Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 683
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 195
Все съм си мислела, че чувството за хумор не е само да се подиграваш на другите, а да можеш да се надсмееш и над себе си.

# 3 196
...по същата логика, това е публичен форум и всеки има правото да ни се подиграва...
От изказване на мнение, дори подигравка, до "ще ти се изпикая в саксийката, майка ти..." "ще те навра в...", да не продължавам, чуй 8:21 мин., има планина разлика.
Тук вече говорим за възпитание, не за изказване на позиция и лични мнение.
За мен това не е обида към форума, а за самия него. Човек трябва да се срамува от подобно поведение.

Ако някой е попадал на канали за обзавеждане,ремонти и прочие,ще бъда благодарна да сподели,че попадам все на "минималистични"палати в бяло,сиво,дървено, от които нищо като идея за интериор не мога да открадна,а ме е хванала липсата на креативност и ми предстои обзавеждане,ремонти и бла,бла. Simple Smile
Писала съм в предишните теми за един руски канал, извинявам се, ако вече си го видяла...
https://www.youtube.com/channel/UC3eobFgurh0MOfDxMn1lzBg
Показва от боксониери до палати, всякакви стилове, идеи за оптимизиране, обзавеждане и т.н.

# 3 197
От цялото коментиране и аз ходих да видя на Любчо видеото. Скучно беше, можеше да мине и без него, даже беше желателно, нито ние нещо щяхме да загубим, нито той.

Някой питаше коя зодия бил, типичен водолей ми е на мен.

# 3 198
Във видеото от Истанбул на Валка (повече ми харесва това име от Валерѝ) има кадри с дрон. В коментарите я питат нейни ли са, а тя отговаря, че ги е купила. Ако наистина е така, значи все пак е отделила някакви пари за канала 😁

Явно и тя е чела тук. Доста се изписа как видеата ѝ не са мръднали технически от самото начало, а напоследък вкарва едни ефекти, едни транзишъни, мани, мани. Направо открива топлата вода на програмите за монтаж. Щом и за сток кадри се е бръкнала, сериозно е положението 😂😂😂 Сега, ако спре и да си мята ръцете неадекватно във въздуха, или да си подпира брадичката, а и вземе да прави по-смислено съдържание от това коя блузка за чай да сложи в багажа- цена няма да има 🤣

# 3 199
Скрит текст:
...по същата логика, това е публичен форум и всеки има правото да ни се подиграва...
От изказване на мнение, дори подигравка, до "ще ти се изпикая в саксийката, майка ти..." "ще те навра в...", да не продължавам, чуй 8:21 мин., има планина разлика.
Тук вече говорим за възпитание, не за изказване на позиция и лични мнение.
За мен това не е обида към форума, а за самия него. Човек трябва да се срамува от подобно поведение.

Ако някой е попадал на канали за обзавеждане,ремонти и прочие,ще бъда благодарна да сподели,че попадам все на "минималистични"палати в бяло,сиво,дървено, от които нищо като идея за интериор не мога да открадна,а ме е хванала липсата на креативност и ми предстои обзавеждане,ремонти и бла,бла. Simple Smile
Писала съм в предишните теми за един руски канал, извинявам се, ако вече си го видяла...
https://www.youtube.com/channel/UC3eobFgurh0MOfDxMn1lzBg
Показва от боксониери до палати, всякакви стилове, идеи за оптимизиране, обзавеждане и т.н.
Ех, как ми се иска някой в България да направи подобен канал..
От обсъжданите тук, единствените които следя и се интересуват от интериор и показват по нещичко са Деси и Даниела.

# 3 200
  • Пловдив
Струва ми се, че овладява и фалцета си напоследък. Още едно подобрение.

Анелия наистина каза, че детето се радва на светлинките, но това не означава, че коледната украса трябва да стои до следващата Коледа. Може да го заинтригува и с други играчки 😉

# 3 201
Ние самите сме саркастични като се наричаме змии, мусакаджийки и пр., обаче като някой ни вземе на подбив и почва голямата драма и скачаме като ощипани госпожици. Не го разбирам това.
Ще видя бащата, който споделихте.
Наумчетейче ни се присмиват как може да не знам какво е протеин, яде ли се, пие ли се, какво се прави, тях що не ги подхванем за това?! 🙄

# 3 202
Валката успях да я изгледам само до половината. Много скучна горката, макар че се виждат опити за растеж. Гласът на Мартин е мега дразнещ, добре, че не говори много.

# 3 203
Страхотно видео на Деси за козметичните любимци. Ей такива видеа ми се гледат, информативни и наистина полезни. 30 минути с нея минават за миг! Не като онази Капитонова, дето сама себе си нарича полезна. С какво точно-не се знае?! Полезна на себе си, че си запълва деня с видеа измежду спортните занимания и броене на калории. Ми, не ми e интересна. Повърхностна и клиширана до немай къде.

Абонирах се за самотния баща, има интересни видеа, ако стане и първия дади-вльогър, направо ще избие рибата, според мен. Тази ниша още не е заета от никого Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 17:45 от tuali

# 3 204
Дали правите разлика между :тоя как смее да ме обижда
И
Какво точно харесахте във видеото?

# 3 205
Има разлика между това да кажеш, че видеото е тъпо или не ти харесва защото... и да изрази съвсем прилично мнение, което беше цитирано от Любо, визирам, тези на Кактус и моите, с това, което наричате чувство за хумор "Ще ти се изпикая..."
Тъп напън да си интересен.
Изобщо не съм искала Любо или пък някой да прави видеа относно нашата дискусия, но понеже тук въздишат по Жечев, трябва да си затварям очите за простотии.

# 3 206
https://www.youtube.com/watch?v=_d1KJp3E8fI Новия клип на Чефо в канала на Господарите гостенка му  е Наталчето Кобилкина ако мога тъй да го нарека де

# 3 207
  • Варна
Честно да ви кажа, това е първото видео на този Жечев, което отворих само заради многото коментари тук. До някоя си минута беше забавно и свежо, аз лично дори се смях с глас на момента в, който обясняваше как става споделянето на клипове тук във форума ни, защото си е точно така Simple Smile После леко пресоли манджата, но не мисля, че е целял обида наистина.

# 3 208
Момичета, някоя от вас да е запозната, защо Стефи, Стан и Гергучито си “разделиха  пътищата” ( по думите на Гергучи)
Стан и Стефи се разделиха с нея понеже не я понасяха помня че казаха по едно време че била много фалшива и надменна а пък и те 3 мата не си подхождаха за това сега повече със Флапата  се имат приятели са от години и тн

# 3 209
Това къде са го казали Стан и Стефи, защото аз съм с други впечатления, а именно, че избягват темата и намекват, че са се отдалечили с времето?

Аз въобще не съм обидена, но и не попадам в категория обиждащи коментиращи, каквито тук има. Никога и не съм била съгласна, че щом някой е публична личност, не трябва да се уважава личното му пространство и живот, или пък емоциите.
Просто видеото е неуспешен (за мен) опит да се направи на интересен с подобно поведение. Прекали с някои изказвания и това, че мнозинството тук припада по него, не променя този факт.
Това, че не всички се прехласваме, не означава, че сме обидени.

Двойният аршин отново си личи от километри, между другото. Подмина се това, че се е саморекламирал с фалшив никнейм из форума. Повечето съфорумки уж са много чувствителни на тази тема и доста емоционално изпращат всяка, заподозряна в осмеляване да пусне линк към лична платформа или такава на познат. За всяка друга влогърка се изтъква, че това и онова не й отивало на възрастта, обаче когато 30-годишен мъж мина от съдържание тип разследваща журналистика към въргаляне по земята, хвърляне и ритане, е готино.

Общи условия

Активация на акаунт