Майка в по -късна възраст?!

• 71 789
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 210
Забременях малко преди на навърша 40 и родих няколко месеца след като ги навърших. Таткото тогава беше на 45. Първо детенце, заченато от първи и единствен опит да имаме такова.
Звучи сякаш само веднъж сте правили... кекс.

# 211
  • Пловдив
Забременях малко преди на навърша 40 и родих няколко месеца след като ги навърших. Таткото тогава беше на 45. Първо детенце, заченато от първи и единствен опит да имаме такова.
Звучи сякаш само веднъж сте правили... кекс.
Не знам защо точно какса търсите в темата и конкретно в текста, но ако прочете още веднъж написаното от мен, може пък и да го схванете, макар да се съмнявам!?
Не обръщайте внимание на хорската простотия, тя свършване няма.
Това определено сте го "пропуснали" докато надзъртахте под чаршафите ми  Wink

# 212
"заченато от първи и единствен опит да имаме такова" как да се тълкува? Че след единствения опит сте се разколебали и следващите порции кекс са били с предпазни средства може би.

# 213
  • Пловдив
"заченато от първи и единствен опит да имаме такова" как да се тълкува? Че след единствения опит сте се разколебали и следващите порции кекс са били с предпазни средства може би.
Видео трябва ли Ви, за да спите спокойно? Не мога да повярвам какви субекти има тук!

# 214
Не. Тълкува се, че жената е забременяла от раз.

Какви смотани мъже има в тоя форум, думи нямам. SmileyTrollfaceTrollfaceTrollface

# 215
Много хубава тема. Надявам се да мога и да кажа, родих малко след като навърших 41. В момента съм на 40, бременна съм, но чакаме да видим дали ще се развие или ще е кухо яйце,  Много се обвинявах, че така литна времето. До към 29г. не исках деца,  кариера, учене, понеже като малка много гледах 10г. по-малката си сестра и това ме беше стреснало. Усетих се на 30 и до 38г все не уцелвах мъже. Бях решила краен вариант със сперма от донор, но все не ми се искаше.. какво ще кажеш на детето? Едно е да се разведете, друго е да го обречеш бе баща от самото начало. Такива ги мислвй. След тоя се появи моят мъж. Малко по мъките ходих близо 2г., Щастието ми се усмихна сега и се надявам да е успешен финалът. Много се притеснявам, че съм вече стара, явно това е само в моята глава и се самосаботирам; живя здравословно и съм младолика донякъде. Стискайте палци и благодаря за коментарите, които прочетох. Вдъхнаха ми кураж.

# 216
Дано всеки си има детенце! Желая ти успех, здраво бебе и ти също да си здрава и всичко да мине добре!

# 217
Дай Боже. Дано. Амин. На всяка жена, която иска рожба

# 218
  • Пловдив
Много се притеснявам, че съм вече стара, явно това е само в моята глава и се самосаботирам; живя здравословно и съм младолика донякъде. Стискайте палци и благодаря за коментарите, които прочетох. Вдъхнаха ми кураж.
Не сте стара, само притеснена. Желая Ви безпроблемна бременост и се надявам след няколко месеца да посетитете отново темата и да ни споделите добра новина!

# 219
Не се развива. Този път няма да е. Чакам сега да се изчистя сама. Sad

# 220
  • Сфия
Не се развива. Този път няма да е. Чакам сега да се изчистя сама. Sad
Сигурно ли е, че не се развива? Коя седмица си? Второ мнение?... Дори и така да е, не се отчайвай! Много жени след кухо яйце забременяват и износват! Успех!

# 221
Да, сигурно е. На последния преглед вместо в 8ма седмица както трябваше да съм, бях в 5та и 3 дни. Дано. Може и да спомогна цялата дандания, но ало трябва да съм честна, и ЧХГто от началото не се развиваше добре. Един месец бях супер притеснена, което също не е ок. Ще си взема поука. Дано се изчистя сама

# 222
Четох, четох, поплаках си. Имам приятелка на 40. Второто го роди на 39, веднага забременя на 40 с третото. Лесно и се получава. Имам друга приятелка и тя на 40, пак бременна. Една на 36 и тя бременна.
Имам едно дете родено на 28,  не исках да чуя за второ, защото имахме проблеми  с детенцето ни. На 38 се реших, защото проблемите с детето отшумяха, от раз забременявах и двата пъти, извънматочни. Отрязаха ми тръбите, дали са можели да ги спасят не питах, бях съсипана. Може и да са можели, но изхождаха от тезата, че съм имала дете родено вече, почувствах се осакатена.
После, два неуспешни ин витро опита. Лесно забременявам естествено, за ин витро явно съм стара и не ми се получават нещата.
Допреди време ми правиха тъпи намеци какво чакам за второ, е, чаках първото да се почувства по добре. Как да им кажа? Хората са адски нетактични.
Сега се чувствам стара по хорски разбирания, но имам енергия за още едно дете, уви, не ми се дава. Умишлено се вкарах в социална изолация и прекъснах контакти с приятелки, не мога да понеса как около мен се забременява и ражда на по 40 без проблеми.
Да, искам да съм майка на 40, но не мога, ако можех бих, без да се замисля.

# 223
Четох, четох, поплаках си.
....Отрязаха ми тръбите, дали са можели да ги спасят не питах, бях съсипана. Може и да са можели, но изхождаха от тезата, че съм имала дете родено вече, почувствах се осакатена.
После, два неуспешни ин витро опита. Лесно забременявам естествено, за ин витро явно съм стара и не ми се получават нещата.
....
Да, искам да съм майка на 40, но не мога, ако можех бих, без да се замисля.
haidi, не може ли да се правят още опити? Много лошо се е получило наистина... Но те нали някакви жени и на по 50 зачеват инвитро. А онази, дето над 60 беше, дето роди близнаци. А тук някакви 40.... на 40 човек е млад.

# 224
  • Пловдив
DiaSla, haidi, съжалявам, че така се е получило, но горе главата момичета, не се отказвайте!
Желая Ви сила да продължите напред и много, много късмет, за да сбъднете мечтата си!

Общи условия

Активация на акаунт