Майка в по -късна възраст?!

• 70 573
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 1 020
Да при инвитро докторите много обичат да лъжат за здравината на яйцеклетките и сперматозоиди те. Аз съм с втория ми мъж от6 г. И в началото като решихме да имаме дете се изследвахме в такава клиника и на него му казаха че няма да може да има деца, а сега сме с две като не зачетахме тъпия им резултат.
Аз имам анемия и каквито и витамини да ми изписаха от всичко ми прилошаваше до степен да не мога да изляза от вкъщи така и не ги пиех повече.

Не съм казала че никога не става от първия път и аз съм забременявала от първия опит. Сега чакам с нетърпение да видя как ще стане.
Успех на всички ни 😉

# 1 021
Между другото аз трябва да пия Б12 и Б комплекс според лекарите, но от тях ми прилошава до степен да повръщам и да не ставам от леглото. Не ми вярват, но откакто ги спрях се чувствам много добре изобщо дори забравям, че съм бременна.

# 1 022
Ин витро докторите лъжели, божичко ....🤦🤦🤦То книги има написани, сумати учени - биолози, репродуктивни гинеколози, имунолози изследват с години, милиони долари се влагат в науката за репродукция и изучаването и, ама Вили 26 заключи, че лекарите лъжели. 🫣Спермограмата е динамична, може да е с крайно лоши показатели този месец, и на следващото изследване да е в абсолютна норма. Ако мъжът е под силен стрес или е бил  болен, например, това влияе на спермограмата му. Това репродуктивните не ви ли го обясниха?
А тоя доктор, който ви е дал фолиева киселина е трябвало да ви предупреди за МТФР гена, ама не го е направил,но не се учудвам, те АГ тата тия работи не ги вълнуват.
Гадни са Б витамините. И на мен ми прилошаваше от тях като бях бременна, и като не съм била бременна и пак съм ги пила, пак ми е прилошавало. Б комплекс са критични за неврологичното развитие на плода, трябва да се набавят от храна, защото чрез храната се усвояват много по добре от изкуствените добавки.
Ето го изследването за митохондриите.
https://www.newscientist.com/article/2491490-human-eggs-dont-acc … ge-as-we-thought/

# 1 023
  • Вестерос
Б12 приемах чрез спрея на бетър Ю, в който има и желязо. Супер ми действаше, вдигна хемоглобина бързо, за разлика от билковата кръв и сорбифера .

# 1 024
Точно от Б комплекса ми призлява на мен. Какво да правя? Не го пия.

# 1 025
  • Sofia
На мен ми се гадеше силно от едни определени мултивитамини за бременни на Джеймисън.
Б комплекса добре ми понасяше и все още ми понася. Може би зависи какъв Б комплекс пиете.

# 1 026
Бях забравила, че съм писала в темата и баш сега като ми закъснява почна да ми излиза. Grinning Съвсем да се стресирам. Фалшива тревога е най-вероятно ама...
Най-тъпото е, че младите жени се чудят ПМС или бременност, а по-дъртичките, като мен имат и още една опция перимено Joy.

Общи условия

Активация на акаунт