Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 030
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 135
Пропуснах да се оплача, преди три-четири дена взех турски маслини в пластмасова кутийка и страшно ми харесаха, много хубави и вкусни.
Вчера взех втора кутийка, нищо общо с първите - ситни, гадни и отровно солени Animal Pouting Cat А тъкмо се зарадвах че съм си намерила хубави маслини.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 09:05 от Lemy

# 136
Аз имам три тигана на Брио от Кауфланд и съм много доволна,като нови са!

# 137
Снощи ММ ме изненада с кухненската везна, защото добре е слушал като казвах, че отдавна искам. Донесе ми и още един чорапогащник на сърца и силиконови форми за мъфини.
Ние не обичаме много да експериментираме с вкусове и затова главно нехрани пазаруваме от Лидл. Може би трябва да се поправим, защото чета, че имат хубави неща.

От фритюрника като че ли се отказахме засега.

Благодаря за новата тема.
Имам едно питане. Пижамите с кучето отпред от кое детско филмче са? Първо си помислих, че от Пес патрул, но после се зачудих и май не е.

Според моето дете кучето е Чейс от Пес Патрул. Поразрових се и наистина е то.

И на мен ми заприлича на Чейз това, защото от скоро го гледаме вкъщи, но не бях сигурна, заради тази маска отпред. Дано да се доредим до пижами и раница, малкия ще е много доволен. Чейз му е любимеца.

# 138
  • have faith and be patient ..
Не ме линчувайте Simple Smile Simple Smile Simple Smile за въпроса ми Simple Smile В събота малката ми дъщеря има рожден ден и реши че иска кухняяяяя детска Simple Smile Та виждали ли сте някъде останали случайно да звънна на националния телефон че и те няма да ми се зарадват на въпроса Sad Ако не от Икеа ще и взема
В събота в Кауфланд - Каблешков-София видях етикет за намаление на кухни. Имаше доста от самите кухни, в кашони, но нямаше отворена, за да преценя как са като качество. Имаше сглобен магазин, който на пръв поглед не ми хареса. Кухните бяха на цена около 50-55лв. Единствено заради честото обсъждане на тази играчка се загледах.

Магазините на колко бяха?

П. П. Имам червен делимански тиган, вътре пак каменни частици ала бала.. Но тигана не се нагрява изобщо равномерно, не съм доволна, в центъра ми загаря, а по края хабер няма, котлона е ел. И размерите са еднакви.. А предните им серии вътре керамика от вън сиво за нищо не стават, лепят всичко.. Ужасни са, иначе имам брио тиган с метална дръжка, ставащ и за фурна.. Както и много други техни неща и съм доволна

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 09:26 от С. Алекс

# 139
Момичета, искам да си взема миксер за разбиване на белтъци и сметана. Какво да гледам, какви характеристики са важни, кое е най-доброто? Този дето го имам лидълския ми иде леко слаб.
Погледни колко вата е. За домакинство 300 W мощност е достаъчно като мощност.
Ето този лидълски е добър

И аз го имам този, чудесен е!

# 140
Печените чушки без оцет са с лимонена киселина, надявам се наистина да не киселеят, щом казвате 👌 Иначе взех и аз 2 буркана, които още не съм отваряла. Имат още като състав захар и сол. Все пак трябва да стоят консервирани за по дълго.

# 141
Лимонена киселина или лимонтозу?
Защото лимонтозуто е винена киселина, а тя пък огива към оцет А на буркана пише, че е без оцет.
Но щом момичетата казват че не киселеят, аз им се доверявам........

# 142
О, и аз се доверявам 🙂 Затова и взех, а и цената е екстра. Буркана е в къщи и не мога да погледна дали е лимонтозу, снощи мернах състава набързо 🙂 Но пишеше без нишесте и някакви други неща. А етикета е много готин, с прозрачна чушка 👌

# 143
  • Варна
Чушки, чушки... Я кажете за какво ги ползвате? Grinning

# 144
  • София
Аз напрпимер ги ползвам за пълнене. Пиша го съвсем сериозно.

# 145
Миш маш или панирани

# 146
  • софия
+ за салата, за катък.

# 147
Салата като снежанка, ама с чушки. Направих 1 буркан, хубави са - съвсем цели, като ги вадиш, не се разпадат.

# 148
Здравейте! За пръв път пиша темата и имам въпрос. Търсих един часовник от новата брошура. Отидох понеделник към 10:30-10:40часа. Помолих служителка на “Лидл” за съдействие, просто попитах “Извинете, може ли да ми помогнете, не намирам часовниците от брошурата?”. В отговор получих грубо непрофесионално отношение. Думите ѝ бяха “Да не мислиш, че стоят за теб тия часовници?! Сляпа ли си, занимавам се с други работи.”. Разговарях с управител, но ако някой знае къде мога да подам сигнал в “по-високо” ниво,  ще съм много благодарна! Харесвам веригата, пазарувам най-често там и за пръв път ми се случва подобно нещо. Действието се развива в “Лидл” Сливен.

# 149
  • Бг-мама
Аз снощи ги правих на чушка бюрек. Не са кисели. Аз кисели чушки не понасям. Много са месести и не са преварени. Абе чудесни са . Пловдивчанки да ми оставите , да не ги изкупите всички сега.

Общи условия

Активация на акаунт