Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 935
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 935
# 1 936
  • In transit
Тета, благодаря, а каква му е цената? Никога не съм ги виждала Blush
И как го приготвяш с чушките или просто чушките са ти за гарнитура?

# 1 937
Пълня си сурови чушчици и така си ги ям на работа да речем...
Не го готвя..мързи ме, знаете 😆
Малко под 3 лв е цената.
Има и в стъклени буркани..на 3.50лв са те. Коментирали сме ги тук ☺

А тази консерва е стара...сега просто е в нова опаковка, за това я цъкнах.

# 1 938
  • Бургас
Пълни чушките, ама нека каже тя по-подробно Wink  Бавничка съм в писането, хахаBlush

При нас нямаше лудница повече от обикновено и дори почистващ гел имаше и си взех, че дадох моето шишенце на дребоса, защото в училище нямат сапун в тоалетните...

# 1 939
Няма подробности...даже понякога не стига и до чушката - хапвам месце/гризвам чушка...😛...и те така докато свърши едно от двете...

# 1 940
Знам, Мики, знам. За това отидох на К Възраждане, голям паркинг да е...нямаше места.  Аз съм слаб шофьор и обичам да има място. Греда.

На Тета пинизите ги знам аз, сурова зелена чушчица пълнена със...каквото и да е месно, и хрус, хрус, хрус...Smile
Аз обичам да ги пълня със крема сиренце. Trollface

# 1 941
  • Пловдив
Бе то рецептата е супер, ама с тая цена на чушките... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 942
Бе то рецептата е супер, ама с тая цена на чушките... Stuck Out Tongue Winking Eye
Другия уикенд, сиврия на 2,79 във К. Simple Smile Wink

# 1 943
  • Пловдив
Другия уикенд, сиврия на 2,79 във К. Simple Smile Wink
м да...сиврията по-малко месце побира Wink

# 1 944
Червените лидълски са като сиврия-дълги и тънки и островърхи. И теглят леко 😉

# 1 945
м да...сиврията по-малко месце побира Wink
Тамън да не се угоим, излишно. Smile

И червените лидълски обичам, като ги намалят даже много ги обичам.

# 1 946
Яжте хора, да имате телесни запаси, че както се запасяват хората, явно гладни ще си умрем Joy

# 1 947
Тета, това на консервата отгоре "за всяка трапез" на български ли трябва да е или е на друг език? Симпатична ми е новата опаковка.

# 1 948
Забелязах го и аз...на бълг.език е. Явно някой е спал..пропуск вероятно.🙈 Имаше и със стари опаковки, и с нови.

# 1 949
Леле, щях да пиша, че от Арома може да се зареди човек с няколко броя антибактериален гел от тяхната марка, за суми над 20 лева им е безплатна доставката, обаче и там изчерпани и двете разновидности на гела. Аз мисля, че, ако си минеш ръцете с памук, напоен със спирт, е по-чисто и антибактериално, отколкото с гела, с който размазваш хубаво каквото имаш по ръцете, ама явно се харчат геловете.

Общи условия

Активация на акаунт