9 ФЕГ - 4

• 44 603
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Възможно ли е да са променили проекта, или да са приели друг - според статията от линка (тя е от 2015г. впрочем) "Той включва изграждане на учебен корпус със 6 класни стаи, 3 специализирани кабинета..". Според съобщението на сайта на ФЕГ от преди 3 дни стаите са 11.

# 346
Може би сегашният салон също ще го превърнат в стаи и от там да е такава бройката.

# 347
Разпределението в проекта, който е към обществената поръчка (и съответства на картинките) е следното:
В сутерена са съблекални, счетоводство, склад и служебни помещения.
Ниво 1: библиотека и 1 кабинет с мивки и склад към него (явно за химия) (към залата има фоайе, офис и гардероб)
Ниво 2: 2 кабинета със складове към тях, фитнес зала и зала за тенис на маса
Ниво 3 и ниво 4: по 3 класни стаи.

Кабинетите вероятно са "стаи" в публикацията и стават 9. Остава фитнеса и залата за тенис да са станали стаи или библиотеката да е станала на 2 стаи защото е доста голяма.

# 348
По мои груби сметки, за да минат на едносменен режим, трябва да осигурят помещения за още 14 паралелки, освен тези 21, които са разставени по принцип.
Явно проектът си е този (благодаря за подробното описание, Мария) и ще им предостави тази възможност.

# 349
  • София
Аз съм (професионално) леко смутена от синия цвят на жалузите. Дано да го променят. И дано да инвестират в облицовка от хубав камък - поне на нещо подобно прилича на визуализациите.

# 350
  • София
Един малко глупав въпрос - искат ли им тетрадка-речник? И с две или три разделения (не се смейте ама не знам при френския има ли транскрипция).
А визуализацията ми допада и се надявам да стане по-бързичко от предвидения срок за две години.

# 351
  • София
Мисля си, че по-красиво ще е, ако пристройката е в стила на останалата част от сградата, но това е съвсем лаишко мнение.

# 352
  • София
И от мен питане за тетрадка-речник - искат ли им в 8ми клас?
Искам поне тетадките да приготвя - горе-долу какви тетрадки искаха? Предполагам голям формат, 80 - 100 листа?

# 353
  • София
Тетрадката речник да е с две разделения. Изисквания за тетрадки не сме имали. Аз винаги купувам голям формат.

# 354
  • София
Аз продължавам да се терзая за учителите, които ще поемат подгответата. Какво мнение имате за следните учители и дали някой ще води 8 клас?
Любомира Гълъбова
Кристина Маринова
Вяра Любенова
Маринела Чиликова

# 355
А всъщност кога ще ги видим учителите: на 10.09, когато е първата рс или след това, а тогава само класния? И този мейл, който чакаме с разпределението по класове дали съдържа и списък на преподавателите?

# 356
По препоръка от преподавател - тетрадката речник може и да е с три полета, за да се вписва и на английски думата (ако е добър). Но е личен избор и обикновено са с две полета.

Класните ще видите на първата родителска среща и евентуално още някои учители. Стаята тогава може да не е класната.

# 357
  • София
Добро утро,
на мен тази сутрин ми се появи въпрос - в 8 клас дали правят входящи тестове по БЕЛ и математика? Може да ми е глупав въпросът, но се зачудих дали нещо е останало в паметта на сина от цялата подготовка за НВО и дали не е време за преговор.
Хубав ден на всички!

# 358
# 359
  • София

Благодаря за отговора! Защо ли се надявах да пропускат? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт