Дигитални портфейли - Revolut, Phyre, Curve, iCard, Monese, A1Wallet и други.

• 66 171
  • 504
  •   3
Отговори
# 465
Здравейте! Кажете как да отблокирам акаунта си в Пей Пал ?Поиска ми потвърждение на самоличността ,но като качих лична карта ми писаха ,че не е издадена в последните 12 месеца. Какво да направя като всички документи (лична карта,шофьорска книжка и паспорт) са по-стари? Пробвах със служебна бележка от банката-първо не се четяло,втория път като пробвах да кача нямало лого или колонтитул. Нямам фактури от сметки на мое име ,защото са на името на мъжа ми.
Цитирам се за да не пиша на ново. Можете ли да кажете как да сваля в ПДФ формат информация за удостоверяване на адреса от  приложението на ОББ

# 466
В приложението кликваш върху “Разплащателна сметка” в началния екран. След това “Детайли” -> “Информация за IBAN” -> “Запази” (най-отдолу синия бутон)
В сайта им не ми се рови, може и по-лесно да е

# 467
Здравейте!Някой знае ли,как да прехвърля пари от revolut към банковата си сметка

# 468
С превод.

# 469
С превод.
  От приложението става ли превод от revolut към картата?

# 470
  • Sofia
Отидете на Payments (долу средното меню), после горе вляво натискате + и от менюто избирате иконата Bank.

# 471
При мен е на Предстоящи плащания -

# 472
При мен е на Предстоящи плащания -

Направи ми впечатление лихвеният процент. Реших, че си на платения план, защото пише до 4.18% лихва, но явно е бъг, защото този процент е за Ultra. При мен пък даже пише 4.34%.

# 473
Този процент мисля, че е само за първата година. Аз там си държа парите, които са ми за непредвидени ситуации и които искам да мога да изтегля веднага при необходимост. Първата година ми беше 3 и нещо процента, втората стана 2.08%. На метален план съм.
Има разлика в процентите при различните валути. В долари е най-добър. Ти сигурно знаеш, ама аз да кажа. Simple Smile

# 474
Отидете на Payments (долу средното меню), после горе вляво натискате + и от менюто избирате иконата Bank.
  Много Ви благодаря!Никога не бих се сетила!

# 475
  • Sofia
То в револют много неща са на място, за което няма да се сети човек. Ако знаетеаз колко време търсих детския акаунт след последната промяна...JoyJoy

# 476
То в револют много неща са на място, за което няма да се сети човек. Ако знаетеаз колко време търсих детския акаунт след последната промяна...JoyJoy
    Да,и аз рових уж навсякъде,но не го отгатках.След като успях,благодарение на вашата помощ,да направя превод ,ми изписа,че ще бъдат получени в рамките на 24 часа.Пристигнаха за около 12.Но имаше и обработка,преди преводът да стане виден.

# 477
    Да,и аз рових уж навсякъде,но не го отгатках.След като успях,благодарение на вашата помощ,да направя превод ,ми изписа,че ще бъдат получени в рамките на 24 часа.Пристигнаха за около 12.Но имаше и обработка,преди преводът да стане виден.
     Пак съм аз с моите преводи...А някой случайно да знае,за колко време идва превод изпратен в петък.Подателят казва,че е изпратен,а не е получен?

# 478
  • София
Мотаят те нещо. Тази сутрин изпратих пари и след час някъде ги получих в другата сметка. Поискай да ти изпратят скрийншот на превода или мейла, с който изпращат на наредителя, че е направил превод.

# 479
Скрит текст:
     Пак съм аз с моите преводи...А някой случайно да знае,за колко време идва превод изпратен в петък.Подателят казва,че е изпратен,а не е получен?
Превод направен на 03.10(петък) е получен на 06.10(понеделник). 1-2 работни дни(събота и неделя не са) е нормално за Revolut. Евентуално и утре, ако не го получиш, значи те лъже.

Общи условия

Активация на акаунт