Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 656
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Варна
Представям си как в момента секссимволът на маминия форум стои със скръстени ръце от Кременския си профил и си казва: Това чудо ЖЕНАТА - няма угодия, бате! Head Band
Половете нямат много общо тук, едва ли само жени са му гледали видеото. Над 230 минуса има, което значи, че все пак не всеки намира за нормален език "да те навра в г. на м."
Не мисля, че съм била разбрана правилно в такъв случай. Имах предвид, че мнозинството искаше реакция от него, а после се обижда и вече секси Любо е груб и арогантен, преиграващ Любо. Ами той си е такъв. Няма смисъл да повтарям гледната точка, която доста дами тук са описали по-добре от мен.

# 3 226
  • Варна
Представям си как в момента секссимволът на маминия форум стои със скръстени ръце от Кременския си профил и си казва: Това чудо ЖЕНАТА - няма угодия, бате! Head Band
Половете нямат много общо тук, едва ли само жени са му гледали видеото. Над 230 минуса има, което значи, че все пак не всеки намира за нормален език "да те навра в г. на м."

А как стана ясно, че 230-те минуса са поради тази причина?

# 3 227
Абе кое е това мнозинство, което е искало реакцията на бай Любо?

# 3 228
Явно са му писали фенки от форума 😄

# 3 229
Извинявам се, че ще ви прекъсна дискусията за Любо, но случайно попаднах на едно стори на Филип 3-ти- бивш колега от Типично е страйкнал няколко видеа, поради липса на авторски права на Филип, и има възможност да изтрият канала на Типично на 03.03, ако не се изяснят авторските права. Според мен е тъпо да "прецакваш" приятел и да се опитваш да му изтриеш канала след като сам си решил да напуснеш. От друга страна пък Филип ще взема пак парата, въпреки че абонатите са се събскрайбнали за друг вид съдържание.

# 3 230
  • Варна
Което му се кефи, сиреч въздиша по него, също така го подтиква на лични съобщения да го направи, а когато идеята се споделя тук, е подкрепяна. Не ни гони склерозата още, нали?

# 3 231
Което му се кефи, сиреч въздиша по него, също така го подтиква на лични съобщения да го направи, а когато идеята се споделя тук, е подкрепяна. Не ни гони склерозта още, нали?
А дали идеята е подкрепена от МНОЗИнството? 🤔 😜

# 3 232
Пепчи,вече не крие любовта си.
Скрит текст:

# 3 233
Което му се кефи, сиреч въздиша по него, също така го подтиква на лични съобщения да го направи, а когато идеята се споделя тук, е подкрепяна. Не ни гони склерозата още, нали?

Не знам теб дали те гони склерозата, не те познавам лично. Но явно съм отсъствала прекалено дълго от темата напоследък и не съм разбрала за пристрастията на масите в змиярника. И на мен ми е забавен, ама чак да му пишат, да искат да прави клипове за темата... малко отчаяно ми звучи. Сигурно защото аз по принцип не си пиша с вльогърки/бльогърки на лични и въобще избягвам да си контактувам с тях.

# 3 234
Айде, сега!!!
Едно видео да не ни разцепва, това е целта на врага. Imp

# 3 235
Айде стига сме го обсъждали Любчо, досадно стана. Има фенове, има и хора, които намират за просташко чувството му за хумор, включая и аз. Не заслужава цял ден дебати.
Да му видим следващото видео. Затова не си е дал много зор, наготово материал.

# 3 236
Аз затова писах, че тези призиви ми приличаха на "искам да си ми майка, неееее гадже. 😜 😂 😂 😂

# 3 237
Никога не ми е било важно Любо да ни реагира на коментарите, макар че видеото ми беше забавно. Стилът му наистина е такъв - не знам защо се очаква към бг-мама да е по-различен отколкото в другите си клипове. Единственият момент, който въобще не ми хареса беше тоя с пикаенето в саксията на кактуса. Не харесвам такъв език и като цяло по принцип липса във клиповете му иначе нямаше да ги гледам. Разбирам, че е за целите на хиперболата, но не го одобрявам.

# 3 238
Не мисля, че може да се говори за мнозинство, защото нямаме точна статистика колко от четящите тук са му писали. Аз помня, че няколко пъти се е хвърляло в пространството, че ще е готино да направи клип с коментари, някои момичета споделиха, че са му писали, че го харесват и за мненията във форума, най-вече покрай анкетата този месец пак. Тези постове бяха доста харесвани, аз лично не виждах с какво ще е толкова значимо такова видео. Не мисля, че трябва да прави видео и за Пепе или Гергана (пак имаше предложения), таймингът е важен, та ще е много тъпо да ги разобличава за неща от преди години или да осмива фалшивия лайфстайл.

# 3 239
Пепчи,вече не крие любовта си.
Скрит текст:

Брейй, не помня да е коментирала постове на Ф2 с такива милинки думи, пък човекът все пак 2 деца произведе.

Общи условия

Активация на акаунт