Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кога и какво представлява феталната морфология?
Как се изчислява бременността по лунен и календарен метод?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Кога и какво представлява феталната морфология?
-
Как се изчислява бременността по лунен и календарен метод?
-
Какво представлява контракцията на корема по време на бременност?
-
Какво е витамин Флавит и колко струва?
грам ветрец няма
а и климатика още не ни е сложен и ве4ер немога да спя от жега.аз съм +4 кг. и маи си ми ли4ат много.трябва да внимавам малко с храната ми се струва

Това е справка на ГРАО какви имена са давали родителите на новородените си бебета!
Божееее, горките дечица, какъв ли срам ще берат
Горките дечица
Що се отнася до имената, все още не знам какъв ще бъде бебко, ама май ще бъде кръстен на майка си и баща си - Радосвет или Радосвета, какво ще кажете момичета? Ако пак Галка прави следващата темичка се надявам да ме включи в началото. Терминът ми е на 18-ти януари! 
Ще пукна-бебето както стои с главата надолу(поне вчера при док.стоеше така) ще му се завие свят на горкото.От утре съм в отпуска-вече нямам търпение-една седмица ще идем на вилата на балкана на хладно.Ако някой ходи до Кръстова гора да се обажда,ще приютим всеки