ЮЛИ месец наближава, коремчето голямо става - Тема № 4

• 42 985
  • 691
  •   1
Отговори
# 90
И моят болничен обхваща част от януари и част от февруари. До момента нямам нищо изплатено по него. Само е отбелязано, че е внесен.

# 91
Аз този месец ще пропусна ЖК. АГ е с травма на крака. Началото на март ми каза, че ще се видим 🙁. Пита ме, дали имам някакви притеснения и така... Мрън и от мен, не съм виждала бебчето от 07.01

# 92
Janetm, аз си боядисвам косата от самото начало на бременността, но с безамонячна боя. Нямам никакви проблеми, добре влияе. Оцветяващите шампоани даже са още по-безвредни, важното е да няма амоняк.

# 93
Момичета, аз от вчера съм с някакви болки. Започнаха ниско долу от двата края на свивките, после взе да ми тежи кръста. Sad ще отивам при АГ да ме види, не ми се искаше да пия магнезий, че много ме отпуска. Ама каквото трябва.
Странното е че като лежа ме боли повече отколкото като съм права, тогава повече ме опъва сякаш.
Малко ми е притеснено.... Затова съм толкова обяснителна.

# 94
Въпрос към момичетата, които се борят с хемороиди. С какво ги морите? Моите не са започнали да кървят, не болят особено, но със сигурност дискомфорта е осезателен...

# 95
Момичета, аз от вчера съм с някакви болки. Започнаха ниско долу от двата края на свивките, после взе да ми тежи кръста. Sad ще отивам при АГ да ме види, не ми се искаше да пия магнезий, че много ме отпуска. Ама каквото трябва.
Странното е че като лежа ме боли повече отколкото като съм права, тогава повече ме опъва сякаш.
Малко ми е притеснено.... Затова съм толкова обяснителна.

И аз снощи цяла вечер бях с такива болки и даже не успях да се наспя. Слава богу имам записан час за утре да ми измерят шийката и нямам търпение и да ме види, че ще сте побъркам. Като пия но шпа минава за час.,два ме отпуска

# 96
Въпрос към момичетата, които се борят с хемороиди. С какво ги морите? Моите не са започнали да кървят, не болят особено, но със сигурност дискомфорта е осезателен...
Аз миналия път след бременността ги лекувах с Цикатридина. Сега още не са ми създавали сериозен дискомфорт и затова не съм питала дали може нещо да се прилага.

# 97
Biz да, в групата съм, но не съм особено активна 🙂 При Желязкова съм чак на 28ми за ФМ. Преди това ме прати при д-р Христов за ехокардиография. Не ми е казвала, че има нещо притеснително даже напротив, всичко е наред. Предполагам, че е превантивно и по-скоро колегиално ме праща 😄
И мен ме изпратиха при него преди следващия преглед при Желязкова на 25.02. Тогава ще ми е втората ФМ. Иначе и на мен ми каза че профилактично ме пращат. Една приятелка също я беше пращала на преглед при Др Христов. Така че споко, явно превантивно си го правят, за успокоение на всички Simple Smile

Цял отбор на Желязкова се събрахме Simple Smile много е готина.
Всички праща при Христов, което е хубаво. И миналата бременност ходих и сега записах час за 25.02.
Моника, Тара, а и Маги, всички ви е извикала за втора фетална около 28.02 а мен чак за 10.03. странно ми е. Тогава ще съм 22 седмица. Сега съм 18та....

И аз сега съм 18 гс. На следващата ФМ се падам в 20 гс... Доколкото съм чела втората ФМ е от 19 до 23 седмица, така че споко, тогава те е вместила в графика Simple Smile

# 98
Аз съм утре на ФМ, живи и здрави. Много се вълнувам и същевременно ми е притеснено.

# 99
Знам че още е рано за тема детска стая, но помещението, което ще ни е бебешка и след време детска стая в момента е с пердета до земята. Въпроса ми е може би по-скоро към майките с опит вече.
Започнахме да мислим за обзавеждането и от това дали пердетата ще остабат зависи модела на гардероба. Сложна работа. Според вас като порасне малко детето, живот и здраве има ли шанс да 'бера ядове' с тях? FrowningGrinning

# 100
Медиса, ние също сложихме дълги пердета. Съдя по племенниците ми (момчета на 5, на 3 и на 1годинка), че може би няма да имаме проблеми. Изобщо не обръщат внимание на пердетата. А за детска стая сме се спрели на трансформиращите се легла, струват ни се практични, а и ни харесват Simple Smile Иначе гардероб и скринче имаме.

# 101
Да ти кажа за тия транформиращите легла с първото дете и аз мн се чудих, но мн се оплакваха от тях приятелки - тесни, тежки, трудно се местят, и взех отделна кошарка и не съжалявам

# 102
Здравейте момичета,
Само да ви кажа,че във "Вито де Симоне" има 20% намаление на количките на  Пег Перего.

# 103
Здравейте.  Детската стая на сина ни (2 г. 5м.) е с пердета и завеси до земята,  не им обръща никакво внимание.  Повече го привличат вертикалните щори във всекидневната - доста често ги затваря или дърпа,  за да открие прозорците изцяло,  което доста ме притеснява,  да не му падне релсата върху главата някой ден,  та съвсем скоро ще ги сменя и тях с пердета.

Столчето за кола ни е на Пег Перего и сме супер доволни,  даже от сега се чудя дали да не вземем още едно,  заради отстъпката,  въпреки,  че за начало имаме кошче.
https://vitodesimone.com/produkt/stolcheta-za-kola-peg-perego/viaggio-1-2-3-via/

# 104
На втория скрининг също ли се взима кръв както и при първия? И ако се взима кръв на гладно ли трябва да бъде? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт