Отговори
# 150
# 151
  • Варна
Ния ми звучи много нежно

# 152
Лелееееее какво единодушие само - Пресиян печели безапелационно Peace Добре, предавам се Party
vesni Ния много ми харесва, аз принципно много харесвам женски имена с 3 или 4 букви.
Ним, Хана е много готино и звучи много тежко. Харесва ми.

# 153
  • София; Дружбето
Я да питам и аз тогава. какво мислите за Елина или Илина. Аз искам първото а татково е по-навит за второто.  newsm78

# 154
Я да питам и аз тогава. какво мислите за Елина или Илина. Аз искам първото а татково е по-навит за второто.  newsm78

Аз съм за Елина-повече ми харесва.

# 155
  • София
Аз съм за второто, защото е по-нестандартно, за няколко Елини съм чуваа, но за нито една Илина.  Peace

# 156
  • София/Варна
desi_cover, ние направихме списък от имена от тук - дадени са със етимологията си. Избирахме само пожелателни имена или такива със старобългарски или славянски корени.

# 157
Здравейте всички - определено Елина.
Ние с таткото не знаем още пола - на 10.08 съм на преглрд и надявам се тогава да узнаем.
 newsm10
Името за момиче сме го избрали - Мартина, момчешкото таткото настоява да е Доброслав, аз още умувам .... newsm12

# 158
Момичета, много благодаря за линковете, има да гледам сега.... Вече взе свят да ми се вие от толкова имена #Crazy

KayRenn и аз такива търся или славянски или старобългарски, но май славянските по ми допадат. Аз отдавна мисля за Денислав, вие какво ще кажете, че таткото го знам - сигурно няма да му хареса, ама аз ще опитам. Кажете и вие

# 159
Деси, Денислав е супер! Много ми харесва!  Peace Че и Денислава става Wink

# 160
  • В офиса

Цвета, Елина е и един от моите избори за име. Илина е интересно, но аз съм резервирана към имена, които трябва да се спелуват буква по буква, за да е ясно как се пишат. Отсрещната страна може да си помисли, че това е просто Елина, която говори на меко.

# 161

Цвета, Елина е и един от моите избори за име. Илина е интересно, но аз съм резервирана към имена, които трябва да се спелуват буква по буква, за да е ясно как се пишат. Отсрещната страна може да си помисли, че това е просто Елина, която говори на меко.

Това беше първото, което и аз си помислих за Илина. Аз определено съм за Елина

# 162
  • София; Дружбето
И аз това казах на бати, че Илина ми звучи странно. Ще се боря за името ако е момиче, то е ясно Simple Smile Пък и аз съм си малко дръпната, та му казах, че детето си е мое и аз си решавам Whistling Реакцията беше красноречива  Joy

# 163
Ако искаш втория мъж го пиши Никола  Laughing Laughing Grinning
Ники и Нико:) мноо яко

Нашия татко също така се бъзика Joy
Но този път аз ще реша Grinning

На мен ми допада Илина Grinning
А Денислав се казва момченцето на една моя колежка, голям сладур Grinning

# 164
  • София/Варна
desi_cover, Деян е по-чист вариант - идва от "дея", което означава "деен" (един вид ще бъде човек на действието Wink)

Общи условия

Активация на акаунт