На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Seengirl, на същия "хал" съм. Както казах, ще бъде безразсъдно и абсолютно неконтролируемо.
Скрит текст:
Само трябва да убедя ММ, че се налага да пътуваме.

Варненец,
Скрит текст:
Дафлон от средата на февруари е на цена 51.79 TL, като преди това беше  46.22 TL в продължение на година. Та, "човекът" вероятно си е сложил някаква надценка за "услугата". Въпрос на споразумение между вас, разбира се, но цената е посочената от мен и може да се проследи в линка.
Колкото до българската цена на Детралекс, 44 лв. с малка отстъпка, а иначе 47 лв. е опаковка от 90 таблетки, например тук. Аналогична е и в другите сайтове. Вариантът с 60 таблетки, какъвто е турския, е 33 лв. цък или малко повече. Опаковка от 30 таблетки пък е 18 лв. цък. И това са онлайн аптеки, все пак. Във физическите трябва да е малко по-евтино, струва ми се.
В посочен по-горе сайт Дафлон се предлага на 35 лв., което е малко прекалено, някак.

# 601
  • моята мила родна страна
Здравейте! Може ли някой да ме подсети колко беше цената на Persil 8 кг в Одрин? Днес попаднах на един турски магазин, където в тази разфасовка е 19,70 лв. и се чудя дали си заслужава.
Скрит текст:
Иначе напазарувах доволно: кори за баница Hastel, шекерпаре и кемалпаша за сиропиране, шалгам в малка разфасовка за проба, че ММ има проблемен стомах и се сетих, че го препоръчахте тук, и от подправката за пиле, която някой по-напред спомена. Сега се връщам да чета назад за други препоръчани продукти, че пак ще се ходи явно. Wink

# 602
  • до най-прекрасния мъж
Около 45-50 лири го взимах Персила последно. Само че моят беше мисля 7 кг. Около 15 лв идваше грубо торбата.

# 603
  • Варна
Помните ли на какви пари купувахме лирите с поръчките от Тавекс?
Купувах, но не знам защо ми се върти 0.30ст. И се чудя сега на 0.26 да се позапася- все някога ще трябват

# 604
  • Русе
Не знам колко е била лирата в Тавекс, но на 05.03., седмица преди извънредното положение си ги купих за 0,30 лв. от чейндж бюро в Русе.
*Камея,
Скрит текст:
още предната седмица ги видях и ги снимах тези сгущенки след като ги коментирахме, но бях забравила за тях Joy Продават ги в Кауфланд. Синятя е към 3,50-60 лв, карамелената е 4 лв.
Ама, че съм ку-ку! Забравих да прикача снимката Joy

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 20:04 от viki_1974

# 605
  • ВАРНА
ЧУДО!  
  отварят  ГКПП  България към Турция за автобуси - леки коли и туристи на 13 май 2020г. в 0.00 часа!!!

# 606
  • Бургас
Засега няма подобно съобщение на сайта  на МВР.
Информацията е обновена в 21 ч. тази вечер.
https://www.mvr.bg/gdgp/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0% … D1%84%D0%B8%D0%BA

# 607
И да отворят Кпп-тата, при тази заболеваемост при тях, ще отидете ли?

# 608
И после 14 дни карантина вкъщи.

# 609
Момичета и момчета , в Харманли има един склад за перилни и почистващи препарати, който зарежда на едро с товарен транспорт.
Та там на страницата им във Фейсбук  видях, че предлагат тази лимонова вода. Имат и други видове дезинфектанти.
 https://www.facebook.com/profile.php?id=100023065719572
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=628161431296042& … d=100023065719572

# 610
  • Пловдив
И да отворят Кпп-тата, при тази заболеваемост при тях, ще отидете ли?

Не!

# 611
  • Варна
И при тях има карантина. Даже и за техни граждани, пребивавали в рискови държави, за каквито се считат повечето страни, вкл. и нашата.

Колкото и да ми се ходи, в момента е чиста проба глупост да тръгнеш.
Отделно, че не вярвам да отворят.

# 612
Спомням си минали години коментирахте, че през лятото не се ходи с кола, защото се прибират гастарбайтерите и ставали големи опашки на границите. Чудя се това лято дали пак ще се юрнат да се прибират, иначе не бих чакала чак до есента за ходене до Одрин.

# 613
  • ВАРНА

Факт - така е за карантината при връщане...както и че от 13 май се отварят.    
Реално не знам кой би се възползвал  от отворените граници от 13 май......
.....предвид задължителната карантина при връщане и затворените хотели там...
тоест отиваш пазариш в Одрин - Чорлу за 4-5-6 часа  и веднага се връщаш и  тук под карантина.

Мисля си че ще има хора...
пътувам често из страната и от вчера сутринта с падане на КПП-тата около големите градове рязко и в пъти извънградският трафик скочи! ...подивели се не малко хора след 46 дни заключване в собствения си град.

# 614
  • Варна
Варненец, дай линк за отварянето на границите, моля!
Защото аз не намирам официална информация.
Колкото до заключването... Който не е пожелал, той не е излязъл. Хубаво е, че имаше хора, които се въздЪржаха.

Общи условия

Активация на акаунт