Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 970
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, някаква идея дали скоро се очакват хлебопекарни и дали си заслужават? Много благодаря на включилите се!
Не знам дали ще са скоро, ние купихме миналото лято, може би след Великден да беше. За момента сме много доволни, прави хубав хляб, за тесто също я ползваме. Доколото помня беше 111 лв., голямата с две бъркалки.

# 106
  • Пловдив
Тета, тенджерите ми се сториха много добри. Тежки. При нас имаше само 2та вида...ама съм пред фалит и се въздържам.

# 107
  • София
Аз имам тигана, по-малкия, от миналата година. Ами... не можах да свикна с него. Много му загрява дъното и трудно изстива после, стои половин час на дъска, за да изстине преди да го измия. Не мога да си направя любимите яйца на очи например. Винаги се препържват. Затова си купих един евтин от Икеа и си работя основно с него, а този седи за дълбок резерв.

# 108
  • Пловдив
Аз пък съм на обратното мнение..за тигана. Имам го, супер си е. Дори топъл го накисвам с вода, нищо му няма.

# 109
Здравейте, някаква идея дали скоро се очакват хлебопекарни и дали си заслужават? Много благодаря на включилите се!
Не знам дали ще са скоро, ние купихме миналото лято, може би след Великден да беше. За момента сме много доволни, прави хубав хляб, за тесто също я ползваме. Доколото помня беше 111 лв., голямата с две бъркалки.
Майка ми я има от две години. Много е хубава! Сравнявам с мовта Мулинекс, която имам от 11 години. Нейната се счупи и отидохме в Лидл и я взехюе, когато не беше седмицата й, беше при нещата от минали седмици.
Най-редовно виждам всякакви уреди, които не са в акция, така че потърсете.

# 110
От миналия път имам тенджера - супер е.

# 111
Тета, и прасетата са грозни, ама на луканка и пържоли ги ядеш, нали!
Отчитам се, че и ММ хареса пюрето. На няколко пъти ми го каза. Сварих парчета в подсолена вода, после изцедих, добавих сметана, зехтин, сол, малко крема сирене и индийско орехче.
Утре, може да направя и печена.

# 112
  • София
Еййй..златни сте!! ☺☺☺

Ма много грозна тая ряпа бе....малиии. Скъпа е сигурно, нали...към кило плешка ли 😆излиза?

Вчера я купих на 0.99 лв за кг.

# 113
С масълце пюрето ще е суперско.

# 114
  • Sofia
И аз взех жълта ряпа - за салата основно. Взех и свински врат - вечеряхме го на вкусен винен кебап.
Тиганите пък ме отказаха заради неметалната дръжка, а имам нужда. И нали бях рожденичка януари, имах оферта от Делимано, та си имам от днес нов тиган.  Simple Smile

Скрит текст:

# 115
Няма да ме навиете за ряпата.
Но ако не е  много дъждовно ще отида за чушки в буркан.

# 116
Аз да кажа за френските макарони - преди съм купувала, харесаха ми, но да направя уточнение, че на друга фирма или домашни не съм пробвала.

А за ряпа мен почти ме навихте.

# 117
Тиганите без PFOA ли са? Не успях да видя такова обозначение ...

# 118
И аз съм доволна от хлебопекарната.

# 119
И мен ме вълнуват тиганите. Може ли без мазнина да се готви в тях, залепват ли?

Морена, показания тиган пробва ли го вече? Много ми е интересно дали при нагряване ще се изкривява дъното.

Общи условия

Активация на акаунт