Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 777
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Арвен, благодаря, мила! Hug

# 181
Мили момичета днеска ходих на преглед след Хистеро , Всичко е ок . Ову обаче нещо няма и помен от него .Калчев каза да пуснем спермограма и ако не стане и този месец за направим Инсеминация. Обаче нещо прошушна и беше тоооооолкова зает че реших да не му взимам от времето с подробности какви са опциите и как става . Та има ли опция на инсе без стимулация ? И като цяло може ли някой да ми разясни процедурата и приблизителната сума

# 182
  • Варна
Бочинка, защо ти предлага инсеминация? Ти нямаш проблем със забременяването, нали така беше? Извини ме, ако греша. Иначе има ценоразпис в сайта, там може да си сметнеш ориентировъчно. Въпреки , че лекарствата за стимулация май няма как да предвидиш точно.

# 183
Аз изобщо не знам какво включва тая инсеминация Simple Smile Та сигурно ще насмятам грешно . При нас е малко странно защото първия път заьременях аж след 1.5 години . Втория и третия бързо но два пъти имам тризономии . И малко неизяснена спермограма . А и ми предлага защото да има смисл тая хистероспокия щото ако чакам пак 1 година можело пак да се деформира . Какво що не знам той сам ми каза че колкото по скоро толкова по добре Simple Smile Пък и психически също

# 184
Аз бих се съгласила.

# 185
И аз бих. Инсето е добре таймиран секс.

# 186
Bochinka, направете бързо СГ и тогава решете. Аз не съм фен на инсеминациите и затова се въздържам от коментар. Просто не прилагайте стимулация да не си изпукаш патроните с нея, че човек не знае до къде ще стигне някой ден. Но пък шансът без нея е съвсем нищожен. Направете СГ и си поговорете сериозно като си зададеш всички въпроси.

# 187
Аз съм на 28 така че мисля че в моя случай стимулацията няма много да ми бръкне . Ама като цяло аз не знам дали изобщо може и без стимулация .За мен е по важно че някой ми беше казал че при инсе малко или много се пускат през филтр говти плувците . Вторник ще пуснем спермограма . последно е правена преди година та ще видим .

# 188
  • Варна
Бочинка, тръбите ти проверени ли са за проходимост? Това, че си на 28 г. честно казано нищо не значи...

# 189
Говорим за Това че АМ ми е по висок от колкото ако бях на 40 за това казвам чесъм на 28 . Тръбите ми сигурно ги е проверил при хистероскопията.

# 190
Бочинка, аз на 27 бях със силно намаляващ резерв, който стимулациите съсипаха съвсем. Родих на 31, сега съм на 32, вървя към 33. Даже не разбрах кога станах на толкова... туко що го осъзнах. И погледнах колко години са минали в борба. Детето ми е на 1. Стана по не знам какво чудо.

# 191
  • Варна
Бочинка, ако изрично не сте говорили за проверка и ако не е упоменато в епикризата, значи не ги е гледал. Виждат се само отворите от към матката и пише, че се визуализират, но до там...

# 192
В епикризата виж. А и на записа те вижда.

# 193
Възрастта тук няма отношение. Състоянието на резерва е едно на ръка и не винаги е обвързан с нея. Въпросът е, че по принцио и като цяло всяка стимулация се отразява на здравето, както и всички хормони и лекарства, които се поемат. И човек не знае някой ден къде ще го избие. Затова малко от малко трябва да се подхожда предпазливо. В тази връзка стимулираните инсеминации за мен са още по-онеправдани. Защото за мен са си един скъп секс с много ниска успеваемост. И като се опира до стимулация то поне тя да е при ин витро, където шансът е по-голям. Но подчетавам - това е мое лично мнение. Не ангажирам никой с него. Всеки сам преценява за себе си.
Ако сте правили чиста хистероскопия, а не ТВЛ - тръбите ти не са проверени.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 16:20 от 💎Bling-a-ling💎

# 194
Не исках някой да засегна грешно съм се изразила. Имах предвид че Ам ми е доста добре ( поне нещо да е добре ) В интерес на истината нищо не сме говорили за да ги гледа . Но пък и сега не е казал да се правиинякаква снимка цветна . В протокола пише куп находки но не пише в прав тест «Тръби проходими »  предполагам е това Тобае са тръби . Дори не знам на какъв език е това

Общи условия

Активация на акаунт