На море в Гърция 2020 - I

• 58 048
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Аз току-що анулирах през booking за края на май- началото на юни. Имахме 1 нощувка в Каламбака и 7 в Лефкада.
От Каламбака ми писаха да анулирам, защото няма да работят.

# 436
  • Пловдив
Чудя се на плажа с маски или без маски ще бъдем,с дезинфектант или слънцезащитен крем ще се мажем?Дистанцията е ясна-1,2м...то ще е една почивка.

# 437
  • София
Таверните и бийч баровете съм ги прежалила (и без това не мога да се възползвам качествено този сезон 😄), но ако трябва да сменя Гърция с български морски туризъм, по-скоро никъде няма да ходим Sad
За такъв тип почивка (селска, без тълпи и на спокойствие) нямаме друг вариант ние лично.

# 438
  • София
Защо се вайкате предварително? Като наближи времето, ще стане ясно как и какво. Пък на когото му е неприятно, да не ходи.

# 439
  • София
И аз така мисля. Какви са тия черни прогнози? Ще изчакаме още малко, ще отворят и всичко ще бъде прекрасно.

# 440
Пък и на мен дистанция от 1.5 метра на плажа ми е малко. Поне към 150 се стремя Simple Smile

# 441
Пък и на мен дистанция от 1.5 метра на плажа ми е малко. Поне към 150 се стремя Simple Smile
Няма как да не се съглася с теб, все търсим дивото, ние сме антисоциални и самодостатъчни , както каза детето, дай ни слънце море плаж и книга нищо друго не ни трябва .

# 442
Е, в таверната по-наблизо, ама няма как Simple Smile Да видим, дано има лято!

П.П. Тук показвам на ген. Мутафчийски как ще сме на плажа Grinning Изглежда малък, ама не е малък, поне 200-300 метра е тази ивица. Слагам снимка в сезон, щото извън сезона явно няма да ни пуснат!

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 17:54 от Параход

# 443
  • ВАРНА
Другата седмица ще има онлайн събиране на лидерите на Шенгенската зона и обсъждане  на  пълно заключване на Шенген до 1 август!     Само камиони ще минават шенгенските граници до 1 август - ако се приеме!

- Губи ми се Гърция вътре ли е?

# 444
Другата седмица ще има онлайн събиране на лидерите на Шенгенската зона и обсъждане  на  пълно заключване на Шенген до 1 август!     Само камиони ще минават шенгенските граници до 1 август - ако се приеме!

- Губи ми се Гърция вътре ли е?

Уви за нас но, ДА от точно 20 години са в шенгенско
- без ръкава Атон - те са извън Шенген /нали го играят леко като Ватикана Wink  /

# 445
# 446
А за живеещите в България, но имащи гръцки лични карти как ще стоят нещата? Можем да си се прибираме когато си искаме

# 447
  • ВАРНА
Естествено че няма пролем който си е с шенгенски паспорт да си пътува.   
Проблема сигурно ще е откъде идва и поставяне под 14 дневна карантина - но за първи път ни си носи добро име на държавата  относно вируса...водим се след Швеция и Норвегия най-безопасното място в момента.

# 448
Швеция е по-скоро най-опасното Simple Smile
Това е единствената европейска държава, където не са взети почти никакви мерки за ограничаване на разпространението на вируса. Разбира се, не знаем дали това няма да се окаже печелившата тактика в дългосрочен план, но засега имат около 40 пъти повече умрели от България.

# 449
  • Варна
Ново 20 от днес:
Заради коронавирус: Забравете за лятна почивка. Където и да било по света.

Да не си правим сметки без кръчмар.

Даже и даден регион да е безопасен, когато другите не са, не виждам как ще разрешат пътувания.

Общи условия

Активация на акаунт