Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 967
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 995
Тета, какво роботче, за чистенето ли?

# 1 996
Имам и двата колана,този с вибрациите свекърва ми си масажира гърба,а др.го ползвам като тренирам,че имам проблем с кръста.Да ви кажа само,че в комбинация с течния шоколад няма особен ефект Joy
Тази вечер пазарувах лекичко,всичко си имаше!Чудя се още за роботка,но си имам хубава на Бошш и ММ е против.Ще го обработвам 2 нощи...имам нужда от слугиня.Милдето е на палет и модел софт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 997
  • Асеновград
Туй ми лепне само по зъбите...не можеш хич да ме съблазниш..

Аз, противно на моето верую и принципи, мисля да взема едно роботче утре. Не мисля че ще върши робота...но ще го пробвам.👀
Тета забеляза ли че робота е две години гаранция.Интересно защо ли е така като стандартно Лидл дават три.

# 1 998
Да..видях за гаранзията че е 2г.
Търсих го и в сайта на лидл-не го намерих. Исках да видя параметри/модел-не ги пише в брошурата понеже, но го няма.
Аз няма да го бавя 2г...ще го тествам и ако не ми хареса, го връщам. И все пак ако беше 3г щеше да е по-добре...

Фани...има много видове лепенки за рани. И еластични, и сензитив, и непромокаеми и други ...-над 5 вида са. И аз вземам от тях..ценово и като качество ме устройват.

# 1 999
  • Асеновград
Да..видях за гаранзията че е 2г.
Търсих го и в сайта на лидл-не го намерих. Исках да видя параметри/модел-не ги пише в брошурата понеже, но го няма.
Аз няма да го бавя 2г...ще го тествам и ако не ми хареса, го връщам. И все пак ако беше 3г щеше да е по-добре...

Фани...има много видове лепенки за рани. И еластични, и сензитив, и непромокаеми и други ...-над 5 вида са. И аз вземам от тях..ценово и като качество ме устройват.
Нещо в последно време сайта с упътванията хич го няма. Тази седмица взех още един инхалатор, последно пускания на ток не с батерии.Исках да чета упътването на компютъра ,няма го.Пробвах да търся и с IAN и ми дава че няма такъв.

# 2 000
  • Пловдив
И аз по едно време се бях запалила за робот...ама за лятото е ок да си го нагласиш и през деня са си щъка. Зимата обаче на затворени врати няма как.

# 2 001
  • In transit
Тета, роботът е на Veleda. Предполагам затова е с 2 години гаранция, не с 3.

# 2 002
Виждам че е на Виледа. Знам също че са пускали на Силвър крест и Дърт девил.
Пускат уреди и на Санитас - те са също с 3г гаранция, въпреки че са външна марка за Лидл...
Изобщо - какво като е на Виледа?
Какво променя това като ТЪРГОВЕЦЪТ пак е Лидл?

# 2 003
Виледа са доста качествени, странно че дават по къса гаранция.

# 2 004
  • софия
За роботите мога да кажа, че може да е някаква супер марка, но всяка се е специализирала за определени продукти, а другите им са компромис. През ноември си взехме Шайоми. Е, с него разбрах, че имам робот, нищо, че преди това имахме Филипс. Нищо общо. Китайчето е на светлинни години пред утвърдената марка.

# 2 005
  • Асеновград
Те не продават за първи път Vileda и преди са пускали неща на тази марка, но нямам спомен каква е била гаранцията. Тета да дадеш отзив като го пробваш.

# 2 006
На марки не робувам. Избирам по други съображения.
А и казъл-рекъл-похвалил, за мен нищо не означава. Не си ли го пробвам аз и лично да видя...

# 2 007
Тето, прати го после и ние да го тестваме и дадем отзиви. То не може сама всичко да видиш. Друго си е и вторично мнение. ))

# 2 008
Вторично.... третично....то първоМ аз да си видя...👀👀👀

Нали знаеш на вълчо що му е дебел врата Joy

# 2 009
  • shumen
Тете,искам и аз роботче.Дай после да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт