Дигитални портфейли - Revolut, Phyre, Curve, iCard, Monese, A1Wallet и други.

• 63 993
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
А на Револют, зарежданията с кредитна карта, минават ли за Кешбек?

Отскоро съм ползвател и мисля да я използвам, вместо физическата кредитна карта, с която имам проблем при добавянето в wallet-a.
За ДСК кредитна карта няма кешбек при зареждане. Предполагам ,че и за други кредитни карти ,кото дават, също няма.
С кредитна на ЦКБ може да се зарежда Револют, но те нямат програма за кешбек.

# 376
  • Пловдив
Използвам Curve навсякъде, и съм доволна.
КК на ПИБ - начислява кешбек когато се използва с Curve, докато КК на DSK galaxy - не.
Тези дни ще пробвам схемата КК на ПИБ - Curve - myfin , за да видя дали ще се начисли кешбек.

# 377
  • Washington,USA
Ох, не знам какво не правя като хората. Имам 3D secure, свързах си картата, потвърдих си самоличността и пак не става са си заредя A1 wallet. Къде е проблема?

# 378
Ох, не знам какво не правя като хората. Имам 3D secure, свързах си картата, потвърдих си самоличността и пак не става са си заредя A1 wallet. Къде е проблема?
Отдай го на разположението на небесните тела или зодиите. Wink

Дай пълно инфо какво правиш и какво се случва или не очаквай някой да се занимава. Допълнително A1 Wallet имат чат на живо, на които им плащат да ти отговорят и задават въпроси, а и най-вероятно ще ти дадат по-точен отговор.

# 379
  • Washington,USA
Отдай го на разположението на небесните тела или зодиите. Wink

Дай пълно инфо какво правиш и какво се случва или не очаквай някой да се занимава. Допълнително A1 Wallet имат чат на живо, на които им плащат да ти отговорят и задават въпроси, а и най-вероятно ще ти дадат по-точен отговор.
Ами искам да си заредя сумата. В токена на Post bank ми изписва, че плащането е извършено успешно. В портмонето на A1 остава на изчакване за няколко секунди, после ми казва, че е отхвърлено (отказано).
Писах им на тях, питаха ме общи въпроси. Накрая ми казаха да пробвам с други карти. Пробвах с две други същата работа.

# 380
Въпрос относно Револют.
Инсталирах го с цел да ми се превеждат пари от чужбина в $ и . Не смятам да го ползвам за никакви плащания. Та въпросът ми е - как да си преведа парите, които получавам от там, към моята дебитна карта/сметка (която е лева БГ)? Ще имам ли някакви такси за тези преводи?
Изчетох доста неща, но не съм сигурна дали съм схванала правилно, затова питам и Вас. Благодаря.

# 381
Таксите за превод са в зависимост от сумите, които превеждаш.

# 382
За преводи от  Револют такси няма. Има такса за обмен, при стандартния план са за обмен над 2 000 лв.

# 383
Благодаря, но искам да съм сигурна, че съм разбрала правилно как става самият превод:
Натискам плащания --> после горе в дясно + Нов превод --> банков получател ---> и въвеждам инфото за сметката (в случая моята, защото там искам да изпратя парите от акаунта си)

# 384
Така става. Като трябва да се има предвид и от коя валута ще пращате - ако ви пращат долари и евро в Револют, а превеждате лева, Револют ще ги превалутира. И е желателно да не се прави през уикенда, тогава има и такса за превалутиране. Ако пък сумата в евро ще е по-голяма, може да се окаже по-изгодно да пратите SEPA превод в евро към вашата сметка и вашата банка да ги превалутира в лева. Като тръгнете да правите самия превод, ще може да видите преди да го потвърдите какъв ще е курса и дали ще има някакви такси.

# 385
Въпрос относно Револют.
Инсталирах го с цел да ми се превеждат пари от чужбина в $ и . Не смятам да го ползвам за никакви плащания. Та въпросът ми е - как да си преведа парите, които получавам от там, към моята дебитна карта/сметка (която е лева БГ)? Ще имам ли някакви такси за тези преводи?
Изчетох доста неща, но не съм сигурна дали съм схванала правилно, затова питам и Вас. Благодаря.
Не е препоръчително да получаваш пари и после да ги препращаш в друга сметка.

# 386
Въпрос относно Револют.
Не е препоръчително да получаваш пари и после да ги препращаш в друга сметка.
Защо?

# 387
Ще ви поставят акаунта под наблюдение след няколко такива превода, и съвсем скоро след това ще се озовете с блокиран акаунт.
Следва доказване на средствата, и през  това време няма да имате достъп до тях. Револют са много много стриктни в следенето за пране на пари и много често, дори и неоснователно бивате поставяни под наблюдение. Просто системите им са така настроени.

Има голяма група във Фейсбук “револют България “ можете до я погледнете. През два поста има такива оплаквания .

# 388
Благодаря,
Просто ще чакам може би да се натрупват повечеко пари (не прекалено много разбира се) И да не прехвърлям толкова на често. Целта беше за клиенти от чужбина, които искаха да спестят от международните преводи. Но такива нямам често тъй, че едва ли ще привлека вниманието на Револют.

# 389
  • Сф
Вариант е да си харчиш парите директно от Револют, или да събираш по- големи суми и така да си ги превеждаш на друга сметка. Но те съветвам директно да харчиш от Рево.
В допълнение на тримесечие Револют репортват към БНБ, ако имате повече от 25 трансвалутни операции, какъвто ще е вашият случай.

Общи условия

Активация на акаунт