Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 789
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Някой беше питал назад за добавки за жени. Вчера разчиствайщи си изнамерих моята таблица, качвам я, маже да послужи ато отправна точка на някой.

Малко е орязана, затова превеждом - нак, аргинин, инозитол, ресвератрол.

# 271
момичета тзлезна ни спермограма и малко съм изненадана . Нормозоспермия с чак цели 14% нормална морфология .
До сега имаме милиони спермограми в Надежда , Щерев , Малинов , Геника Турция и всичките са с редуване между
Астенозотератозоспермия и Тератозоспермия .
Такова чудо като Нормозо изобщо не е присътствало никога .
Имали сме 7% , 11%, в Малинов по Крюгер 2%
И още куп други проценти де . Но доста съм изумена он Нормозоспермията . И то едни бързи и едни нормални .
а и за Овуто да кажа днес е 19 ден и теста ми е положителен . И сега малко се притеснявам да пробвам ли да не пробвам ли с позакъснялата овулация .

# 272
Bochinka, радвай се. Ако има сериозна промяна в начина на живот и хранене, добавки е нормално. Морфологията и на мен ми е нереална. Нашата първа преди десет години беше толкова, но тогава и референтните бяха различни, клиниката не й вярвам особено. 19ти ден не е толкова зле. Пробвайте, ако имаш желание.

# 273
Супер странно . Да е повлиял скъпия профекунд така а 🤔

# 274
Възможно е. На някои хора им влияят доста добре добавките. Много зависи и периода, в който сте правили СГ. На мъжете всичко им влияе много повече и дава по-бързо отражение в СГ. Стрес, начин на хранене, прием на лекарства, моментно физическо здраве. Спазвали ли сте всеки път въздържанието?

# 275
Възможно е от добавките, около мен наскоро има успех така, след години опити. Промяна в начина на живот и добавки.

# 276
Блинг да винаги спазваме всичко супер стриктно . И друг път е пил добавки и имаше леко подобрение но чак така направо съм в шок

# 277
Блинг да винаги спазваме всичко супер стриктно . И друг път е пил добавки и имаше леко подобрение но чак така направо съм в шок
Нека шокът да ви е успешен и резултатен! И да заредите темата с добри новини, че всички имаме нужда от такива!

# 278
# 279
Имаш стиснати палци 🤞 🤞 🤞

# 280
Bochinka, радвай се просто и действайте. Не виждам смисъл да правите каквото и да е в момента. Действайте сами няколко месеца и дано ви се получи скоро пак:sunglasses:

# 281
А принципно така сме се разбрали в Калчев . Пък ще видим

# 282
Момичета , въпроса ми е малко организационен . Предстои ми първа инсеминация - живот и здраве Април/Май при др.Калчев . Живея в чужбина и се опитвам да си запазя часове и като цяло да планирам процедурата  , при което получавам отговор : елате на 1 ден от цикъла със всички нужни изследвания - няма нужда от записване на часове . Това нормална пралтика ли е ? Малко странно ми звучи .

# 283
Няма как да запишеш час за нещо, което не знаеш с точност кога ще се случи. Когато ти дойде цикъл звъниш и те викат на втори ден за хормони и евентуално преглед. Преди това си осигури нужните изследвания като микробиология, мико и уреаплазми, хламидия. Серологията и другите на по-късен етап може да ги пуснеш. Като не е лошо преди да ги пуснеш все пак да звъннеш на акушерка и да питаш дали няма да има някакви отсъствия като кажеш кога очакваш цикъл. Защото док доста често отсъства. Освен това през тези два месеца има доста празници и някои от тях почиват. Това с цел да не пускаш излишни изследвания и в твоя случай да не организираш цяло пътуване и после нещата да се провалят.

# 284
Здравейте, гледам се обсъждат часовете на д-р Калчев. 😉 А някой знае ли при Семерджиева за кога се записват часове. Пак ли е за след месеци някъде. Предстои ми поредната ин витро процедура, предната беше пак там и не знам как се процедира, смисъл трябва ли да чакам пак за час като за първичен преглед или направо да се обадя на Цвети и ще ме вместят някъде. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт