Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 962
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 90
Взех на Фрешона, после видях другите  печени чушки. Добре, че е форумът да ме ограмоти.

# 91
  • София
Не ме линчувайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile за въпроса ми Simple Smile В събота малката ми дъщеря има рожден ден и реши че иска кухняяяяя детска Simple Smile Та виждали ли сте някъде останали случайно да звънна на националния телефон че и те няма да ми се зарадват на въпроса Sad Ако не от Икеа ще и взема
В събота в Кауфланд - Каблешков-София видях етикет за намаление на кухни. Имаше доста от самите кухни, в кашони, но нямаше отворена, за да преценя как са като качество. Имаше сглобен магазин, който на пръв поглед не ми хареса. Кухните бяха на цена около 50-55лв. Единствено заради честото обсъждане на тази играчка се загледах.

# 92
  • софия
Звънче, как го правиш, и по-хубав ли е от другия който е в редовния асортимент?
Сварям на пара, но да остане хрупкав. Става доста бързо. След това затоплям масло и го кавърдисвам в него. Слагам копър, понякога ситно нарязан чесън. Подправяме с оцет и зехтин.
Друг вариант е само да го свариш и после да залееш със зехтин, копър и ако обичате чесън.

Взех 2 буркана печени чушки. Не съм се занимавала есента да прибирам във фризера. Благодаря за отзивите!

# 93
  • София
Аз ги загледах и не взех,ще се поправя.

# 94
Вчера в Овча купел имаше още от промо чушките без оцет.Награбих три буркана (в събота взех един за проба и ми хареса).
mariat ,
Скрит текст:
в тавата с ряпата и морковите не съм слагала хич вода , само подправки и мазнина.

# 95
Сега правих миш маш с тези чушки. Супер стана. Наистина нямат оцет. Предлагам да зареждат само от тях , а не тия киселяци , които са в асортимента

# 96
Аз правя салата от зеления боб - с домати и лук. Сега ще го направя на пара, с уред от Лидл, естествено. Не се бях сетила, благодаря на звънчето.

# 97
Ох...пак огладнях покрай вас. Кои са тези хубави чушки викате? Фото ако може да не стане грешка 😃 И снимка на ряпата ако е удобно- жълтата...

Тенджери някой взе ли?

# 98
  • Бургас
За жълтата ряпа да кажа и аз Wink Сурова не ми допадна много, а и не трябва да ям от това семейство пресни. Пробвах я засега по 2 начина  Първо ТАКА, ама нещо не ми беше уау. Виж  ТАКА се получи чудесно! Зеленчуците наполовина от рецептата, бекончето - цяла двойна опаковка от суровопушения бекон на лентички - ароматът и вкусът са ми като на зеленце с пушено месце, което много обичам, а така и сосче има за топене и плътност от картофите Wink

Някой пусна по-напред линк за протеиновия течен шоколад... амчи той доооста по-скъп в този сайт! Тук беше 10лв бурканчето от 400грама, там е над 20лв?! Пасувам Grinning

# 99
  • софия
Чушки
Скрит текст:

# 100
Много ли сладни тая ряпа? Като картофена салата дали ще е добре?

# 101
  • Бургас
Сладни си. И е кръстоска между ряпа и зеле Wink

# 102
  • София
Ряпата

Към кг е големичка.

# 103
  • Пловдив
Аз минах и случайно се загледах в едни сиви боти и сива блуза с 3/4 ръкав с розова лента Simple Smile харесаха ми и ахаа да ги взема, па се зачудих Blush

А що не печете глава целина вместо тая ряпа? Целината не сладни.

# 104
Еййй..златни сте!! ☺☺☺

Ма много грозна тая ряпа бе....малиии. Скъпа е сигурно, нали...към кило плешка ли 😆излиза?

Общи условия

Активация на акаунт