Отговори
# 120
  • София
Да, за Сърбия говоря.

Mirai,не.В Сърбия е 10мг ,както тук.

# 121
  • София
Фри, работодателят ги плаща допълнителните дни.

Аз минах. 4 часа чакане, обезумяла съм от глад! Резултати утре след 25 часа

# 122
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Всичко мина и вече съм си в къщи. Ама болиии та се не трае. Ще има още един път доизкусуряване, като минат раните. Вземали са кожа от едната гърда и са слагали на другата, че нали от лъчето стана мизерия преди. Цялата съм в бинтове и лепенки, че и с дренаж. Ама справям се де.

# 123
Лейди, не ти ли дадоха нещо обезболяващо да пиеш?!? Стискам палците да не се налага, де.....ама ако те боли, по-добре пий нещо...
Тинти, дано да си е струвало чакането!
Аз, вчера подадох за пенсия, но  тия от ТЕЛК-а, са писали от началото на годината, че съм инвалидизирана, не от ноември, когато подадох......ама здраве да е......Бях им се ядосала, ама понеже в момента оправям ТЕЛК-а на малкия, се оказа че моят състав е направо цвете- само три документа ми бяха изискали......а за малкия списъка е две страници....

# 124
  • София /Абсурдистан
Вчера ми биха две инжекции обезболяващи и това беше. Сега ще видя да пия Аулин. Казаха да взема превантивно антибиотик. И това е.
А за телк, имам тепърва да се занимавам, най-вече за влошаването с гръбнака. До края на лятото трябва са съм оправила документите.

# 125
Тази красива млада жена https://www.youtube.com/watch?v=-hPiE6vRTmM&feature=share&am … JLfhw&index=3 е починала. Прочетох го на страницата на Една от 8. Не я познавам. Веднъж говорих с нея по телефона мисля, във връзка с едни сутиени. Помня, че ми каза "И аз съм като вас, тук съм, за да помагам". Когато ми поставиха диагнозата, ровейки се попаднах на това видео, изгледах го на един дъх. И си казах тогава, че надежда има. И често като увеся нос, се сещах за това видео. Ами не е честно.
Лейди, леко да минава възстановителния период.
Тинти, чакаме добрите вести от теб.
Тъкмо взе да ми идва свежка и оптимизъм и айде обратно надолу. Ами не знам как се живее с това.

# 126
  • assenovgrad
Марита, мерси! Да тази сутрин пак ми беше много високо и си записай час за Сити Клиник на околовръстното, малко скъпо ми се видя160 лв, но дано има ефект. Мисля да си направя изследвания преди това. Липиден профил и какво друго може да е важно според вас?
Алко Зори имаше предвид Димитровград, Сърбия, мисля.
Точно вчера коментирах с дъщеря ми/тя е лекар/ проблемите с кръвното при жени след лечение на рак на гърдата. Тя каза, че промяната на хормоналния статус - т.е. това, че блокираме естрогена с лекарствата - Тамоксифен, Золадекс често води до промяна на кръвното. А преди да посетим кардиолог за кръвното, задължително да направим замерване на кръвното за 10-тина дни, в един и същи час, отпочинали  и както и ти каза и липиден профил, т.е. холестерол - добър и лош и триглицериди.
И при мен, след като бяха минали 6 месеца от последната химиотерапия и бях минала от Тамоксифен на Фемара, се получи хипертония. Бях на кардиолог, като се опасявах, че червената химия ми е увредила сърцето. Но тя каза, че нямам увреждане, а най-вероятно критическата / принудителна или нормална/ е причината. Затова сега съм на хапчета. Пия сутрин Тертенсиф, а вечер Моксогама - 2мг. Влияят ми добре.

# 127
  • София
Много се разстроих за милата дама от Една от 8 😭

# 128
  • Варна
И аз. Почти не виждам екрана. Светъл нов път на това красиво момиче! Nature Dizzy

Онзи ден синът ми беше изпаднал в силна ярост и не спираше да крещи, че е пълен провал, че иска да умре, а при нас(при мен и баща му) всичко било съвършено. Гледаше ме - пършива, изморена, цялата в мехури от лъчетерапията - и крещеше, че съм съвършена.

И изобщо... в главата ми е пълна каша, нищо не разбирам, за нищо нямам обяснение, ужасно ми е тъжно и не съм спряла да рева.

# 129
Тото, къде точно го прочете това? Търся и нищо не намирам.

# 130
"Днес, нямаме думи да опишем тъгата си.
Почина нашата Диди - Диана Гунева. Тя беше част от Екипа на Една от 8 и в продължение на години помагаше на другите.
Винаги слънчева, усмихната и позитивна, тя раздаваше надежда и приятелство на всички. Спомняме си смеха, танците, лудориите, нашите пътувания...
Ние от Една от 8 сме едно семейство. Познаваме мъжете, децата, родителите си... Бог да е с вас, скъпи деца, родители, сестра...
Светъл път, скъпа наша Диди!
Танцувай скъпа, танцувай...
Обичаме те!"
Това е от стената във ФБ на фондацията.
Светъл път на това борбено момиче!
Моята борба започна с нейното видео. Плаках тогава и си пожелах да съм толкова силна.

# 131
Варненско_Тинтири, не потъвай!
Всички знаем, че рано или късно ще си отидем. И е особено тъжно и боли, когато това е млад човек. И слънчев. И една от нас. И ...
Но знаем, че не трябва да мислим за края по-вече от преди това да ни сполети. За да виждаме и гнева и щастието на децата си. И всички, които ни обичат. И за да даваме и получаваме топлина.
Светъл път на момичето.
И светлина в душите ни докато сме тук.

# 132
  • София /Абсурдистан
Прибрах се в къщи аз. Трябаше да стоя в болницата и тази вечер, но заради гръбнака, не мога да спя на такова легло, каквито са там. Навсякъде ме боли зверски... В понеделник - на преглед и превръзки. Няма да е последно, ще има още една лека операция, че нали преди кожата се стопи направо от лъчето и присадиха нова кожа. Ама как боли, не е истина направо ...

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 08:34 от The Iron Lady

# 133
И аз се натъжих. Лоша новина. Всичко от разказа и ми е познато лично. На вас също сигурно. Мразя репликата "почива в мир"! Неискам да почивам! Хубаво са и пожелали да танцува. Нека танцува на по-добро място.

# 134
Здравейте момичета,
може ли някой да ми каже какво означава- Стадии Tis 1-4 N 0-2 M0-1, кой статий е това
Днес взех епикризата на свекървата, срещнах се с доктора и, говорих с него, но изобщо не ми отговори на въпросите, единствено повтаряше, че трябва незабавно да започне химио и лъче терапия.
Ще направим консултация и с друг лекар, но чак след 10 дни и ми се иска да съм наясно какво да очакваме.

Общи условия

Активация на акаунт