Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 570
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 315
Никога не съм разбрала хора, които учат три виШи или пет магистратури без намерение да ги работят тия професии в обозримо бъдеще. Някак ми се вижда по-смислено да завършиш едно, но да практикуваш и задобряваш в  каквото там те интересува истински, от това да колекционираш дипломи, а на практика да нямаш качествен опит в нито едно...

Абсолютно.

# 3 316
В Мастършеф май не ядеше месо или бъркам 🤔
Май ядеше, но имаше пак някакви превземки и чупки. Не че е лошо да държиш на качествената храна, но при нея всичко е с много удивителни, с много патос и понякога създава усещане за непоследователност.

# 3 317
  • Някъде там
Даа мисля че тя беше тази която не искаше да пипа месо. Може и да бъркам.
 Освен това в стори е казвала че само риба консумират и още тогава на 8 месеца сина и твърдеше, че е вегетарианец и като я питаха няколко човека той сам ли го избра..Тя каза че ще го захрани и с месо..
Пък сега прочетох тук, че пак е обяснявала че е вегетарианец.

# 3 318
Качествено, био, но не чисто... 🤔😀

# 3 319
 Освен това в стори е казвала че само риба консумират и още тогава на 8 месеца сина и твърдеше, че е вегетарианец и като я питаха няколко човека той сам ли го избра..Тя каза че ще го захрани и с месо..
Мисля, че севда не пипаше месо

# 3 320
Дани Петканов от Ali-express тей де, Любо Жечев  !  Най добрият !

# 3 321
Мисля, че севда не пипаше месо
Севда пипаше и готвеше месо, само не го опитваше.

# 3 322
Да разнообразя малко, споделям ви два канала.
Това момиче има страшно различен тембър, действа приспиващо и успокояващо, а и ако имате интерес към натурална грижа за коса/лице е приятен :
https://www.youtube.com/user/holistichabits

Тази мама роди 3 деца преди да навърши 23г. мисля, свежа е и прави ненатоварващи клипчета. Преди имаше и бюти насоченост, но откакто роди третото си дете ( и тя качи клип от раждането, вкъщи във ваната ) се ориентира към друг тип видеа. Винаги споделя, когато нещо е спонсорирано, скоро се преместиха в по-голяма къща.
https://www.youtube.com/user/SarahHeartsSparkle

# 3 323
  • софия
Ох,ще падна ....Анелия ме е изтипосала,защото не харесах видеото и.Сега остава да ме блокира..

# 3 324
  • Пловдив
Гледам Сара от малко повече от година. Напоследък ми е изкуствена и ме разочарова.

# 3 325
Затова споменах и предишните й видеа, защото сега някак прие всичко като работа и прави повече планирано съдържание, а преди не беше точно така ( 2г + ). И все пак ми е по-нормална от всички, които споделят и се превъзнасят за глупости.
Аз се отабонирах и от Маги след последното видео, та май май не остана никой от бг звездите, който да не изтрещял покрай ПР пратките за бебе и всякакви ивенти.

# 3 326
  • София
Ох,ще падна ....Анелия ме е изтипосала,защото не харесах видеото и.Сега остава да ме блокира..

И аз се чудя защо слагат опция "не" и после се сърдят и дори блокират. Абсурдни са 😂

# 3 327
  • софия
Полина и Коца са облечени ужасно, тези бели обеци вярно избождат очите и не си подхождат с нищо. Пепе е твърде обикновена, но поне е с дрехи в нормален размер Grinning И като споменахте Ивана, видяхте ли й аутфита от събитието в Сефора ? После кажете, че не се облича зле Grinning

# 3 328
Прегледах набързо Анелия - по едно време гърдите й преливаха от тая тениска , не знам тия хора не се ли виждат преди да пуснат камерата ?!

# 3 329
  • Някъде там
Анелия честичко пита и после се възмущава...Особена си е.

Не разбирам защо питаш като държиш са чуваш само да.

Аз имам чувството че всички се обличат зле с малки изключения. Сигурно си мислят, че колкото по изчанчено, толкова по модерно и готино. Уви, като ги гледа човек ще каже че все едно са грабнали каквото им е попаднало пред очите и са се навлякли с него.

Общи условия

Активация на акаунт