Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 34 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Привет!

Новите снимки за 3-ти еп.!

озета на турски ез.
Скрит текст:
3. Bölüm: Evlilik çıkmaza girdi
Yasemin, Bahar’ı bornozla görünce aldatıldığını düşünür. Bahar’ın oyunu işe yaramıştır. Murat ne diyeceğini bilemez bir halde kekelerken Ece’den gelen telefon olayın seyrini değiştirir. Tekrar anne baba rollerine dönmek zorunda kalan Yasemin ve Murat bir müddet daha kendilerinden yaşananlardan bahsedemeyecektir.

Evdeki gergin hava Bahar’ın gidişini irdeleyen Ece ile daha da gerilir. Diğer yandan durulan sular Nuran’ın şirket kutlaması için Bahar’la görüşmek istemesiyle hareketlenir. Yasemin kimseye “Murat beni aldattı” diyemez. Mutlu aile imajını korumak için çabalar. Bahar ise Murat tarafından sevilmek için her şeyi yapmaya hazırdır artık. Onun için oyun olarak başladığı bu aşk gerçeğe dönüşmüştür çünkü. Diğer yandan Onur, Derin’i korumak için Bahar’ı durdurmaya çalışır. Fakat domino taşları birbirini devirmeye başlamıştır artık. Her şey kontrol edilemez bir yönde ilerlemekte her olay birbirini tetiklemektedir.

Düdenlilerin evi atmosfer, bastırılan duygular, yalanlar ve yanlış anlamalarla gerildikçe gerilir. Şimdi her biri adeta pimi çekilmiş bir bomba gibi nasıl, nerede ve ne zaman patlayacağı belli olmayan insanlara dönüşmüştür. İşte o anda Yasemin’in beklenmeyen hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır. - 1001 Tv

няма все още руски превод,за това чрез Гугъл на бълг.ез. с някои мои корекции...
Скрит текст:
Бракът е в задънена улица
Когато Ясемин вижда Бахар в халат, тя мисли, че е била измамена. Играта на Бахар работи. Докато Мурат заеква, без да знае какво да каже, телефонът на Eдже променя хода на събитието. Ясемин и Мурат, които трябваше да се върнат към ролите на родителите си, няма да могат да говорят за случилото се за известно време.
Напрегнатият въздух в къщата се разтяга допълнително с Едже, която изследва хода на Бахар. От друга страна, спрените води са мотивирани от желанието на Нуран да се срещне с Бахар за фирменото тържество. Ясемин не може да каже на никого: „Мурат ми изневери“. Усилията за защита на образа на щастливото семейство. Бахар е готова да направи всичко, за да бъде обичана от Мурат. За него тази любов, която той започна като игра, стана реалност. От друга страна, Онур се опитва да спре Бахар, за да защити Дерин. Но камъните в домино започнаха да се чукат един върху друг. Всичко се движи в неконтролируема посока, всяко събитие се задейства взаимно.
Домът се разтяга, докато се простира атмосферата, с потиснати емоции, лъжи и неразбирателства. Сега всеки от тях се е превърнал в хора, които не са сигурни как, къде и кога ще избухне като бомба с щифт. В този момент неочакваният ход на Ясемин ще направи работата й .

има и 3-ти фрагман за 3-ти еп.

https://www.youtube.com/watch?v=Gv-YDFijgCA&feature=emb_err_watch_on_yt

с руска озвучка
«Если позовет любовь» 3 серия. Фраг №3. Русская озвучка
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456243689%2F2e6edc3f1c8e … pl_wall_-46308288

репликите отделно
Цитат
Фрагмент 3 к третий серии

Мурат:
Прости меня я опять был не достоин тебе

Ясемин:
Я очень страдаю Мурат, я пришла туда чтобы сделать тебе сюрприз чтобы провести с тобой один ночь,
А когда дверь открылся и ты вышел оттуда полуголый со соим любовницей повер мне было очень больно,
Потом я пришла домой со испугом что моя дочь умирает,
И мне пришлось похранить этот боль глубины душы
Я очень страдаю

Мужик на береге:
Ну что получил то что хотел?

Мурат:
Осознанно ли поступил этот поступок

Мужик:
Если я скажу тебе что ты сделал этот поступок не осознанно?
Это успокоить тебе?
Вылечить ли раны который ты открыл?

Хубав слънчев следобед!

ПП Редактирам за да пусна и руския превод на озета....

Скрит текст:
🔻ОЗЕТ: Брак зашел в тупик!⚡

Ясемин, увидев Бахар в халате, решит, что ей изменили🤦🏻‍♀💔 Это помогло Бахар в ее игре👌🏻 Пока Мурат, заикаясь, не знает, что ему сказать, поступивший от Эдже телефонный звонок меняет ход событий📲🌪 Ясемин и Мурат, будучи вынуждеными вернуться к роли родителей, еще неокторое время не будут обсуждать себя и пережитые ими события🤪

Напряженная обстановке в доме будет накалятся еще сильнее из-за расследования Эдже по поводу ухода Бахар🔥🤔 С другой стороны, остановившаяся вода снова оживится из-за того, что Нуран захочет увидеться с Бахар для праздника фирмы👥 Ясемин не скажет никому о том, что Мурат ей изменил🤭🙍🏻‍♀ Она будет стараться поддерживать имидж счастливой семьи🤦🏻‍♀ А Бахар уже готова сделать все, чтобы быть любимой Муратом!🙏🏻❤ Потому что для нее любовь, начавшаяся как игра, превратилась в реальность⚡С другой стороны, Онур попытается остановить Бахар для того, чтобы защитить Дерин🤷🏻‍♂ Но кости домино уже начали падать, сбивая друг друга🎲 Пока вся ситуация начинает выходить из-под контроля, каждое событие будет вести к провокациям!🌪

Неспокойная атмосфера дома, подавленные чувства, ложь и недопонимания💣💥 Все это будет все сильнее нагнетать обстановку!🔥 Сейчас каждый превратился в человека, похожего на бомбу, введенную в действие, которая непонятно где и когда взорвется!😱 Вот именно в этот момент неожиданное действие Ясемин приведет все в необратимое состояние!⚡

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 17:50 от Zlatina3

# 526
  • London
Разговора на Есма с Бегюм го помня..... абсолютно нищо лошо не съм видяла в него. Злодейка щеше да е ако напие Фарук и спи с него докато той е в несвяст. Тя не се е пробвала да го съблазнява, изобщо не се стигна дотам....тъй като той набързо се събра със Сюрея и нямаше никаква интрига, дори ми се вижда доста заинтригувана от Джан за жалост Сюрея небесна и там като лоша поличба се появи.... та явно сценаристите доста са мразели Бегюм, друго аз не виждам в пейзажа.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 11:23 от bubanka

# 527
  • София
И аз да кажа нещо:
Сюрея хич не я харесвам. Страшно наглее на моменти.Снощи ходи да се разправя с Джан да  се отеглел от Едем. Преди това  ходи да се разправя с Бегюм заради Джан, че той я мамел.
Защо  е седнала да казва кой, какво да прави и с кой да се среща? Това не е нейна работа.Бегюм, не е някоя загубенячка да не знае какво прави. Все пак, жената е лекар, живяла е в чужбина, има повече акъл от една улична певица и свирджийка. Ако бях на мястото на  Бегюм, щях за я изгоня на минутата. До сега не видях Бегюм да де държи неуважително към някой. Да, може да  е хранила някакви надежди за Фарук, но спря в момента в който разбра, че няма да стане. По-скоро го искаше за детето, от страх да не стане с нея най-лошото и Емир да остане сам.
Също така  ме подразни  Сюрея, когато отиде и разказа на Дилара тайните на Есра. Нова беше най гадното от всичко. За мен пък  не е чак толкова положителна. А, дрипите с който се облича... изобщо не ми се коментират. Как пък веднъж не я дадоха спретната? Снощното мърляво шалче..нямам думи.

# 528
Гости Hug

Злати мерси за преведения озет - браво на теб, има полза от гледането на много сериали.
В края на миналия епизод бях споделила, че очаквах Едже да се обади, на майка си, че нещо се случва с Дерин. Сега разбирам, че се е обадила - вътрешното ми чувство отново не ме подведе....
Виж го ти Мурат....Всичко започнало на шега, но се влюбил....Слаби са им ангелите на силния пол....Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Интересно какво е замислила Ясемин....
Чудя се какво бих направила на нейно място....Може би щях да замина на екскурзия на далечна дестинация..за един месец..Щях да взема и домашната помощница и да оставя Мурат с децата - нали има детегледачка....Дерин като се напие два три пъти....Едже да се поглези и мераците на Мурат ще отминат....Joy

Цитат
— Я знаю что ты не спишь. Я вижу ты играешь в "игру". Но в конце ты останешься несчастная. Поверь! Я хорошо знаю этого мужчину.

— И что она хотела этим сказать?

(с) Бахар & Ситаре - «Если позовет любовь»

Интервю с Илайда Чевик - Бахар...

Скрит текст:
Интервью с Илайдой для утренней газеты (1чст) :

📌 Как началось твоё актерское путешествие?

— Я родилась в небольшом приморском городке Баликисире, Бурхание. Там началось моя театральная жизнь. Я начала с очень профессиональной командой в городском театре мэрии Бурхание. Я была в начальной школе, когда начала своё путешествие. Так, как моя мама родилась в Стамбуле я очень часто была там и следила за театральными событиями в Стамбуле. Когда я поступила в старшую школу я участвовала в отборе и выиграла отбор в детской пьесе в художественном театре имени Mujdat Gezen Sanah. Я играла каждое воскресенье. И тогда я первый раз заработала деньги.

📌 На что ты потратила свои первые деньги?

— Я получила за игру 30 лир, когда мне было 13 лет. Я была очень счастлива и потратила их в школе.

📌 Ты начала жить одна в Стамбуле?

— Нет, у нас был в Стамбуле дом. Я жила с мамой и сестрой. Мой отец торговец. Из-за своей работы ему пришлось остаться в Биликисире. Он не мог закрыть магазин. 10 лет мой отец приезжал к нам только на выходных. Во время летних каникул мы приезжали в Биликисир.

📌 Ваши друзья, соседи, вам рассказывали, что чустовали, когда видели вас на экранах?

— Они говорили, что были очень счастливы и очень волнительно для них.

► tags ›› #NEW : #ilaydacevik #ilaydaçevik #илайдачевик #geldeseask #baharcetin

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 18:54 от MAMA-AN

# 529
Аз също не намирам в действията на Бегюм нещо осъдително. Все пак Фарук беше в развод. И този развод го поиска Сюрея. А Есма много настоятелно навиваше Бегюм да се събере с Фарук. Е, за момент поддаде се жената, но това е съвсем разбираемо - голяма любов, баща на детето .... защо да не помечтае.

# 530
Ехо....В първия ден на пролетта, голяма скука...Не можах да се разходя и да се порадвам, заради ограниченията, които от утре ще приличат на военно положение....

Относно мнението ни за героите - аз не харесвам Бегюм, вие не харесвате Сюрея. Не оспорвам вашето мнение, не виждам защо трябва да навлизам в обяснителен режим.

Тази вечер Фикрет каза на глас една голяма истина..."Ние се оженихме по различни причини....." Кратко и ясно, но казва всичко.....

Есма успя да убеди Фарук, да не казва на Адем за писмото....Но да видим какво ще направи Фикрет....и какви проблеми ще създаде на Фарук и Сюрея....Сигурно повечето от вас ще се зарадват.....

Тези вечер Фарук ме разсмя, когато каза на майка си да не пише нови сценарии "Постоянно излизат нови неща, като от матрьошки..." Joy Много е кофти, когато сина ти те хване в лъжа...дори и да е благородна.....

Злати, Сиси, Гости имате много поздрави от Дила ханъм HugHugHugHugHug
Скрит текст:
Сабрина-Николета, моята приятелка от Румъния. Два часа си писахме във фейса. Тя вече е завършила университета, записала е 2 години магистратура и през юли ще се дипломира. Работи в агенция свързана с назначаване на моряци. Има годеник. Той е навигатор на кораб. В момента е в Италия и ще остане там до края на юни. Във Венеция е. Не им разрешават изобщо да слизат от кораба. Научила е турски, но вече не гледа сериали. Гледала е Невестата при онлайн излъчването. В момента по румънската телевизия хвърляла по едно око на Фазилет и нейните дъщери. В Констанца имало 10 човека заразени с короната....Майка й е медицинска сестра, но в болницата където работи е специализирана за тежко болни и там няма да има заболели от вируса. Много често си мислила за нас - пита за всички. Каза че ви целува  и ви прегръща. Поканих я на гости с годеника й през лятото, ако няма вирус. Каза, че чичко гугъл вече правил по-добри преводи и ще ми пише по-често.  Наистина и тя ме разбираше и аз я разбирах много добре....

спокойна нощ и бъдете здрави HeartHeart

# 531
  • London
Аз май се окороних ....и пропуснах серията. Тук в Англия явно ще си го изкараме всички.

Иначе Сюрея... Мен лично ме дразни вече по-малко от преди, но малко ми е странно и на мен ходенето да кара Джан да не е на Адем адвокат и тн. Няма логика и с него и без Адем все е с някой адвокат, не виждам разлика дали ще е Джан, Петкан или Сюлейман, че да се налагат такива молби. Това е тъпотия на сценаристите обаче....те ги мислят такива глупости.

# 532
  • София
Това на Фикрет е като онази приказка" сетИла се Мара да се побара". Та, той още в началото си знаеше, че Ипек не го обича. Ама, чак сега иска развод.
А, колкото до Сюрея- вярно е, не я харесвам, но това не значи, че ще се радвам ако и се случи нещо лошо.

# 533
Добро утро Flowers Hibiscus

Усмихнат и Благословен нов ден Hug

Втора част от интервюто с Илайда Чевик - Бахар....

Скрит текст:
Интервью с Илайдой для газеты «Утренняя суббота» (2 чст) :

📌 Я узнала, что ты хочешь быть матерью.

— У меня было очень счастливое детство. Моя семья, ради меня периехала в другой город, чтобы я могла играть. Расти с такими прекрасными родителями, как у меня даёт чувство уверенности в жизни. У меня есть все что я хочу. В будущем я хочу стать мамой.

📌 Планируете ли вы выйти замуж?

— Сейчас, пока что нет. Сейчас я планирую ещё работать. Но быть мамой не против.

📌 Ты против всех?

— Я не знаю. Я была всегда наполовину мамой. У меня есть меньшая сестра. Я всегда волновалась, что бы с ней нечего не случилось. У меня есть кошка, для которой Я есть мама (смеётся). Конечно, материнство это нечто другое.

📌 Я вижу, что новое поколение актеров в обычной жизни не нанососят много косметики. На вас, сейчас, не много косметики. В прошлом, актёры, носили более интенсивный макияж в повседневной жизни. Усилились ли различия между поколениям?

— Я не когда, особо, не красилась и не красила волосы. В качестве роли мы используем достаточно косметики. Например, мне нравится переход между Илайдой и Бахар.

► tags ›› #NEW : #ilaydacevik #ilaydaçevik #илайдачевик #geldeseask #baharcetin

Да бъдем здрави Hands Pray

# 534
# 535
La Catrala, пожелавам бързо възстановяване.

# 536
Здравейте ! HugNature Sunny

Ани Hug,радвам се че си си писала с Дила Ханъм!Благодаря за поздравите й! Two Hearts Благодаря за кафенцето и пожеланията от днес, и за интервюто с Илайда! Flowers Sunflower

Лу Hug

La Catrala,
Скрит текст:
дано бързо се оправиш!На моята снаха-сестра й също е в Англия и си стои в къщи с малкото дете!Само съпругът и все още работи!

Скрит текст:
“Çocuklarımızın iyiliği için kendimizi dizginleyeceğiz!”
#GelDeseAşk heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar 20.00’de #atv’de sizlerle!
#atvturkiye #sinegrafofficial

«Мы будем сдерживать себя ради наших детей!»
С новым захватывающим эпизодом #GelDeseAsk вы будете в воскресенье на #ATV в 20.00

Скрит текст:
"Murat ailesi icin aldıgı kararın arkasında durabilecek mi?"
"Сможет ли Мурат стоять на выборе который он сделал ради семьи?"

Все още не са освободили превода на 2-ри еп. със субт.!

Тук е запазена онлайн озвучката на 2-ри еп. от миналата неделя!Ако имате време може да си я припомните!Прескочете рекламите...тъй като става дълго!Аз ще изчакам до утре!
https://turkru.tv/esli-pozovet-lyubov-2-seriya.html

Спокойна събота и бъдете здрави! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 10:28 от Zlatina3

# 537
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, благодаря за кафето, пожеланията и поздравите от Дила ханъм...
Бързо оздравяване на заболелите....
„Ако искаш да живееш истински, трябва да говориш със сърцето си, да пътуваш с ума си и да слушаш с душата си. Защото щастието не е място, на което се стига, а начин на живот...“
За настроение нещо, което предстои да видим....

https://www.youtube.com/watch?v=fuknvU9EcWs
Спокоен ден....

# 538
  • London
Това видео и аз го изгледах и бая се посмях....ама бива ли такива неандерталци да се мъжете, чак пък толкоз.....😂 🤣

# 539
Здравейте мили   момичета,  приятна съботна вечер. Благодаря ви за постовете и хаберите.
Ани скъпа, много благодаря за новините от Дила ханъм. Радвам се за нея. Много добро дете е.  Знаеш ли, аз някога, когато си пишехме всяка вечер я поканих да дойде  у нас на гости заедно с майка си и баба си. Обясних й че има къде да отседнат, че имаме голяма къща и е празна.
Тя се поинтересува, аз  й казах, че няма никакви проблеми, ще си почиват тук. Тя се съгласи но един път ме попита в  кой клас съм и в каква гимназия уча. Аз й казах, че съм доста по-голяма от нея и вече работя. Ама след една седмица ми каза, че няма да дойде, защото не съм  на нейната възраст.  Смяхме се и двете.
После тя раздели по-нарядко посещенията си в  темата ни.
Ако пак си пишете, моля те, поздрави я от мен.  Ще й бъде приятно.
Златинче, много ти благодаря  за  снимките и подсказките.
Дано утре да пуснат превода, за да го  разберем.
Целувки.

Общи условия

Активация на акаунт