Отговори
# 90
  • Plovdiv, Bulgaria
Голяма Питанка, аз съм с ТЕЛК от 2010 година. Първоначално бях 80%, после 70%, след втората операция пак 80% за две години, и постепенно намаля -70, 60  и сега 50%. Води се пета година. Но то няма особено значение дали е 50, 60 или 70.

# 91
  • София
Lady, да пишеш като се осефериш Hug

Аз да похваля момичетата от НАП Люлин- в петък подадох ГДД по чл. 50 и днес ми се обадиха да си отворя e-mail- a, за да ми приведат паричките утре по сметката Blush
А винетката ми е от същия ден, когато подадох документите (нищо, че имаше още около месец валидност).

# 92
  • В царството на игрите:)
Аз с момичетата от предната "партида" във форума сме били най - дълго - 10 пъти по програма "Виктория. Фри беше единия път и познава част от нас. Ходили сме винаги заедно и още в началото на година сме си запазвали смяна през втората половина на май и всички сме на линия. Моят съвет е да отидете и да отпуснете душата. Голям релакс е и е много зареждащо мероприятие. Има чуден басейн до болницата, който отваря, обаче на 1 юни, така, че за любителите на кисненето като мен е важна подробност. На останалите хотели басейните си работят целогодишно. Когато веднъж отидеш, вече трудно се отказваш. Simple Smile А и тази програма няма аналог в света.

# 93
  • София
Нещо за Лейди??

# 94
  • София
Програма Виктория е за 10 дни. Плаща се 120.00 лв. Тази година ще ходя за трети път. За мен си е пълен релакс.                          Зори, ако ТЕЛКА ти е  от м. Декември, трябва да ти възстановят цялата сума от 660.00 лв. Ако работодателят ти не го е направил със  заплатата ти за м. 12, тогава си подай декларация по чл. 50 в НАП за възстановяване.

Какво трябва да нося?Само ТЕЛК ли?
 И тези пари ще са за 2019-та и после ще ми дадат и за 2020-та така ли?

# 95
  • София /Абсурдистан
Ехооо здравейте! Излязох от упойката, уж всичко ми е наред. Даже съм спазарила утре да ме пуснат в къщи и ще ходя на превръзки. Имам дренаж. Мястото е подуто много и боли, но ми биха обезболяващо. Ще има по- натам още една процедура с местна упойка, ама сега не го мисля. Сега съм в реанимацията още, утре ще ме свалят в отделението. Това са ми новините днес. Временно спирам и работа, че нямам енергия за всичко.

# 96
Браво ,Лейди. Нека вече всичко лошо да остане зад теб.Бързо възстановяване ти желая.

# 97
Скорошно възстановяване на Лейди!
 Добри резултати на всички ви пожелавам. Утре е първата химия на майка. Чета ви, радвам се, че ви има.

# 98
  • София
Еее, Лейди, браво,звучиш много по спокойна, радвам се и те гушкам!
Благодаря, че писахте как е на програма Виктория, ще се радвам да се съберем повече!
Аз бях ма психотерапия, много добре се чувствам. Сега отивам на фризьор.

# 99
Лейди , бързо да се възстановиш ! Спокойна и без болки вечер .

# 100
Мерси Лейди, че писа. Нали знаеш, че те мислим. Спокойна и безболезна вечер и бързо възстановяване.  Късмет на всички момичета.

# 101
Лейди, кураж! И това ще мине! Пък и ти си гърмян заек, няма се дадеш на някаква си лека операцийка.....
И аз бях на психотерапия- оттам излизам заредена с енергия и  нахилена като зелка! От сега, направо ме втриса, при мисълта, че някога ще свърши.......

# 102
  • София /Абсурдистан
Момичета, къде подавате фокументи зз програмата Виктория?

# 103
  • София
Лейди, много се радвам, че всичко е минало! Наистина звучиш добре!

Аз днес съм цял ден с главоболие. Подозирам, че и кръвното съм вдигнала. Много ми е притеснено в работата и не знам как ще я карам така... Даже за скенера утре не съм мислила днес

# 104
Момичета, къде подавате фокументи зз програмата Виктория?
Не се подават документи. Обаждаш се по телефона на координаторката да те запише и като наближи си подготвяш изследванията. Ако няма дати, ще те запише в резервите и като се откаже някой, може да ти се обади....., но не трябва да си на терапия- в смисъл на лъче или химио( аз миналата година затова пропуснах, че нали много ми се проточиха леченията).

Общи условия

Активация на акаунт