Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 678
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Варна
Представям си как в момента секссимволът на маминия форум стои със скръстени ръце от Кременския си профил и си казва: Това чудо ЖЕНАТА - няма угодия, бате! Head Band

# 3 211
Скрит текст:
Момичета, някоя от вас да е запозната, защо Стефи, Стан и Гергучито си “разделиха  пътищата” ( по думите на Гергучи)
Стан и Стефи се разделиха с нея понеже не я понасяха помня че казаха по едно време че била много фалшива и надменна а пък и те 3 мата не си подхождаха за това сега повече със Флапата  се имат приятели са от години и тн

В едно видео където Гера показва колекцията си от чанти, Стефи беше написала коментар как със Стан са й подарили преди време някаква евтина раничка от Ню Йоркър и колко й се радвала Гергана и т.н., а сега колко повърхностна е станала и само скъпи марки я интересуват. Е, не го беше казала толкова директно, ама в тоя тон беше. Беше в коментарите на едно старо видео отпреди поне една година.

# 3 212
Да ви кажа видеото на Любо не ми беше най-забавното нещо на света, но и изобщо не видях жлъч, камо ли нещо обидно в него - шеги тип dad jokes. За мен Кактус я коментира като неодушевен предмет, та затова и лафът за тръна, саксията и тн. Джудит се е писала с две имена, има някаква строго гледаща г-жа на профила, а и тонът ѝ понякога е доста рязък и категоричен, та затова я иронизира карайки ѝ се. Сигурно, ако Ванилия беше го "нахранила" щеше да има шега за някой сладкиш.

Аз за форума бях чувала много малко и гледах с насмешка преди да почна да чета и пиша в него. Самото му име даже звучи комично и несериозно. Има много полезни неща, забавни и интелигентни потребители, от които да научиш нещо, но и в същото време доста такива, на които да се издразниш. Мен лично не ме жегва някой да го (и съответно ме) осмива, тъй като  си знам стойноста и какво ми носи да съм тук.

# 3 213
Хитър е Любака, хитър е............... знаеше, че след видеото  ще избухне форума. Успя да вдигне шум около себе си.
Любак, моля с повече уважение към бг мамите. Ако си забелязал колко е четена темата, че разбереш, че адна огромна част от съскрайбърите ти е благодарение на коментарите за теб именно тук.  
Змийчета, Любака, постигна и друго  - сега всяка втора мусакаджийка тайничко се надява, като го коментира  и Любака да я спомене в следващото си видео.........  И коментарите валят...........Еййййййй много хитър тоз търговишки левент ....евала. Такива като кака ти Ивана отчаяна и унизителнно се молят за коментари, а Любака голям схемаджия излезе...

# 3 214
Това ми беше другата мисъл- ние може да си казваме помежду си мусанджийки , но това ютюбър да те охрани при все, че му въртиш трафик си е тъпо. Както всяка друга звезда решила да дойде тук да размятва пръст.

# 3 215
Това ми беше другата мисъл- ние може да си казваме помежду си мусанджийки , но това ютюбър да те охрани при все, че му въртиш трафик си е тъпо. Както всяка друга звезда решила да дойде тук да размятва пръст.
Според мен, не ни е охранил, а се опита да ни се подмаже малко, да ни направи "густо" (и с право, все пак му генерираме заветен трафик), но разбира се в неговия си пеперлив стил. Иначе щяхме да го разкостим, че се мазни. А така сега казва "Мами, чета ви, продължавайте да пишете за мен да трупам трафик", като в същото време не излезе от стила си.
П.С. сигурна съм, че цял ден чете тук и се кефи на коментарите. Затова аз спирам, че да не вземе да се вземе много насериозно. Като направи нещо, за което има да се коментира ще се включа пак. 
  Я кажете кака Ивана в Youtube или в instagram се моли за коментари, че нищо не откривам.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 18:26 от barbarona

# 3 216
Мен въобще не може да ме трогне, че някой си вльогър бил нахранил форума или списващите в дадена тема.
Лично каналче в ютуб е до време, бг-мама ще пребъде във вечността. Mr. Green
*
Из рубриката "признания на анонимните инфлуенснати":
Инфлуенснах се на общо основание от сите вльогърки заедно и си напоръчвах нови гримове, както се казва за "грим колекцията ми" (нямам грим-колекция...), с нетърпение чакам да дойдат, да пробвам аджеба мога ли да преливам сенки или не мога.

# 3 217
Тъкмо гледах видеото на Чефо, с глас се смях Grinning До сега не бях гледала негово видео, хареса ми, абонирах се.
Същото и с Любо, много съм чела тук за него, но не му бях отваряла канала, до вчера. Също ме разсмя, харесах го ( Лана вярно има нещо секси в него Blush ) и се абонирах. Гледах и видеото за ангелите на МегЗ 🤭🤣🤣🤣
И онова, в което си търси ключа в село Ключ, оня ненормалния дали вярно тръгна да го бие?!?!? 😁😁😁
За мен е забавен.
Не знам ако бях от цитираните потребителки дали щях да мисля така, но факт е, че искрено се смях с него.

# 3 218
Хитър е Любака, хитър е............... знаеше, че след видеото  ще избухне форума. Успя да вдигне шум около себе си.
Любак, моля с повече уважение към бг мамите. Ако си забелязал колко е четена темата, че разбереш, че адна огромна част от съскрайбърите ти е благодарение на коментарите за теб именно тук.  
Змийчета, Любака, постигна и друго  - сега всяка втора мусакаджийка тайничко се надява, като го коментира  и Любака да я спомене в следващото си видео.........  И коментарите валят...........Еййййййй много хитър тоз търговишки левент ....евала. Такива като кака ти Ивана отчаяна и унизителнно се молят за коментари, а Любака голям схемаджия излезе...

Точно. Те си му го казаха. Сума народ направо си го молеше да се включва в темата и да направи видео и форумът щял да избухне, демонстрираше се голямо обожание. Въобще абсолютно очаквано човекът се възползва от проявения интерес.

# 3 219
Стори на Тейчеви.Никога не може да познаете от къде........От дивана разбира се.Полузаспали.....празнували защита на магистърска теза.То тази магистърска теза вече имам чувството, че аз я писах, само за нея говори, само тя учи нещо си. (ДА не обиждам никой), но като знам как се учи сега и Как се взимат изпити.......чудо голямо.

Значи тез двамата ще ги пусна на мъжа ми, като вземе да ми прави изречения, че все съм изморена и искам да си полегна. Те тея двамата не стават от дивана и без да правят нищо. Аз такъв мързел не съм виждала през живота си.

# 3 220
Представям си как в момента секссимволът на маминия форум стои със скръстени ръце от Кременския си профил и си казва: Това чудо ЖЕНАТА - няма угодия, бате! Head Band
Половете нямат много общо тук, едва ли само жени са му гледали видеото. Над 230 минуса има, което значи, че все пак не всеки намира за нормален език "да те навра в г. на м."

# 3 221
Аз не приемам видеото с отрицателна емоция. Няколко момичета от темата сподилиха, че са му писали или биха желали да отрази по някакъв начин темата и момчето откликна. Съгласна съм с барбарона, че го направи в типичен негов стил и предпочитам така, отколкото да звучи като президентска реч по Нова година - Благодаря, драги сънароднички, ще продължавам да снимам, за да Ви радвам и бля-бля, ми, тц, тъпо е.
Коментарите към Кактус, Джудит и някой още бяха не отправени към самите дами, ами към техните аватари.
Пък и ние точно трябва да приемаме иронията и щекотливия хумор, защото постоянно ги отправяме към инфлуенсите.

Смятам, че е нормално повечето да четат тук. Аз лично ако знам, че някъде ме коментират би ми било любопитно да прочета как ме възприемат. Само предварително бих си помислила добре сигурна ли съм, че мога да го понеса.Joy

Днес чух реклама по Нова на Съдбите и смятам, че на Мъци едно "партньорство" трябва да му предложат, леко се замислих дали да не гледам предаването.Joy

Друго, друго...то толкова динамично се движи темата, че докато се включа вече не съм актуална.
Пепе тотално ме изгуби, дажи Би юто им не пуснах да прегледам.

# 3 222
Според мен, не ни е охранил, а се опита да ни се подмаже малко, да ни направи "густо" (и с право, все пак му генерираме заветен трафик), но разбира се в неговия си пеперлив стил. Иначе щяхме да го разкостим, че се мазни. А така сега казва "Мами, чета ви, продължавайте да пишете за мен да трупам трафик", като в същото време не излезе от стила си.
П.С. сигурна съм, че цял ден чете тук и се кефи на коментарите. Затова аз спирам, че да не вземе да се вземе много насериозно. Като направи нещо, за което има да се коментира ще се включа пак.  
  Я кажете кака Ивана в Youtube или в instagram се моли за коментари, че нищо не откривам.
"Хранене" чак, представете си това ни жегва от харесвания и хвален Любо. Я да си представим една Гергучи, една Пепе ако почнат да ни коментират, да ни цитират и да чакаме реакция от тях..
Ще има- "ама те бяха язвителни, не ни оцениха критиката, бяха неуважителни към нас", само си представете как точно ще ни опишат в тяхно видео за бгмамма?!
За мен Люби си е Любо и нека си остане такъв,  пък вие не му се кефете Wink

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 20:18 от passionbiojuniper

# 3 223
Ма кой казва, че не го харесваме Любо 😉
Госпожа Бекер го е написала, но той си подбра частта с хранилката, че да си направи видеото накрая.
Айде, Жечев, носи си короната, докато не ти я отнеме друга звиздЪ. 🤣

# 3 224
  • Варна
Аз се смях с глас меко казано на Любо. За тези, които са гледали Къртицата, той си е такъв. Иронизира почти всеки и всичко. И наистина тук се пишат къде къде по-гадни неща за инфлуенсърите, а че някой качил клип за темата вече дойде краят на света. Също не разбирам защо тази тема я приемате толкова сериозно някои от вас и мненията, които пишете в нея, че да скачате така как някой от коментираните от вас влогъри, ги коментира..... Просто мисля, че както ние ги коментираме и нон стоп от тема първа се пише как ни четат, не би следвало да има проблем и обратния вариант, а именно те нас да коментират. И Любо не е първият, който споменава темата. Много от тях са качвали скрийншотове в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт