Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

  • 105 973
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
  • Мнения: 7 692
И аз да се наредя на опашката с въпроси относно тиганите. В сравнение с тези на Кауфланд кои са по-добри, някой има ли мнение?

# 121
  • Мнения: 2 505
Благодря за темата!

...Хвърлили сме око на фритюрника, че отдавна търсим някакъв малък.  
...
Фритюрник (не лидълски разбира се) купихме преди години и бързо беше зарязан. Вместо това ползвам мрежа (от дом. потреби за 2лв) в тенджера - и място не ми заема, и по-малко мазнина ползвам.
Каква е технологията с тази мрежа,колко олио се сипва?😄

# 122
  • София
  • Мнения: 4 192
Ами сипваш олио в тенджера, а нещата за пържене се слагат в телена мрежа с дръжка, която влиза във тенджерата. Пържи се от топлината на котлона и както във другия фритюрник се омирисва и не става за повторно (освен ако не са картофи). Ползвайте Актифрай - пускат го за 200лв на промоция и наистина се доближава най-много до дълбокото пържене. На Лидл уреда, който го пускат, за мен не става.
Аз  ползвам Тиганите на Брио на Кауфланд - много съм доволна, Лидълските според мен им отстъпват

# 123
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 089
Момичета, искам да си взема миксер за разбиване на белтъци и сметана. Какво да гледам, какви характеристики са важни, кое е най-доброто? Този дето го имам лидълския ми иде леко слаб.

# 124
  • Мнения: 9 203
Лидълските тигани не стават, отлепва им се покритието, хвърлих ги.
Купих си един дълбок Брио от СВА, разкошен! Взех и един плитък за 10 лв от Икеа и той чуден. Повече тиган от лидл - не.

# 125
  • Мнения: 31 829
Вкъщи сме с касерола Брио с метална дръжка и "каменно" покритие- идеална е. Уок тиганът е Брио, но с бяло покритие/неметална дръжка- понеже го взехме на безценица, а и много пазя покрития (само силиконови прибори) го купихме малко със задръжки- оказа се много незалепващ, като нов е! Останалите тенджери, тигани и тави са на Делимано- тези от копър лукс серията- тежички, незалепващи. На никое от споменатите не се е изкривило дъното. Но си тежат.

# 126
  • shumen
  • Мнения: 20 545
За ряпата и мен ме навихте.И за чушките също.Само да не вали и да измисля някакви гимнастики с детето ще отида.И зелен боб ми трябва,но не знам дали ще има при нас намален.

# 127
  • Sofia
  • Мнения: 22 572
Морена, показания тиган пробва ли го вече? Много ми е интересно дали при нагряване ще се изкривява дъното.
Новия не съм, имам това Делимано и съм доволна.

Скрит текст:

# 128
  • Мнения: 35 645
Извинете за офф-а
Имах Делимано с бяло покритие. Няма по- залепващ тиган на Света. Изхвърлих го с кеф!

# 129
  • Мнения: 31 829
Аз пък имах Делимано със сиво "каменно"/ мраморно покритие- супер залепващ! Close Но от Копър лукс серията са добри (и с червеното отвън като цвят пак са си екстра), препоръчвам.

# 130
  • Мнения: 10 419
Делимано копър лукс бяха с кампания в Кауфланд преди време. Имаше оплаквания, че при нагряване тиганите се изкривяват и започват да "танцуват" върху котлона. 🤔

# 131
  • Мнения: 31 829
Ами, не знам за какво нагряване е ставало въпрос, но нашите са си ок, нямат нищо изкривено. Една тенджера имаше близка среща с теракота Stuck Out Tongue Winking Eye , обаче има само леко чукнато отстрани на металния борд- покритието отвътре си е незасегнато като ново. Използвали сме електрически котлон за кратко, после минахме на стъклокерамичен- никога не ми се е налагало да използвам максималните степени (от 8 степени използване степен 4-5 докато загрее, в повечето случаи след това се намалява на степен 1-2, рядко 3).

# 132
  • Мнения: 7 849
Момичета, искам да си взема миксер за разбиване на белтъци и сметана. Какво да гледам, какви характеристики са важни, кое е най-доброто? Този дето го имам лидълския ми иде леко слаб.
Погледни колко вата е. За домакинство 300 W мощност е достаъчно като мощност.
Ето този лидълски е добър

# 133
  • Мнения: 20 893
Брада, записах си рецептата за яхнията с ряпа. Аз мисля, че с варена се получават най-добре ястията, защото омеква.

# 134
  • Пловдив
  • Мнения: 44 284
В тигана и палачинки правя, яйца, омлети, запръжка...нямам дерт. Взех един уж Тефал/дълбок/ от К. и се надра още в началото.

Общи условия

Активация на акаунт