Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 428
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 480
Не само на теб. Обсъди се назад точно това

# 481
Не само на теб. Обсъди се назад точно това

Уж ви чета постоянно, ама съм изпуснала явно 🤷🏼♀

Детето ми е на същата възраст и има толкова много бюджетни и не толкова бюджетни подаръци за деца на една година, че това е направо абсурдно. Още по зле е, че такива хора са известни .

# 482
  • Пловдив
Подаръка на Джулияна и мъжа й, беше меко казано ненамясто, такива книжки аз оцветявам и понякога на мен ми идват изнервящи, какво остава за толкова малко дете, дето даже не му дават моливи още.. Чудя се на тяхното бебе дали купуват такива неща 😂🤷‍♀️
Алекс имаше подарък 😂😂 с ужасна жаба.

# 483
Поздравления за решението на Полина. Усмивката ѝ е много хубава.

Евала на Тони Попова! Heart Тя е една от любимките ми.

И аз гледах Петканови... толкова са ми приятни. Вероятно са режисирани видеата им, но въпреки това не се усеща много. Много си подхождат. Харесва ми и как Габриелчо е все усмихнат. Това означава, че настроението им вкъщи е същото. Видеата им, както и всичко при тях изглежда много хармонично, леко и последователно! Да са живи и здрави само и да продължават да се радват така на живота Heart

# 484
Много хубаво видео от Наум и Теа. Много са искрени.

# 485
Много ми хареса новата стена на Попова. Личи си, че се старае и влага много във видеата и развитието на канала си. Не мисля, че има друга влогърка, която инвестира толкова в техника, (като изключим техниката на Наум и Теа). Вслушва се в мнението на абонатите си и приема градивна критика. Винаги ми е много забавна и усмихната.

Видеото на Йоанна и Йоко, също много ми хареса, като идея. Момичето, което преобразяваха беше много симпатично. Ще  ми бъде интересно да видя, как ще преобразят и свойте последователи.

# 486
На мен новата стена на Попова не ми хареса. Старата с тревата повече ме кефеше. Ама то угодия на хората няма...
Анелия напълно нормално си е да качва хиляда сторита на бебето. В момента това и е живота,на това се радва. Ама само на мен ли ми направи впечатление, че дрехите им съхнат в стаите и детето го диша този въздух?!? Много странно, за костюмче на Ред Бейкър да имаш 30 £, ама нямаш същите пари за сушилня?!? И естествено, вечно спящият Красимир...
Тея и Наум са ми многоооо бавни и скучно, все му е тая какво приказва, не мога да изтърпя.
Петканови ми харесват, че са много "живи" и усмихнати, ама при тях всичко е реклама! Стената им с графити, столчето за кола, тортата за РД на малкия и т. н. Все отварят някви Пр пратки...
А тая Капитонова незная защо изобщо се коментира. Поредната кифла!
Общо взето, много зле всичките! Започнах предимно да гледам мъже в YT - Мъци, Хикен Щикен, Конрад.

# 487
  • София
Всъщност за стената с графити казаха, че са си я платили, дали са им някаква отстъпка май само. Специално за нея казаха, че са много впечатлени от работата им и от преобразяването на двора, защото преди това много ги е дразнела стената и това е причината да показват толкова подробно.

Вярно, че има инфлуенсъри, при които всичко е пр пратки, но има и други, които хвалят продукти, защото им харесват, ние обаче няма как да разберем кога са искрени и кога не.

# 488
О, не знаех за стената, извинявам се,наистина! Направиха я уникално и момчетата са много талантливи!
Иначе постоянно им прехвърлят ПР пратки, на всичките ютюбъри, това ме напряга.Дали даден продукт го препоръчват или не, след като им е ПР пратка, за мен мнението им е без значение, щом не са си го купили те самите. Евала правя на Конрад в това отношение, че показва изключително скъпи вещи, които си е купил сам. И далеч повече ми е интересен и полезен от the clashers например, на който му ги дават от А1  или от незнам-си-къде-си.

# 489
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Новата стена на Попова е по-приветлива и определено се радвам,че разкара зелената бъркотия.
Стената на Петканови с графитите я намирам за мега кич,и дома им ми е прекалено шарен.

Аз пък гледам редовно Анелия,не защото съдържанието й е невиждано и нечувано,просто е една от малкото,която не снима с филтри,не се прави на фръцла и парвеню,няма големи претенции...народна си е някак.

# 490
Браво Тони, браво Попова!
Единствената, която наистина се старае. Новата стена е много красива. Харесва ми. ♥️

# 491
Изгледах влогът на Петканови от рожденния ден на Габриелчо. Ами много истински, дори когато и подаряваше подаръците и обясняваше как не им се празнувало на Алекс рожденния ден, защото Габриел бил болен на нея и се насълзиха очите. Харесват ми. До сега не съм ги гледала редовно, но мисля да ги гледам.
Напоследък не съм много редовна в гледанията и темата, но малката ме побърква 😂🤷‍♀️

# 492
Момичета, едвам успявам да ви следя. Гледах и аз тази Никол, не е лоша, но честно казано и на мен не ми се слуша за раждания и как да правя пюрета.

За Пепето и мен много ме беше разочаровала преди време с клипа си, колко лесно се гледа дете  и как трябва рано да се ражда, ще кажеш всичко завиви от нас самите. Изобщо не се замисля за това, че има хора, които страдат от репродуктивни проблеми и това е много болна тема.

Също като човек с две деца не мога да кажа, че детето се гледа ей така “между другото”, явно нейното дете е много спокойно и може да си го взема навсякъде, защото не реве за всяко нещо. Все пак да не забравяме, че от личен опит до личен опит и от дете до дете има голяма разлика. Хубаво, че обясняваш, че правенето на деца рано е най-добре, ама не може да не се замисляш, че всяка ситуация е индивидулана и даже млад пак може да имаш проблеми със забременяването.

Абе разочарова ме много с това видео като цяло и спрях да я следя.

# 493
Браво и на Ая, и на Поля, че са си сложили инвизилайн. И двете напоследък се усмихват много със зъби и имат наистина чаровни усмивки. Дори при Полина изчезва изкривяването на лицето.

Не виждам нищо лошо в това да се коментира колко са криви и жълти зъбите на някой, понеже усмивката може да се коригира. Денина И Елица са носили брекети и наистина резултатът е страхотен при тях.

# 494
Точно! На мен ми направи впечатление, че Полина е станала по-хубава сякаш. И се загледах по-добре и установих, че е заради зъбите. Не харесвам Полина като цяло, но това не мога да не й го отбележа.

Общи условия

Активация на акаунт