Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 774
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Аз си нямам вече космато бебе Pensive Иначе ми беше първото и ме спаси в тежки моменти

# 166
Аз си нямам вече космато бебе Pensive Иначе ми беше първото и ме спаси в тежки моменти
Пак ще имаш 😊 Определено са уникално добре в това да спасяват хората ❤ Първото ни йорки почина на 3 месеца , ужасно мъчно ми беше . След няколко месеца взехме сегашното ни йори , а тя е уникална душица. Докато бях бременна спеше до корема ми , а те постоянно я ритаха 😂 Сега им е другарче в игрите.  Наскоро бяха набарали с Маги пакет солети , ами черпеха се двете , обаче коя на коя дъвчеше не беше ясно 😂😂😂

# 167
Аз си имам двама пакостника. На 7 и на 8 години са в момента и са първи братовчеди. Grinning  Прехвърлих си снимките от телефона тези дни и имам снимка само на единия - Тоби:
Скрит текст:
Не мога да си представя живота без тези същества. Първото ми кученце загина при ужасен инцидент и мислех повече да не си взимам. Издържах само 3 месеца. Тогава се сдобих с този мушморок, а впоследствие и с братовчед му. И за мен са голяма утеха и подкрепа в трудните моменти.
Блингче, съжалявам. Hug Много е тежък момента на раздялата. При смъртта на нашия Рони и двамата с ММ сме плакали като деца. Pensive
Намерих снимка и на другия хубавец от Фейсбука ми:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 10:16 от **Bobby**

# 168
Уви, няма да е скоро
Скрит текст:
Отнеха ми го много брутално и преждевременно. Няма да събера скоро смелост именно, защото не искам да се случи това на детето ми. Радвам се поне, че е прекалено малка, за да не помни. Може би някой ден след години като детето напусне дома може да се престраша отново или ако заживея на нормално място с нормални хора...
Боби, да нагушкаш мушмуроците. Много ми се искаше някой ден да ги запознаем..

# 169
Блинг, всяко нещо е с времето си 🙂 Някой ден когато си готова ще стане 😚 Аз вярвам, че за всяко нещо си има причина,  дали добра,  дали лошо, но има 🙂

# 170
**Bobby** - страхотни са! Blue Heart
Bling - Съжалявам за косматкото. Дано скоро някое малко приятелче намери път към теб.

И аз имах едно малко пакостливо котенце, но вече го няма и ми е много тъжно Disappointed Животинките са такава подкрепа!

# 171
Здравейте момичета, искам да попитам септември правихме инвитро и замразихме 4 ембриона, по стечение на обстоятелствата все още не сме стигнали до трансфер. Исках да попитам другия месец изричат 6те месеца за който сме платили, ще ни се обадят ли за удължаване или трябва аз да се обадя, просто незнам как стоят нещата

# 172
Здравейте, момичета!
Може ли телефон на Роси? Искам да я попитам нещо във връзка с документите за фонда.
Благодаря!

# 173
0887 03 73 07

# 174
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам септември правихме инвитро и замразихме 4 ембриона, по стечение на обстоятелствата все още не сме стигнали до трансфер. Исках да попитам другия месец изричат 6те месеца за който сме платили, ще ни се обадят ли за удължаване или трябва аз да се обадя, просто незнам как стоят нещата
Аз прехвърлих мойте от друга клиника в края на май и чак в края на ноември платих за 6 месеца като това включваше периода от юни до декември.

# 175
Успех желая на всички, които са в процедура в момента! От сърце ви пожелавам резултатът да е "+" и не само, а да гушкате живо и здраво детенце на финала!
Днес бях при моята си АГ във Варна на преглед след големият кръвоизлив. Възхити се на това, което е направил д-р Калчев, каза че формата на матката ми в момента е " шедьовър". Обясни ми и защо съм получила кръвоизлив според нея, както и да очаквам още 2 такива цикъла, в с лък, че не успея да забременея през това време. С две думи, д-р Калчев е премахнал не просто септума, а е рязал самият мускул, за да изправи формата и в такъв случай е възможно да има толкова силно кръвотечение, но до 2 цикъла трябва да се нормализира. Изписа ми лекарства, не само витамини, ако и следващият път е така. Иначе да се похваля с хемоглобин 115! 1 седмица след кръвоизлива, отървах вливките на желязо за сега Simple Smile
Здравей, аз също съм от Варна, при кок лекар ходиш тук на прегледи
?

# 176
Арвен, браво!
Аз също да се присъединя към питанката за препоръчан АГ лекар във Варна към тези от Вас, които са доволни от някого конкретно!

# 177
Във Варна се следях / последните месеци/ и родих при д-р Наталия Мирчева в АГ Болницата .

# 178
Натали, благодаря много! Hug

# 179
  • Варна
Понеже има много запитвания, ще споделя и тук. Лекарката, на която съм се доверила през последната година и няколко месеца във Варна, е д-р Красимира Желязкова. Кабинетът ѝ се намира в МЦ " Младост". За сега съм доволна, а за съжаление съм обиколила доста Варненски " светила"... Другият лекар, от който имам добри впечатления е д-р Илиан Иванов, но той е онкогинеколог, не се занимава с репродуктивни проблеми, но в другите неща е добър.

Общи условия

Активация на акаунт