Еванджелин, благодаря за резюмето

Санджар и Акън вървели по пътека един към друг, обаче едва ли ще се срещнат. Иначе вече няма да имаме главен злодей, и трябва да ни търсят нов.
Челебито си почина с масажи и СПА и се разработи. Явно е пренесъл фондовата борса на село. Да го видим сега Свети Гедиз, колко добре се справя с наддаването. Нали уж има опит с това

И докато Наре се разкъсва и преживява нервни кризи, а Санджар търчи като гламав насам-натам да търси истината, горката Мелек е оставена на роднини и приятели. Това дете скоро ще има нужда от психоаналитик, само дано не го пратят при Мюге. И ако питат мен, е крайно време да го запишат на училище, и да му осигурят малко спокойствие.
Иначе нито Наре има право да държи сметка на Санджар защо се е оженил, нито той на нея за каквото и да е било. Тя нали уж няма да му прощава, той пък все забравя, че е женен. Като някакви деца са в детската градина. Постоянно играят на дай си ми куклите, на ти парцалите.
И си мерят ината. Наре явно не е чувала поговорката - Няма ненаказано добро. Колкото и да се опитваш да предпазиш някой, ако той сам не иска, не можеш. Освен това съм на мнение, че в лъжа не се живее вечно. Тя рано или късно изскача, и обикновено в най-неподходящият момент. Затова и той трябва да научи. Негово право е. Както едно време сбърка, така и сега трябва да се изправи пред последиците. Ако е мъж на място, ще направи всичко възможно, за да изкупи тази грешка. Пропастта не е вариант. Нито ще помогне с нещо. Наре и Мелек го искат жив, затова и трябва да живее.
Опс, поувлякох се. В петък съм малко нервна и уморена, и ги почнах подред.
Да поясня също, че не визирам никого, или нечие мнение. 
Надявам се Зехра да не пострада и най-сетне да види, че има кой да я обича, такава, каквато е.