Майка в по -късна възраст?!

• 71 805
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
След назначен дуфастон 5 дни моята АГ ми каза, че до седмица трябва да ми дойде. И наистина ми дойде на четвъртия от тези 7 дни. Сега на 15-ия ден от началото на менструалния цикъл отново трябва да взимам дуфастон в продължение на 10 дни, след това пауза, и отново цикъл в следващите дни. Това лечение за нормализиране на менструалния ми цикъл каза да го правя в продължение на 3-4 месеца и после отново да отида при нея на консултация. Обнадеждена съм. Дано близките месеци забременея отново. ... Благодаря на всички пишещи в темата! На всички желая здраве, успешно забременяване и износване, и накрая да гушнат желаната рожба!!!

# 301
Успех! На мен цикълът ми беше вече много нередовен, а за капак се редуваше с кръвоизливи от миома. Веднъж ми изписаха някакво противозачатъчно, името му започва с Л, забравих го как се казваше точно, след като го изпих 10 дена, съм забременяла. Явно "разбутват" хормоните.

# 302
  • София
Момичета, аз пия пикозитол за по-добро качество на яйцеклетките. Другият месец ми предстои инсеминация на спонтанен цикъл или с лека стимулация (лекарката ще прецени сама). На 39 съм и ще ми е първа бременност!

# 303
  • Sofia
Момичета, аз пия пикозитол за по-добро качество на яйцеклетките. Другият месец ми предстои инсеминация на спонтанен цикъл или с лека стимулация (лекарката ще прецени сама). На 39 съм и ще ми е първа бременност!

Стискам палци, ЛейдиРоуз! Flowers Four Leaf Clover

Аз съм на почти 44 и мечтая за втора бременност. Така че те разбирам. Дори ... честно да си кажа, все повече се опитвам да свиквам с мисълта, да я приема дори, че е твърде вероятно вече да не успея да зачена, износя и родя нормално... и че явно ще се наложи медицинска подкрепа и помощ от специалисти, за да сбъдна мечтата си за дете, с новия мъж до мен.

# 304
  • Sofia

Стискам палци, ЛейдиРоуз! Flowers Four Leaf Clover

Аз съм на почти 44 и мечтая за втора бременност. Така че те разбирам. Дори ... честно да си кажа, все повече се опитвам да свиквам с мисълта, да я приема дори, че е твърде вероятно вече да не успея да зачена, износя и родя нормално... и че явно ще се наложи медицинска подкрепа и помощ от специалисти, за да сбъдна мечтата си за дете, с новия мъж до мен.
Желая ви да сбъднете мечтата си. Аз ставам на 44 след около 20 дни....мечтая си понякога , но вече имам син на 20 и дъщеря на 2, стигат ми , май🤣!
Ако жената има нормален цикъл и все още яйчников резерв, няма причина да не може да износи и роди на тази възраст.
Нека новата година донесе на всички, това за което мечтаят🙏🏼

# 305
  • Sofia
Моят син е на почти 17 години и половина.
Уви, с почти изчерпан яйчников резерв съм.
Но разчитам на чудеса в живота си, така и сега.

# 306
Аз съм на 42 и все още нямаме дете...
Младостта ми премина в безкрайни прегледи и процедури, за съжаление неуспешни. До сега никога не съм си позволявала дори за миг да помисля, че може би няма да стана майка, макар и в по-късна възраст. Обаче вече се чувствам уморена, не мога да си съсредоточа мисълта, усещам, че годинките тежат и се чудя, дали ще имам сили, физически и психически да отгледам дете.

# 307
  • Sofia
Вчера бях приятно изненадана от новината за 6-то детенце на жена на 47-48год. 😍

Да се сбъдне най-съкровеното желание на всички,независимо от възрастта 🙏🏻🍀😘

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 10:14 от Doli

# 308
Andji_1, дано се случи скоро, пък ще го отгледате. Умората наистина я има. Във форума четох да пишат жени, които на 40+ се чувстват отлично и като на 20, но аз не съм от тях. Голяма умора имам на моменти, все едно съм на 80 понякога, а не на 48 Simple Smile Но малкото го родих на 43 и вече е петгодишно, полека - лека вървим към гледане на голямо дете. Там вече на мен поне ми е по-лесно. Успех!

# 309
Аз съм на 37 год имам син на 15 год и чакам бебче пролетта .

# 310
Аз съм на 37 год имам син на 15 год и чакам бебче пролетта .
😊 и аз така на 37г съм, чакам момченце през пролетта и имам още едно на 12г вече

# 311
Аз съм на 37, имам дъщеря почти на 16 и съм бременна в 7 седмица😊

# 312
  • Sofia
Ей, така ви се зарадвах! Sparkling Heart

# 313
Аз съм на 37г. и с първо бебче на 2 месеца и половина Simple Smile. Успех на всички,!

# 314
  • Sofia
Ох, вие сте направо девойки. Аз съм бременна на 41г. Терминът ми е 4-5 дена след като навърша 42.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 13:40 от Brin de muguet

Общи условия

Активация на акаунт