Отговори
# 75
  • Варна
  Аз не пия никакви витамини, интересното е че ми казаха и фолиевата киселина да не я спирам освен ако не ми дразни нещо стомаха.  newsm78. А иначе хапвам предостатъчно плодове, изследванията ми са ОК и смятам есента да се замисля за витамините.

Анджелина, не си спомням какво беше казвала- че си ходила при Балев, или ще ходиш? Чудя се към кого да се насоча за фетална морфология- при него, или при Цветкова? Как е с часовете при тях?

А и още един въпрос-някой беше дал линк за съотношението на ръста и теглото на бебето по фестационни седмици... Ако някой си го спомня,ще помоля да го пусне отново, защото не успяха да го открия.  bowuu Предварително благодаря!!!

# 76
# 77
Анджелина и Setakap - много благодаря за бързите отговори! Значи съм вече в 5-ти месец  Mr. Green Ураааааа!!!! Party ( не съм била с грешка значи). Мерси още веднъж! Hug

# 78
  • София
5ти лунарен, но 4ти календарен. Смятайте месеците по календарния метод, защото иначе ще изпаднете в тъпата ситуация , като везете в 10-ти лунарен да казвате, че сте в 10ти месец и около вас да гледат умно, защото всеки знае, че бременността е 9 месеца.  hahaha Joy А в календарния месец се влиза на датата на термина. Т.е. ти влизаш на 7.08. в 5ти календарен, така че още 5 дни и си ОФИЦИАЛНО в 5ти месец.  Hug

# 79
  • София
А за коремите, да, вечер е по-голям, защото вътре е цялото оличество погъната храна от деня, особенно от вечерята /която за жалост винаги май е най-обилна/ и не е преработена, та това подува корема. А сутрин храната е преработена, отишла е по предназначение из червата  Embarassed и особенно след ходенето до 00 съвсем спада. Нищо ненормално.
Иначе и аз съм от тези дето не ядът плодове. Купила съм един пъпеш от 2 дни /днес е 3ти ден/ и нито аз, нито мъжа го докосваме, само отлежава в хладилника... Rolling Eyes

# 80
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Mami, da se vklu4a i az kum spisukut Laughing Laughing

termina mi e na 22.01.2007 g., i 4akame vtoro beb4e,koeto ozna4ava,4e batko Aleks/na 2.5g/, shte si ima kompania. Grinning Grinning Grinning

Ne znam dali tyk triabvashe ,ili ima dryga sistema za zapisvaneto,no mnogo mi haresa spisu4eto - pozdravlenie na tozi,koito go e napravil,i s radost 4akam i az da se vidia tam Grinning Grinning Grinning

Az sum na moreto v momenta,no yvi,ne moga da se vuzpolzvam pulnocenno ot plaga,4e mnogo mi e goreshto i ne moga da izdurgam tam.....

Ina4e imam dosta goliam korem,nikoi ne mi viarva 4e sum v 4 mesec,koeto mnogo me razsmiva,no az sum si v 4i i tova e Laughing Laughing Laughing
Radostnoto e,4e za sega rasta samo na korem,i se nadiavam i do kraia da sum taka,zashtoto s batkoto Aleks,si ka4ih kum 30 kilogram4eta,koito postepenno si vurnax/ e ,po4ti Embarassed/, no sega iam strashno mnogo plodove,koeto iavno okazva efekt.

Dage snoshti,se 4ydih,dali ako e mom4e,da ne go krustia Nektarin4o - mi az iziagdam po 3 kila na den ot tezi nektarini Laughing Laughing Laughing Laughing

Minaliat mesec,hodih do Byrgas, da me vidiat na videozon,4e malko minavam metur,sega kato ne sum v Sofia,i dori se opitaha da vidiat beb4o na 4D/poslednata moda Crazy/, ama nishto ne stana....To purvo muni4ko oshte, i vtoro,to ne be ska4ane,ne be 4ydo Laughing Laughing

Vzeh si novite vitamini na Hipp,mnogo sa sladyrski,piivam si gi vseki den,plus zadulgitelnata folieva kiselina.

I ako shtete mi viarvajte,no yseshtam beb4o ot 2 mesec,zashtoto ve4e znam,kakvo e yseshtaneto,i nikoi ne mi viarva,no beb4o si go yseshtam,kak murda ot predi 2 meseca....I e mnogo priatno i smeshni4ko,zashtoto me gudeli4ka Laughing Laughing Laughing Laughing

E,radvam se ,4e se zapoznahme,do skoro ot men,i priatni emocii na Vas i na malkite ianyar4eta,koito se naslagdavat na vasheto gostopriemstvo Grinning Grinning Grinning Hug Hug

/ Izvinite me 4e pisha na latinica,no ne e po moia vina,neshto s PCto stava/

# 81
  • София; Дружбето
tsveta, не обичаш ли дини и пъпеши - ние с мъжо се скъсваме да ядем, а и прасковите са чудесен плод. Моя доктор каза специално за плодовете, че са полезни и за ленивите черва на бремнната.  Peace
Обичам пъпеши, ма тия дето ги продават тук не ми харесват и до сега не съм купувала. Дини не ям. Но ми навам на ябълки и банани. Трябва да гледам да не кача още много и май ще си купя кантар най-накрая Crazy

# 82
  • София
Някой да се притеснява, че му е голям корема?  Мммм? Я , ако има такъв да отскочи в темата на декемврийките и да види коремчето на мама Virginiti. Да е жива и драва! Heart Eyes

# 83

Анджелина, не си спомням какво беше казвала- че си ходила при Балев, или ще ходиш? Чудя се към кого да се насоча за фетална морфология- при него, или при Цветкова? Как е с часовете при тях?

днес ще ходя при Балев, а при Цветкова съм на консултация утре и имам час за 14.08 за видеозон. За Цветкова часовете са заети с месеци, можеш да се обадиш да попиташ. По принцип приема и без часове, но се чака. А за Балев записват само в петък сутринта ( за следващата седмица ) от 7,30 и часовете свършват веднагически. Добре е в петък в 7.20 да отидеш на място, че телефона постоянно дава заето.
 Grinning
Уф, притеснено ми е преди ехографа.

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 13:20 от Анджелина

# 84
  • Варна
Сигурна съм, че всичко ще е ОК. Стискам палци- дано нее много срамежливо твоето бебче и покаже дали ще е момчеце или момиченце.

Благодаря за бързия отговор!!! Чакаме новини!!! И така ще дадеш мнение при кой от двамата да се боря за час?!  Joy

# 85
Привет magnoliamm   Hug, добре дошла. Ама много ти е свежо писанието, особено ми хареса това с Нектаринчо Laughing Laughing Joy
Моят корем сутрин е толкова малък че не ми личи че съм бременна Thinking, за разлика от вечерта де. Обаче килограмите са ми +4 Blush. Клеми при теб как е? Аз с теб се меря, че стартирахме с едни кила Simple Smile

# 86
  • София
+4,5 съм...неспасяем случай  #Cussing out

# 87
  • София; Дружбето
Ей какъв неспасяем, я не така. Аз съм +5 тоест 150см и 50,5 кила в момента. Е т'ва е неспасяем случай Crazy

# 88
  • София
Някой да се притеснява, че му е голям корема?  Мммм? Я , ако има такъв да отскочи в темата на декемврийките и да види коремчето на мама Virginiti. Да е жива и драва! Heart Eyes

Отскочих... Видях... И пак се притесних, че не ми расте корема ...  newsm78

# 89
  • София
Абе я стига, има мами дето до 6 месец не им личи, че са бременни!
Ним, я се стягай, аааа! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт