Бебешката количка - цяла наука за второ висше №44

• 80 002
  • 850
  •   1
Отговори
# 525
Полските колички:
Те са разпространени в страни като  България, сигурно поради по-ниската цена и качество.  Купете си италианска, немска, английска количка, за да се наслаждавае 2-3 години на качество и възможности. Щом има възможност да ги доставят и в БГ, ползвайте направо чужди сайтове.
==============
Здравейте,

Някой има ли наблюдения върху следните колички:

Cosatto Giggle Quad
https://newviva.bg/kombinirani-kolichki/1551-kolichka-cosatto-gi … -1-hare-wood.html

CAM Dynamic UP Smart
https://www.baby.bg/cam-kombinirana-kolichka-dinamico-smart-col-781-bezhova.html

CAM Fliudo
https://www.roshko.bg/cam-fluido-easy-detska-kolichka-3-v-1-col-625

Най ми е на сърце Cosatto-то, но друг цвят. Търся да е лека и маневрена за градски условия.
Аз съм ползвала CAM. Какви въпроси имате, ще отговоря.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 13:39 от Pepina_n3

# 526
Здравейте, някой ползвал ли е колички livio?

Здравейте, скоро ще спираме да ползваме нашата, Livio Elegance и реших да проверя в Google как вървят втора употреба, но попаднах на тази статия. Та по темата. Ние сме доволни, на мен лично ми е много удобна и съм я препоръчала и на други мами. Успех с търсенето Simple Smile

# 527
Днес за първи път обикалях магазините за колички и най- много ми допадна Mutsy I2 - мисля да я поръчам от UK, тъй като е доста по-изгодно . Прочетох мнения за нея, но бих се радвала, ако някоя мама я е ползвала да  сподели мнение😊

# 528
Днес за първи път обикалях магазините за колички и най- много ми допадна Mutsy I2 - мисля да я поръчам от UK, тъй като е доста по-изгодно . Прочетох мнения за нея, но бих се радвала, ако някоя мама я е ползвала да  сподели мнение😊
Писах ЛС с моето мнение. 🥰

# 529
  • Бургас
Днес за първи път разходихме нашата Mutsy I2. Много ми хареса - изключително леко върви, страшно маневрена, чудесни амортисьори (живеем на павирана улица). Малко са ми впечатленията още, но за сега съм влюбена в нея. 😀

# 530
Здравейте🙂В процес на търсене на количка съм и се спрях на Recaro Citylife 3in1.Изгледах доста клипчета,но така и не мога да я намеря,за да я видя на живо.Ако някой е използвал тази количка,може ли да сподели мнение?

# 531
Здравейте🙂В процес на търсене на количка съм и се спрях на Recaro Citylife 3in1.Изгледах доста клипчета,но така и не мога да я намеря,за да я видя на живо.Ако някой е използвал тази количка,може ли да сподели мнение?
Recaro чудесен избор, не съм я имала, но съм ползвала столче за кола Recaro, те правят неща с високи параметри в безопасността. Предполагам, че и количките са им със същото качество. Не съветвам никого да купува количка по снимка, но за тази марка, не се безпокойте, ще ви хареса. Отлично качество!
Здравейте, някой ползвал ли е колички livio?
не бих си купила Livio.

# 532
Качеството на количката и марката са едно, това ,което търси всеки от една количка е друго. И може да нямат нищо общо. Рекаро може да е чудесна марка за столчета, но не толкова добра за колички, например. Лични наблюдение нямам и бих посъветвала да прегледате чужди сайтове за мнения, защото подозирам, че тук може и да не получите такова. Не бих се доверила само на марката като такава.

# 533
аз пък за някои марки, бих си купила количка, без да съм я пробвала. Maclaren, Recaro, Cybex, Jane, Gesselein, iCoo, Moon

# 534
Браво на Вас. Явно имате богат опит и сте ползвали повечето модели на изброените марки. Това не означава, че всеки така действа. Щом е попитала потребителката в темата, явно иска мнение за конкретната количката, а не за марката като цяло.

И аз като фен на Jane щях да се хвърля да купувам модела rocket  за лятна. Добре, че се разрових и се отказах, защото изοбщо не става за разбитите ни улици и тротоари. Иначе щях "гордо" да бутам Jane месец-два най-много и да я сменя.

# 535
  • София
Има ли някъде списъл на сайтовете от чужбина, които са били ползвани и са доказани. Видях в пазаруване от чужбина има такава тема, но там са дадени 5 сайта -детски стоки, а тук само в няколко теми видях споменати поне още 4-5 сайта за колички. Някой дали е направил списък?

# 536
Момичета, не се лъжете, че количките
Zizito са Швейцарски Simple Smile. Компанията е българска, а количките китайски. Нищо Швейцарско няма нито в дизайна, нито в направата им! Същите модели ги има на Мони, Лорели и т.н. Бг марки.

Очевидно сте ги използвали и добре сте ги проучели. Не знам за Вас, но ние останахме много доволни, като ние си взехме 2 в 1.
Не откривам предишния си коментар с адресите, и сега няма пак да ги търся, надявамс е майката да го е прочела. и да са и били полезни, но от опит знам, че за всяка майка е важен комфорта, удобството, лекотат, и бързото действие с всяко едно нещо, не само количката.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 10:17 от Newmammy

# 537
Момичета, знам че някой от вас си взеха GBMaris. Знаете ли дали може да се сваля багажника, и ако да как става? Аз нещо не мога да се справя.
Между другото, GB maris 2  е с регулираща дръжка и вече се намира за под 1000 лева в английските сайтове  в конфигурация 3 в 1

# 538
  • Anywhere
Zizito са Швейцарски Simple Smile. Компанията е българска, а количките китайски. Нищо Швейцарско няма нито в дизайна, нито в направата им! Същите модели ги има на Мони, Лорели и т.н. Бг марки.

Очевидно сте ги използвали и добре сте ги проучели. Не знам за Вас, но ние останахме много доволни, като ние си взехме 2 в 1.
Не откривам предишния си коментар с адресите, и сега няма пак да ги търся, надявамс е майката да го е прочела. и да са и били полезни, но от опит знам, че за всяка майка е важен комфорта, удобството, лекотат, и бързото действие с всяко едно нещо, не само количката.
Хаха, не не съм ги ползвала, но да много добре ги проучих! Проверих марката къде е патентована, проверих IP адреса на сайта, както и информацията за контактите,....
Марката не е позната никъде освен в БГ.

Отделно от това вече от 12 години се интересувам от колички и следя модели, десени, характеристики....
Убедена съм в това, което твърдя за марката.

Радвам се, че Вие сте доволна от количката!
Но да твърдите, че е Швейцарска, само защото продавачката в магазина, така е казала, не е коректно!

# 539

Хаха, не не съм ги ползвала, но да много добре ги проучих! Проверих марката къде е патентована, проверих IP адреса на сайта, както и информацията за контактите,....
Марката не е позната никъде освен в БГ.

Отделно от това вече от 12 години се интересувам от колички и следя модели, десени, характеристики....
Убедена съм в това, което твърдя за марката.

Радвам се, че Вие сте доволна от количката!
Но да твърдите, че е Швейцарска, само защото продавачката в магазина, така е казала, не е коректно!

Странно, това означава, че всички, освен вас лъжат. Както и да е, това е загуба на време.

Общи условия

Активация на акаунт