Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 807
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Привет!
Аз съм я гледала тази Мелис в "Черната перла" и в набързо приключилия сериал за три сестри. Според мен, отлично се справя с ролята на злобна психопатка, но ... слабичко се представя в положителна роля. Четох ви и гледам - въобще не споменавате Айбуке, а тя според мен подхожда на Кадир.

Кате, Айбуке не е споменавана сред претендентките за ролята.

# 631
Новички

# 632
  • София
Малеее, какъв фраг само са ни пуснали - убиец. Ето така ми харесва, да има динамика, действието да се развива бързо. Най-накрая на Санджар му се откъсна от устата "Наре". Как само го каза. Каква болка се личеше в изражението му. Ще бъде яко в понеделник. Чакам с нетърпение....

А това е нещо съвсем прясно. Кадир е при Неслиханче в Мугла. Братчето се е присъединило към тях да се видят.

# 633
  • между морето и небето
Привет🤗,
Ооо какъв фраг само 😯. Ще има раздвижване, че наистина в последните серии нещо зациклихме.

Васе, с тези бели блузи ме хвърли в оркестъра. Изгледах няколко пъти и двата трейлъра, за да навържа последпвателността, но често, до убедителен изход не стигнах. Защо дизайнерите на продукцията не го облекст с друг цвят🙄, така по-лесно ще се ориентираме, ама не, бяло, та бяло.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 23:53 от Gabie

# 634
  • София
Васе дублирали сме се. Докато съм писала ти вече си ги качила, но няма да ги трия. Нека си ги гледаме, я какви са ни красавци  

# 635
Дали е разбрал всичко Санджар Thinking Челебито какъв ли запис му даде да гледа? Явно Санджар е спечелил аукциона Joy
Може да му е показал запис на Акън и Зехра, така Санджар е тръгнал да ги търси...
Видеото или снимките може да са направени от онзи уж доверен човек на Акън, който срещу пари трябваше да издаде местонахождението му.
Просто предположение Simple Smile

# 636
Габи... ами аз следях ръката...къде я има, и къде я няма.

Линде, няма проблем...от повече снимки глава не боли

# 637
  • На луната
Може да му е показал запис на Акън и Зехра, така Санджар е тръгнал да ги търси...
Видеото или снимките може да са направени от онзи уж доверен човек на Акън, който срещу пари трябваше да издаде местонахождението му.
Просто предположение Simple Smile

Възможно е. Санджар е със същите дрехи при Челебито, и когато тича да спасява Зехра. Thinking
Както и пред колибата. Мисля си, че тази сцена ще е на финала на серията.

Любопитно ми е, защо Акън се оцъкли така в сцената с Мюге в колата.

# 638

Възможно е...дори Керем е дал адреса му на посланика и той на Санджар...иначе как намери апартамента... само не разбрах жилищна сграда ли е или хотел.

# 639
Добро утро къзлар Heart Eyes Hug
Ето една хубавица от Фатиха с прекрасното си синче , което толкова прилича на нея Smiley Пожелавам и на Несли ( като и дойде времето ! ) такова хубаво детенце , което да прилича на нея Heart

# 640
12 епизод

Озета

"Аз съм по дълъг и тесен път"   Рени, помагай тук GrinningKissing Heart

Санджар и Акън вървят по пътека, която ги води право един към друг. Наре и Гедиз от друга страна са в отчаяна борба, за да не се срещнат на този път.
Акън, който няма граници в използването на слабостите на хората, се преструва, че куца и дърпа Зехра в капана си. Вълнението на Зехра, че е намерила ортак по съдба, наранява най-много Каврук.
Докато Акън прави капан на Зехра, капан се прави и на него. Гювен и Керем изкарват Акън на мръсен търг. Ако Наре и Гедиз спечелят търга, Акън ще се окаже в затвора. Ако Санджар спечели - ще се окаже в гроба.
Наре се разкъсва и преживява нервна криза, докато мъжът, за когото казва, че никога няма да му прости, върви по края на пропастта и  гледа надолу. Но тази криза приближава Санджар още повече до пропастта.
Вървейки към края на този тесен и дълъг път, единият крак на Санджар е на ръба, другия е в празното пространство. Наре ще разбере от една дума, че Санджар й вярва.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 12:21 от Еванджелин

# 641
  • Яко в Матрицата...
Еве, да нещо такова е - вървя по дълъг и тесен път. По-скоро, по тънък лед ходи Санджар...

# 642
Рени, ми да върви Head Band Да разбира всичко и да си сяда на г*за.
Не дай Боже, Акън да е направил нещо на Зехра, вече Наре е обвинена и в това Joy
Поне по доволната физиономия на Гедиз разбирам, че Наре не е само на посещение в марината, започва работа вероятно Stuck Out Tongue Winking Eye
Хади мерси! Всички се грижат за душевното състояние на Санджар!

Васе, явно пазарува по няколко бройки пуловери Санджар. Два еднакви са, сега направи сглобка по якетата Grinning

# 643
Рени, ми да върви Head Band Да разбира всичко и да си сяда на г*за.
Не дай Боже, Акън да е направил нещо на Зехра, вече Наре е обвинена и в това Joy
Поне по доволната физиономия на Гедиз разбирам, че Наре не е само на посещение в марината, започва работа вероятно Stuck Out Tongue Winking Eye

Васе, явно пазарува по няколко бройки пуловери Санджар. Два еднакви са, сега направи сглобка по якетата Grinning

Това е едно от нещата, които най- много харесвам в Гедиз!
Тои се радва на малките успехи на Наре, като я провокира да ги преследва без да натрапва собствените си чувства и интереси.
Иска се голямо сърце за това Blush

# 644

Еве, да, всички...затова ние няма Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, сега на снимките видях, че якетата са различни...така се бях съсредоточила върху ръката, че не обърнах внимание на якетата. Ама и с тях...пак е като с ръката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт