Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 652
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Теди, аз пих сайкъл баланс и цикъла ми стана крайно нередовен, винаги е бил на 28-29 дни, след приема първия месец беше 42 дни, втория 39, а на третия 34. И бях по същия начин без симптоми, че ще ми идва 🤷‍♀️ и спрях да го пия.

# 616
Теди, аз пих сайкъл баланс и цикъла ми стана крайно нередовен, винаги е бил на 28-29 дни, след приема първия месец беше 42 дни, втория 39, а на третия 34. И бях по същия начин без симптоми, че ще ми идва 🤷‍♀️ и спрях да го пия.
Оо така лиии... Ами май тогава и аз така ще направя, просто като ходих на преглед и гинеколожката каза ако ги пиеш тия двете до 3 месеца трябва да имаш резултат, а иначе моя цикъл е между 32-38 дни...
Ама казваш, че няма ефект от него така ли...

# 617
Аз с този гърди изобщо не мога да схавана нищо. За 14 15 месеца опити са ме боляли точно 2 пъти и то беше когато пих агнес.
И този месец също ме наболяват. Пия само FH pro. Но мисля, че те не влият на хормоните, има само витамини.
Знам и че гърдите почват да болят с покачването на прогестерона.
Аз два пъти съм пускала прогестерон 7 дни след овулация, и двата пъти беше в границите на определента фаза, но не и на горна граница както трябва да е ако е имало ову.
Това значи ли, че имам проблем с прогестерона и заради това няма как да се случи бременност. Какво се прави в такъв случай? Дуфастон?
Някой процедирал ли е така?

# 618
Йоанка колко дни ти е лутеалната фаза?

# 619
Моята АГ също каза, че до 3 месеца ще съм 🤰 ако го пия, ама уви вече 6 месеца безуспешно.. Не знам при теб може да помогне, аз споделям моя опит, от този месец си взех да пия фемибион, четох добри отзиви за него.
Оо така лиии... Ами май тогава и аз така ще направя, просто като ходих на преглед и гинеколожката каза ако ги пиеш тия двете до 3 месеца трябва да имаш резултат, а иначе моя цикъл е между 32-38 дни...

# 620
Моята АГ също каза, че до 3 месеца ще съм 🤰 ако го пия, ама уви вече 6 месеца безуспешно.. Не знам при теб може да помогне, аз споделям моя опит, от този месец си взех да пия фемибион, четох добри отзиви за него.
Уфф 😞
Стискам ти палции, дано скоро да видиш 2те чертичкии 😍
А аз все пак ще го пия, дано имам късмет..

# 621
Така и така сте на тема добавки, препоръчайте ми хубави, комбинирани с ФК и вит. Д(поне). Цената не е от значение, ако са с високи нива на съдържание.
Честно казано чак сега се активизирам за нещо подобно и не съм пила нищо до момента..

# 622
# 623
Хибискус,
аз приемем Елевит и Сънивит, но съм с дефицит на вит. Д

# 624
  • Варна
Значи, като чуя " пий витамини и до 3 месеца си бременна " веднага започвам да се оглеждам за друг АГ. Сори, ама е супер несериозно и непрофесионално такова твърдение. Всеки практивуващ лекар си предписва определени лекарства на определени фирми, не случайно. В това няма лошо, фарма пазара е залят с всякакви неща, лошото е, когато пациента остане с грешното впечатление, че като пие еди какво си и " хоп, ще забременея". Истината е, че добавките и витамините могат да подпомогнат физиологичните процеси в тялото ни, но могат и да навредят и реално погледнато нито един лекар не знае как организма на дадена жена ще реагира. За това се следете, ако има и най-малка промяна, значи може би точно тези добавки, които са ви изписани, не са най-доброто за вас.
За да не останете с впечатление, че съм против добавките и витамините - аз самата пия, но при доказани дефицити и са ми предписани определени витамини. Пускам контроли всеки месец, за да видя как ги усвоявам, ако има нещо нередно спирам прием, или ми коригират дозата, или ми смянат добавката.
Надето, ще се насища! Чакам ярки две черти !
Кийпи и от теб чакам новини!
Локо, дай нещо хумористично Wink
Йоана, когато стойността на Прогестерона на 7-ми ден след овулация е над средното ниво, т.е. ако при реф. ст-ти от 30 до 120, твоят е 75, това означава, че овулация е имало.

# 625
Вит. Д ми е все на границата, не е дефицитен, но е хубаво да вземам все нещо. Имам предвид някакви комбинирани с фолиева киселина, за да приемам само един хап.
Арвен, напълно съм съгласна с коментара ти, просто в случая говоря за елементарни вит. с ФК, не за някакви брутални дози, защото АГ-то ми е едва ли не рекламно лице на всякакви хапове и набутва, който и е удобен за момента, а не който би ми свършил работа.

# 626
Йоанка колко дни ти е лутеалната фаза?

Ив 14 15 дена ми е попринцип.
Последният ми прогестерон е 7.9
Реф. 1.2-15,9
Т.е кажи речи съм точно на границата на средното ниво.

Аз пия добавка fh pro women.
Цената е .... 161 лв с БЕЗПЛАТНА дооставка. Предписана ми е от Аг, каза че в дългосрочен план подобравя качеството на яйцеклетките.
Четох във форума тук, изписват ги преди инвитро или след неуспешно такова.
Има доволни момичета, които са си вдигнали дефицита на витамини с нея.
Денис каза, че формите на витамините са хубави.
За сега пия нея. За напред дали ще си я купя пак не мога да кажа!
Някакси много ми идват парите за 45 дена. А даже не знаем какво е състоянието на яйцеклетките ми.

# 627
11 ден след инсе - 0.57 Sad

# 628
Мандариа, не казвам, че има шанс, но ти е рано. След инсе трябва на 14тия ден.

# 629
Аз също мисля, че е рано, но такива указания дават в клиниката. Нали все пак трябва да си чакаме закъснение. Това е все едно при трансфер да препоръчват тест на 5-6 ден. И аз мислех да изчакам, но като видях тази сутрин 37,2 и не се сдържах. Няма да спирам прогестерона засега.

Общи условия

Активация на акаунт