Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 904
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Мадрид / София
Момичета какво мислите за този колан за отслабване.

Само ще си дадеш парите. Никаква работа не върши. На мен ми даваше само слаби токови удари, доста неприятни и толкова. Никакъв масаж, никакви пет лева!
А другия колан си е колан, който го има както при котайците, така и при аптеките. Тоест не виждам нещо по-различно да е. Ефекта му е да стегне мястото и да затопли. Може би да има отслабващ ефект, но без упражнения, едва ли. Подобен колан използвах преди време заради силни болки в кръста. Е, упражненията ми помогнаха, колана само беше помощен материал при по-усилено натоварване на кръста.

# 1 981
Тези колани ми напомнят за Сауна Бел преди близо 15-20 години, когато ги рекламираха по телевизията. Тогава още се подвизаваха WS Teleshop и Хорст Фукс. Ако искаш масаж на корема или други части, може да си свърши работата, ама баш за отслабване едва ли.
Понеже покрай този вирус така и не разбрах, каква се очертава следващата седмица?

# 1 982
  • Пеликания
С колан за електростимулация или за отслабване, как точно си представяте отслабвнето? Simple Smile
Аз колана го искам, за да мога по време на тренировка да се изпотявам повече в областа на корема.

# 1 983
Аз съм имала колан, ама не такъв, а подобен донякъде на  сегашните за врат дето пускат например. Омотваш се около корема, пускаш копчето и се друскаш, друскаш, после на кълка, на дупе и те така докато гледам филма или говоря по телефона с часове. Само го местиш и си има програми, но наистина си те масажира. Бях млада, убава и свежа, но с тръпка да не погрознея)) Та има резон и е добър такъв колан, още го имам, имам нужда , много напълнях, целулит и не знам какво си, ама нямам време, мързи ме да го извадя. За фитнес не става, защото е тежко и е свързан кабел в контакт. Та по принцип има полза за мен, особено за мастни депа , който образува е дори здравословно за мен. Но за фитнес да отслабваш явно му е малка силата на този, не масажира надълбоко, само гъделичка сигурно и не е резултатен.

# 1 984
  • Пловдив
Говорят за течният шоколад от италианската седмица. Не е гладък обаче, с парченца лешници е Simple Smile

# 1 985
Снощи след 19 часа в оборотен варненски Лидъл, обичаен пазар. Две неща не намерих:
1. Гелчетата на касата, очаквах го
2. Голямата вода тяхна марка по 10 л - двата големи палета бяха абсолютно празни. Въобще не питах дали имат да извадят и си взех бутилки Rolling Eyes  И това ли е част от паниката или съм уцелила момента просто Close Че с тези празни рафтове нищо човешко не ме учудва.

# 1 986
Днес и аз ходих.
При нас няма антибактериални гелове .

# 1 987
Купете си сапун.

С колан за електростимулация или за отслабване, как точно си представяте отслабвнето? Simple Smile
Освен финансово, не виждам как по друг начин. Joy

А баш...в десятката JoyJoy

# 1 988
  • София
А аз да попитам за колана за отслабване от четвъртък.
Скрит текст:
Този колан е много удобен за подкрепа на кръста при тренировки. Да, ще се изпотите повече, но не очаквайте точно отслабване. Препоръчвам го, ако имате проблеми с кръста и тренирате.

# 1 989
  • русе
Утре ще си взема сините мокри кърпи ,че много ги хвалят .😊

# 1 990
  • Варна
А аз да попитам за колана за отслабване от четвъртък.
Скрит текст:

Този съм си го купила от предишните пускания точно с цел изпотяване. Имам проблем, че много трудно се потя и слагам този колан + неопренов клин по време на тренировка. Ефектът е много добър - единствено там съм мокра. За поддръжка на кръста обаче и дума не може да става - за тази цел коланите са други. Този е твърде мек и идеята му е единствено изпотяване.

# 1 991
  • Sofia
Не мирясах аз с Кастело 650, взех си нужното брашно и Козунакът ми е готов. Да ви подсетя за наближаващия Великден де. Wink

Скрит текст:

# 1 992
Туй ми лепне само по зъбите...не можеш хич да ме съблазниш..

Аз, противно на моето верую и принципи, мисля да взема едно роботче утре. Не мисля че ще върши робота...но ще го пробвам.👀

# 1 993
Брадата, нали ще пуснеш новата тема. Да не ни хлопнат кепенците тук...

# 1 994
Някаква реклама ми се мерна по тв-то, че от утре ще има Милде в Лидл. Нали се кокоря все за тази корона и вече откачих. Та ще се ходи пак.
Сега отворих хладилника и някакво панирано сирене съм била купила с някакви купички май са с кетчуп или не знам още. Пише, че се пече или се пържи. Сега се чудя, че сготвих дали да не го правя, ама май ще го оставя. Но да го пържа ли, да го пека ли, то не си заслужава във фурната.
Забравих да пиша, че купих някакви лепенки за рани , понеже не им разбирам взех 3 различни вида-водоустойчиви, нормални и третите не ги разбрах май за чувствителни кожи или... по 2 лв са и са добри , в аптеките са май по-скъпи. Купих ги за обувки, че все мазоли ми стават щом малко нещо не ми е удобно или за порязване на пръст, вече имам един даде фира и докато се оправи с другите зор видях на вода падаше. Та..ако ви интересува да си вземете. Стоят при парфюмите и там не помня кое, ама наблизо са.

Общи условия

Активация на акаунт