвате със здраве!

И аз така разбрах. Аз тръгнах с малко наивни представи, но .. какво да се прави Simple Smile Поне фирмата производител е българска Simple Smile

# 372
Има ли някой, който си е купил или обмисля да купи количка на Bebetto? Всякаш не се коментира тази марка, а аз съм се спряла на нея.

# 373
  • Sofia
Здравейте! Съвсем нова съм тук. Очакваме нашето първо бебенце началото на септември 2020 и както всяка бъдеща майка започнах да разглеждам колички от съвсем рано. Колкото и да разглеждам обаче все се спирам на полските като дизайн, като аксесоари и т.н. Вчера попаднах на Muuvo Quick 2.0 2020 2in1 . Много ми хареса. Допада ми това,че сенника може доста да се удължи. Цената й в магазин Слънчице е 960лв
И това ни е много, но все пак за мен е важно да си харесвам количката. С летния кош я дават 11,7кг, което мисля,че е добре. Не съм я виждала на живо. Някоя от вас ако има впечатления и мнение нека сподели.

# 374
Здравейте, някой има ли впечатления от Recaro Easylife?

Общи условия

Активация на акаунт