Майка в по -късна възраст?!

• 71 810
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 315
Аз родих през април малко преди да навърша 42 Simple Smile

# 316
  • София
Аз при раждането ще съм на навършени 47. Wink
За мен сте направо млади майчета.

# 317
  • Бургас
Fever Ray, номер 5 ли е на път?
Поздравления ако е така! 🙂

# 318
  • София
Мария, така е.
Надяваме се да се задържи и да се роди живо и здраво.

# 319
  • Бургас
Много се радвам! Стискам палци всичко да е наред до края! 😊

# 320
  • София
Моят син е на почти 17 години и половина.
Уви, с почти изчерпан яйчников резерв съм.
Но разчитам на чудеса в живота си, така и сега.
Вихрогонче, напълно е възможно да се сбъдне мечтата ти с малко помощ на репродуктивната медицина - стимулация за овулация и може би инсеминация.
Моя колежка с голям син на 20 г, най-неочаквано забременя естествено и роди здраво второ дете на 42! Така че пробвай си по всички начини, важен е крайният резултат!

# 321
  • Sofia
Моят син е на почти 17 години и половина.
Уви, с почти изчерпан яйчников резерв съм.
Но разчитам на чудеса в живота си, така и сега.
Вихрогонче, напълно е възможно да се сбъдне мечтата ти с малко помощ на репродуктивната медицина - стимулация за овулация и може би инсеминация.
Моя колежка с голям син на 20 г, най-неочаквано забременя естествено и роди здраво второ дете на 42! Така че пробвай си по всички начини, важен е крайният резултат!
Благодаря ти, ЛейдиРоуз! Това, което ми написа, ме разплака... Толкова да го искам това дете, толкова да го желая! Един Бог ми е свидетел. И Богородица също. Ох, много ме трогна, мила. Благодаря ти много.
Fever Ray, чета те и изключително много ти се радвам! Толкова е хубаво, че има хора като теб!
Сестра ми има три момичета, на почти 13, на почти 8 и на почти 4. Родени са съответно 2009, 2014 и 2018. Синът ми - 2004. Родата сега на Коледа пресмятахме: на всеки 4-5 години се ражда ново бебе, значи е време за още едно дете People Baby

# 322
Момичета, на 39 години родих близнаци, сега са на 1 г. и 2м. Имам и по-голям син на 15 г. Чувствам се прекрасно, много щастлива и горда. Трудно е, но при нас има кой да ни помага. Аз вече и работя. Скоро ще навърша 41 г. и се чувствам в разцвета на силите си. Успех на всички!

# 323
  • София
Момичета, на 39 години родих близнаци, сега са на 1 г. и 2м. Имам и по-голям син на 15 г. Чувствам се прекрасно, много щастлива и горда. Трудно е, но при нас има кой да ни помага. Аз вече и работя. Скоро ще навърша 41 г. и се чувствам в разцвета на силите си. Успех на всички!
Браво,  истинска майка за пример си! Ще черпя от твоята мотивация и енергия!

# 324
Мария, така е.
Надяваме се да се задържи и да се роди живо и здраво.
Оле да са ви живи и здрави аз едвам навих моя за второ

# 325
Andji_1, всичко е до човек. Може би просто сте в тежък момент каквито почти всички са имали. Че имате сили да успеете и физически и психически да отгледате дете, обаче не се и съмняваме Wink Кураж и успех.

# 326
След една безпроблемна бременност през 2015, миналата година претърпях аборт в късна седмица и си втълпих, че е от възрастта! Първото на 27, с втората бременност бях на 33 и загубих бебето в 16 гс. Сега пак съм бременна и искрено се надявам да е успешна. Ще бъда на 34 живот и здраве.

# 327
А какво да кажем бабите над 40? Аз на 34 родих сина ми и не знаех тогава, че това е късна възраст...

# 328
Е как 33/34г ще е късна възраст, моля ви се. В днешно време, особено на запад, жените масово раждат след 30, че и след 40.

# 329
Майчета вечер позволявате ли си чаша вино доктора ме съветва защото съм с ниско кръвно

Общи условия

Активация на акаунт