Февруарски виелици ще веят, бебешки усмивки ще ни греят!

• 14 617
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравете Момичета!
Голямо затишие мори февруарската тема!Благородно завиждам на тези които са на море в момента,но се надявам и  ние скоро да се запътим на там,но едва ли ще е преди септември.Изкокна един ангажимент за 25-ти,но ще се похваля когато стане Wink,а на 29ти съм на работа вече...е не че ще ходя,но трябва да уведомя ръководството.
Не забелязах да е коментиран проблема с хемороидите... Sick Много ви моля,ако някой страда от тази гадост-нека даде някой - друг съвет,4е при мен са на дневен ред.... smile3550
Ами този проблем ни мъчи само вече раждалите Sickи ще се засилва с напредването на бременноста

# 256
  • София
Привет от мен,

Направо не знам какво става с мен - уж минах вече 12 седмица, а тази сутрин се целувахме с тоалетната чиния... Дано да ми е за последно, защото наистина се чувствам добре - характерното за мен вечерно прилошаване го няма вече, само туй повръщане ме хвана неподготвена, а при това стана и 2 пъти за има няма 4 дни...
Дано това да е знак, че в коремче всичко се развива добре.
А сега да си кажа, че днес ми е последен ден на работа преди отпуската и направоооо искам да е свършил, защото като за последен ден баяяяя работа имам:)
Лек и хубав ден на всички желая  Simple Smile

# 257
  • Варна
Не забелязах да е коментиран проблема с хемороидите... Sick Много ви моля,ако някой страда от тази гадост-нека даде някой - друг съвет,4е при мен са на дневен ред.... smile3550

PILEX или PYLEX, не помня как точно се пишеше, хомеопатично кремче на Хималая, не мен ви вършеше чудесна работа.
Киселина ,стискам палци, скоро да излезете от болницата здрави с бебчо  Hug

# 258
green_dawn , това е било само инцидентно. И аз започнах да се оправям вече, бо продължавам да се пазя. Все още внимавам какво ям, макар че от все по-малко храни ми се гадаи. Започнах да правя разходки, даже на плажа отидох веднъж! Simple Smile
От тук нататък започва хубавото за нас! Simple Smile

Мисля в средата на септември живот и здраве да пътувам извън страната. За една седмица. Мислите ли че е разумно?

# 259
  • Варна
Щом се чувстваш добре, защо да не е разумно, а лекаря какво казва?

# 260
wish, много е важно с какво и как ще пътуваш, но в общи линии ако се чувстваш добре е разумно, защото положителните емоции са препоръчителни. Аз пропътувах 3000 км. за две седмици и съм добре, въпреки проблемите на връщане. Не пътувай с БДЖ, те са несигурни мен ме оставиха насред пътя без спален вагон, добре че мъжът ми се ориентира бързо и успя да ни спаси. Къде ще ходиш, ако не е тайна?

# 261
Преди малко се върнахме с мъжа ми от Обзор.Изкарахме си много хубаво,но без плаж защото ме е страх и тази година ще пропусна.Аз предпочитам балкана и макар че живея до морето не ми липсва толкова много плажа.Ходихме на Емона,катерихме се по едни пътечки и аз естествено паднах и си натъртих дупето,целите ръце ми бяха в бодли.В колата бебо недоволно се размърда и се уплаших и си глътнах но-шпа,мисля че не е толкова страшно.ПРИЯТНА ПОЧИВКА НА ВСИЧКИ ПЛАЖУВАЩИ

# 262
rosenna, аз също обичам планината и тук до нас има мноого баирчета за разходка, преди с мъжа ми не пропускахме хубав ден да не се покатерим малко, но сега трябва да се въздържаш. Сега май е най-опасния период като гледам. Вече не ни се повръща, свежи сме и забравяме, че сме бременни. Мен преди два дни буквално ми "насвяткаха задника", понеже по стар обичай си се покатерих по секцията да си търся нещо в най-горния рафт. Абе добре е да се сещаме, иначе не е фатално, съвсем в началото без да искам имах по-екстремно преживяване в планината, но нямаше никакви трагични последици, освен уплаха.
На всички отпускарки приятна почивка и не се плашете от морето и плажа само стойте под чадъра. Разбира се желая ви топло време.

# 263
Още не съм се консултирала с лекар, но мисля да го направя тази седмица. По принцип мислим да пътуваме с кола до Гърция на почивка за седмица.
rosenna, нямам търпение и аз да го усетя как помръдва, но ми кзаха, че на мен ми е още мноооого рано! Simple Smile

# 264
В такъв случай, мисля, че няма никакъв приблем, четох една статия за пътуване на бременни и пишеше, че най-удачно е с кола, защото можете да спирате когато се наложи. Само това беше препоръката да се правят почивки на всеки два часа, за да се разходиш, да хапнеш и да ходиш до тоалетна. Ако се чувстваш добре, не мисля, че ще имаш някакъв проблем. Приятно изкарване от мен.

# 265
  • offshore & overseas
Аз пък преди по-малко от месец пътувах до Щутгарт и то със самолет (по два полета в посока -- беше с прехвърляне в Париж), и то сама. При това извърших един куп глупости - напр., за да спестя парички от такси  smile3511, станах в + 3:30 сутринта и ползвах нощното (или ранно сутрешното) метро, влачейки куфара пред безумните погледи на наркомани и алкохолици, за да не изпусна полета. Е, отървах се само с лек стрес, но аз съм си смела по принцип (безрасъдно понякога). Обаче аз обожавам да летя със самолет и дори временно спря да ми се гади и си купувах по два огромни сандвича на летище -- представете си ЛАКОМИЯ   261uu
Иначе при мен нещата стоят така -- когато най-много се пазя, най-много страдам, от неочаквани проблеми...
Все едно, wish, естествено ще се консултираш с лекар, но ти изживя доста стресово началната фаза и ми се струва, че ще е несправедливо да ти се отнеме шанса за пълноценна почивка (подло ти намеквам да не слушаш доки в такъв случай  newsm48)!!! А и в Гърция е толкова хубаво!!! Макар че не съм ходила, много искам и ще бъда с теб на всяка крачка, ако позволиш, като ангел хранител. Шегувам се -- това беше нагло, но винаги когато имам много работа ме избива на простотии, а сега съм изправена пред почти невъзможен краен срок и явно няма да се спи... cry

# 266
Момиче, няма ли на теб кой да ти "насветка задника", както се изразяваше майка ми на времето. Ти си по-екстремна и от мен. После ще запознаем децата си да пътуват заедно. Ние с мъжа ми стигнахме до заключението, че ако, след толкова екстремни преживявания на майка му, детето остане само с парашутизъм ще сме щастливи. Предполагаме, че ще стигне поне до Хималаите както е започнал живота си.

# 267
  • offshore & overseas
В интерес на истината, майка ми се опитваше да ме "вразумява", обаче се отказа окончателно, вдигна ръце жената като видя, че при мен съвети и акъли, а караници още повече, все водят до обратен ефект Banghead Сега не смее гък да каже. Баща ми винаги е отсичал "да си троши главата", а мъж ми гледа да ме подкрепя (за да му е мирно и кротко на главата), а и да се освободи за малко от хватката. Така че съм на собствено безумство, тъй да се каже... Joy
Естествено, ще запознаем малчуганите, да са живи и здрави!  newsm32 1crib Аз съм била и си останах дива, така че очаквам същото от бебо, дори да е мома  stork-girl.

# 268
Цял живот майка ми ме е клела да родя дъщеря като мене. Мъжа ми не е бил по-добър, така че крушата едва ли ще падне по-далече от дървото. Горката аз, но мисля, че ще бъда много горда ако имам палавник или палавница в къщи. Ще ми  е чудно ако е мирно и тихо дете.
Това всъщност не е лоша идея да запознаем малчуганите и така и иначе вече се познават чрез нас.  Hug

# 269
  • offshore & overseas
Ами да, то има време дотогава, но ще разменим координати и ще стане!  thumbsup
В яда си майка ми ме е клела какво ли не, но после съм сигурна, че си е върнала клетвите назад. Мъж ми е палавник от класа, но в много отношения е предпазлив и разумен -- моята будна съвест (особено при пресичане  #Crazy)! Ще видим дечко на кой ще се метне, но предполагам ще вземе от двама ни по малко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт