Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кога и какво представлява феталната морфология?
Как се изчислява бременността по лунен и календарен метод?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Кога и какво представлява феталната морфология?
-
Как се изчислява бременността по лунен и календарен метод?
-
Какво представлява контракцията на корема по време на бременност?
-
Какво е витамин Флавит и колко струва?
Смятам за дрешките да изчакам до есента. Тогава ще пуснат по-дебелички.
Сутринта се изкъпя и до следобед все едно не съм се мила! А дори не излизам, да кажеш, че е от праха и мръсотията по улиците...
Явно са хормони.
Сега,като започна витаминките ще видим дали ще има резултат
че ако продължава да пада с тая бясна скорост ми се струва,че до раждането ще съм без коса
вечно ми се спи, ама нямам тая възможност
Ставам рано, защото и малката не спи до късно...искам не искам... вечер се старая да сме легнали до 10ч. и се започват песнички поред "мила мамо" ..."зайченцето бяло"....
"Имало едно мече....и....приказката свърши вече" като я казва безброй пъти за около 15 мин
. Та заспиваме около 11ч вечерта 
Аз да споделя - имам нова колежка, която обучавам и по цял ден стои до мен на компютъра и се сещате, че не е удобно постоянно да се ровичкам из любимия форум
Поне засега
Да ви се оплача
Било вредно и т.н.Аз по принцип съм с едър кокал,ям даже по-малко от преди,защото ми се гади,сега качвам само на корем,а другаде отслабвам,ама тая ми дигна нервите и аз квато съм ревлива сега....
има мерителна чашка, а дозировката е 20мл дневно.
Цената на опаковката (2 шишета) е 20лв