Отговори
# 90
  • София
Абе я стига, има мами дето до 6 месец не им личи, че са бременни!
Ним, я се стягай, аааа! Naughty

То сигурно накрая живот и здраве ще съм с най-големия тумбак и само ще пуфтя, ама сега нямам търпение  Crazy

# 91
  • София
Нимски, в албумчето, където е албума за покупките съм сложила една снимка от предната ми пременност, където съм с един розов гащеризон. Виж момичето със тъмносиния панталон, май с бяла блуза беше. Там аз съм в края на 5ти месц, тя в началото на 6ти, 1 седмица е преди мене. Няма никакъв корем, носи си панталон отпреди да забременее. То се вижда на снимката. И виж моя корем какъв е. Роди съвсем здраво, нормално бебе, 3,700.  Peace

# 92
  • София; Дружбето
Забравих да се похваля. Любимото шеф ще е отпуска 2 седмици Joy и познайте кой ще навести събиранията в пицарията  другата и по-другата седмица  Whistling А за коремите- мама не е имала до 7-я месец. Като е отишла на село са я питали къде е бебето Simple Smile Така че тялото само си решава какво ще става  Party

# 93
  • Willebroek, Belgium
аз също съм бая напред с корем4ето Laughingкой знае до края на какво ще запрели4ам.
Ним и сестра ми в на4алото нямаше никакъв корем,но в шестия като по4на да и расте, 4е 4ак си навакса до деветия.няма да се притесняваш  bouquet

# 94
  • София
Боже, само аз ли не пия никакви хапчета???  #Crazy Има ли друга мама, която се е отдала на хомеопатия???
Привет на новите членове на веселата ни група! Hug

# 95
Ивонска и аз не пия никакви хапчета, храня се предимно с плодове и зеленцуци и нямам намерение да се тъпча с химия а и нямам нужда. Но това разбира се е мое мнение и лекарката като ме пита пия ли фолиева киселина аз и казах, че не пия, но пия всеки ден портокалов сок тя каза че съм ОК. И нищо друго не ми е казвала да пия.

Утре съм на линия - пазете ми място!  Praynig

# 96
Ето ни и нас Grinning
Сега се връщам от ехографията. Сърдечния ритъм на бебо е 158 удара в минута, чух го Grinning Докторът каза, че е съвсем нормален.
Възраст на плода 15.3 ГС Grinning  Мери го, всичко му е наред за възрастта Grinning (как само звучи).
Аз не виждах монитора, а и доц. Балев е доста вглъбен в показателите и не говори много, но каза, че всичко е наред. Плацентата е по предна стена, не предлежи. Вероятен термин 20.01.07, малко по-рано от сега определения.
Бебо седеше по турски и не искаше да си махне стъпалата от гениталиите Joy, аз се въртях на едната страна, на другата, доктора ме натиска с накрайника и диването се показа за кратко.
90% момче.
Двамата ми мъже, баща и син, скочиха от радост, те бяха примерната публика. Аз им гледах реакциите през цялото време, Ники беше възхитен. Hug

# 97
  • София/Варна
някой може ли да ми каже каква ще е темата утре?

# 98
Как 20 лв витамините на Хип?  Shocked Аз ги взимам за около 9лв...къде ги продават по 20?  Shocked Shocked Shocked
9 лв,ама за 200 мл ли ?

Аз съм написала ,че съм купила 1 опаковка с 2 шишета по 200мл всяко за тия 20лв
Т.е. излиза 10лв на шише от 200мл.

# 99
Най-накрая и аз добавих снимка с коремче... Днес бях за малко на гости при мама и тати, та в тяхната градинка  Grinning

# 100
  • София
doll, да - 9 лв (и някакви стотинки) за двете шишенца от по 200 ml. Аптекарката ме питаше искам ли само едното да ми продаде за 5 лв и каза, че доста мами си купували по едно. Втория път ги купих по 11 лв пак двете шишета, ама защото влязох в някаква лъскава аптека на Витошка, защото в нашата бяха свършили. 

KayRenn, темата утре е "Къпане, масаж и обличане на бебето" с лектори Елена Василева и Надя Желева - акушерки.

Анджелина, честит ти мъж!  Hug Най-важното е, че бебчо е живо и здраво и се развива според очакванията! Предполагам татито ти е било мнооооого екзалтиран. Нашия тати още не е идвал на консултация с мен, защото не му позволява работата.

ivonska, хапчета не ти трябват, ако няма причина за тях. Радвай се, че няма причина!

Клеми, мерси за успокоението!  Hug Понеже все още не мога да усетя бебо или го усещам, ама не всеки ден и не знам изобщо дали е това, та малко ме друса параноята.

# 101
Значи сериозно са ме минали  Shocked

# 102
  • Willebroek, Belgium
Анджелина 4естито ти мом4енце мила Hugмного да те радва както сега така и след появата му на бял свят  bouquet
а ние ще си имаме девойка stork-girlв4ера го казах малко несигурно ама днеска ве4е съм на напълно сигурна.така 4е галина можеш да ме правиш розовка и да ми тупнеш едно щъркел4е Mr. Greenа в4ера докито каза на таткото да копува розово и да се у4и да връзва панделки Joy hahahaтака смешно ми стана като видях каква физиономия направи мъжо.
ина4е беб4о си го усещам ве4е постоянно,но най ве4е като се върне от работа таткото и по4не да ми пипа корем4ето Crazyявно 4е момата усеща присъствието  и галенето на баща си.умни4ка си ми е тя.това е от мен за сега Grinningжелая ви приятна ве4ер  bouquet

# 103
  • София
dobito, честита ти мома! Добре дошла в отбора  Hug  Mr. Green Аз по-рано не съм разбрала, че си се похвалила с момиче! Представяш ли си вече къса розова рокличка, пухкави крачета и стърчащ под роклята памперс?  Heart Eyes  Simple Smile

# 104
Ех, че хубаво dobito и Анджелина  Hug  На мен ми е рано още за пола и като че ли хем искам да знам, хем ми е интересно да се чудя  Wink Моят корем още май не личи много - сутрин си е нормален, вечер се подува, но си влизам в дрехите без проблем  Simple Smile Днес ходих из Русе да обиколя магазините за булчински рокли - мисията ми се струва леко невъзможна, повечето са  newsm11 Но ще се боря, може и до Варна да отскоча  Simple Smile
Усмивки и хубава вечер мили мамчета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт