Отговори
# 540
Девойки, минавам да се похваля. МинаХ и лъчето👌☢️☣️💋. Много съм хепи

# 541
Браво, много се радвам за теб, Бони! Дано оттук насетне да имах само поводи за хвалене, колко си добре!
Лейди, и ти ми звучиш вече по-добре! Дано и при теб, нещата да са вече само на оправяне!
Аз съм с възпален синузит и трети ден едвам дишам, а трябваше да обиколя социалните за добавките и за винетка, данъчното  и още няколко инстанции, дано не съм лепнала и нещо бонус.......

# 542
  • Варна
Тони, утре си на линия, нали момиче?

# 543
  • В царството на игрите:)
Бети а майка ти има ли изследване на ки67?
Нямам идея. Ако не го изследват с основната хистология, значи не. Какво показва ки67?
Ще е добре от време на време да прочитаме поне страница две назад, защото този ки67 беше обсъждан точно преди десетина поста. Да не говорим, че инфо за него има навсякъде. Рен в пост #474 от 26.02 е писала, че ки67 определя скоростта на делене на клетките най - общо казано. Преди 10 години това изследване не се правеше, а сега е повече от препоръчително, защото определя лечението. Под 12 % се смята за нисък процент и понякога не се прави химия, но не винаги!!! Забележката е най - добронамерена.
Вчера бях на преглед при д-р Атанасова - онколог, която преди доста време беше в Онкологията, а сега е в Софиямед. Тук някой беше ходил на преглед при нея, но не се сещам кой, но благодаря Relaxed Атанасова беше много внимателна и се радвам, че я открих.Та, искам да кажа, че тя в момента работи с д-р Таушанова, която навремето също беше в Онкологията. Въобще преди десетина години екипа там беше страхотен. За мен беше ново, че в Софиямед има отделение по химиотерапия и диспансерно проследяване също. Опитват се да привлекат и още една лекарка от старата школа - д-р Маринова и ако на някой сега му предстои лечение може би е добре да проучи как стои въпроса в тази болница. За тези две лекарки мога да говоря от собствен опит, че са много добри и адекватни. Дано тази информация е в помощ на някого.

# 544
milmich, приемам забележката. Проблемът е, че си падам леко хипохондрик и диагнозата на майка и четенето в нета ми докараха силно притеснение първите 1-2 седмици. Буквално през половин час бях в банята да си оглеждам и преглеждам гърдите. Тя не иска да чете, а на мен на моменти ми идва в повече информацията и затова питам директно. Благодарна съм, че много от жените тук ми помогнаха с мнение.

# 545
BettyBoop При мен домашното преглеждане на гърдите не даде никакъв резултат. Абсолютно нищо не се напипваше. Отидох ей така на преглед , профилактично и ....После се прибрах вкъщи и пак се опипах, хем вече знаех къде е горе-долу.Е пак нищо. Ако чакаме симптоми като изкривяване, зачервяване и секрет от зърното, то тогава вече е понапреднала работата.Хубаво е на всеки 6 месеца да ходиш на мамолог. И не само ти , а всяка една жена.

# 546
Аз си ходя, защото след раждането започнах да правя кистички, но обяснявам до какво води шашкането ми Sweat

# 547
  • София
Притеснява ме, че хистологията не я е гледал Милев, а друг лекар. Дано не е изпуснал нещо.
Моята хистология в онкото бе правена от д-р Христов и напълно се покриваше с тази на доц. Светла Христова.
Милев там е най-известен, но това не означава, че другите патолози биха ви объркали
Успех 🍀

# 548
  • София
Момичета, имам проблем с майка ми. Имам подозрение, че в болницата са загубили блокчетата и стъклата от операцията. Няма хистология от операцията, дали са й отново такава от биопсията. На база на нея има решение на онкокомисията и я пращат да почва лечение. Не й дават стъклата от операцията, за да направим поне ки67, ако не контрола на всичко. Не знам какво да правим. И Василев й е казал, че това е и да ходела да си прави лъче... Аз смятам, че трябва да има хистология и с материала от операцията, нали? Може да има разминаване, де да знам. А и защо да не й ги дават стъклата... Много съм притеснена какво точно се случва

Бониии, много се радвам, че приключи и ти! ❤️❤️❤️

# 549
Тинтири и аз мисля че трябва да има. Поне от лимфите, ако не от друго, нали са махали за да видят там има ли нещо. От там не ползваха ли друга болница за хистология,защо така ми се струва че някой е писал.

# 550
  • София
Милмич, аз се лекувам в Софиямед, да лекарите там са много адекватни и човечни.
др Атанасова работи от няколко  ммесеца, дори последният път тя ме прие.
Бони, прегръдки!
Тинти, задължиъелно си търсете блокчетата, стъкла всеки патолог може да си направи!
Те преди даваха блокчето от тумора за да си го носиш в Токуда, сега май по служебен път го пращат.

# 551
  • Варна
Бони,чудесна новина!Аз продължавам да се чувствам не добре,заради вълните.През времето,когато нямам,зъзна от студ,не мога и да спя  нормално.Днес си взех един "женски чай",ще опитам и с него,освен с маслото от вечерна иглика.Някой дали си е помогнал с подобен чай или с друг илач?

# 552
  • Plovdiv, Bulgaria
milmich много се радвам, че си била при д-р Атанасова. Тя е страхотен лекар от старата школа, макар и контактите ни да са били не повече от година в Сити клиник.

# 553
Бони, честито!  А сега, със светъл поглед напред!

# 554
  • Варна
aalko, мен също много ме мъчат топлите вълни. Почнах всеки ден да хапвам по 1с.л. пчелен прашец в кисело мляко. От ноември го взимам и сега отчитам, че вълните са доста по на рядко. Нощно време не се потя толкова. То беше някакъв кошмар преди, на 2 дни перях чаршафите.

Общи условия

Активация на акаунт