Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 124

• 44 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • На луната
Привет, привет Coffee
Еванджелин, благодаря за резюмето Flowers Tulip
Санджар и Акън вървели по пътека един към друг, обаче едва ли ще се срещнат. Иначе вече няма да имаме главен злодей, и трябва да ни търсят нов.
Челебито си почина с масажи и СПА и се разработи. Явно е пренесъл фондовата борса на село. Да го видим сега Свети Гедиз, колко добре се справя с наддаването. Нали уж има опит с това Simple Smile
И докато Наре се разкъсва и преживява нервни кризи, а Санджар търчи като гламав насам-натам да търси истината, горката Мелек е оставена на роднини и приятели. Това дете скоро ще има нужда от психоаналитик, само дано не го пратят при Мюге. И ако питат мен, е крайно време да го запишат на училище, и да му осигурят малко спокойствие.
Иначе нито Наре има право да държи сметка на Санджар защо се е оженил, нито той на нея за каквото и да е било. Тя нали уж няма да му прощава, той пък все забравя, че е женен. Като някакви деца са в детската градина. Постоянно играят на дай си ми куклите, на ти парцалите. Simple Smile И си мерят ината.
Наре явно не е чувала поговорката - Няма ненаказано добро. Колкото и да се опитваш да предпазиш някой, ако той сам не иска, не можеш. Освен това съм на мнение, че в лъжа не се живее вечно. Тя рано или късно изскача, и обикновено в най-неподходящият момент. Затова и той трябва да научи. Негово право е. Както едно време сбърка, така и сега трябва да се изправи пред последиците. Ако е мъж на място, ще направи всичко възможно, за да изкупи тази грешка. Пропастта не е вариант. Нито ще помогне с нещо. Наре и Мелек го искат жив, затова и трябва да живее.
Опс, поувлякох се. В петък съм малко нервна и уморена, и ги почнах подред. Simple Smile Да поясня също, че не визирам никого, или нечие мнение. Simple Smile
Надявам се Зехра да не пострада и най-сетне да види, че има кой да я обича, такава, каквато е.

# 646
Спомням си когато гледах на времето Аси ,героинята на  Туба не се преобличаше с дни , никакъв намек за хигиена . До сега никъде не бях виждала друг такъв сериал . Ето тук е така - много от героите ( Санджар , Наре , Каврук , Зехра , сега и Елван )си ходят с едни и същи дрехи с дни - най-вече Санджар .
Изключвам  нашия гиздав Гедиз !

# 647
А, Филе, не си права. Елван се преоблича редовно. тези снимки от 12 епизод сигурно са продължение на сцената от края на 11 епизод. Наре не се преобличаше първите няколко серии хихих /2/, защото не си носеше дрехи и тъй като щеше да умира, не счете за нужно да се харчи. После Гедиз й купи дрешки и оттогава си ги сменя редовно Joy
Но Санджар ходи 2 дена с един пуловер в Монтенегро, макар Елван да му приготви сакче. Каврука не съм го загледала Grinning

# 648
  • Яко в Матрицата...
Чакайте малко, че се обърках. Единственото, което никой не е казал на Санджар, е защо Наре се появи на сватбата. Иначе всичко друго му е казвано, сега че той не вярва е друг въпрос. Правилно ли си спомням?

# 649
  • На луната
Чакайте малко, че се обърках. Единственото, което никой не е казал на Санджар, е защо Наре се появи на сватбата. Иначе всичко друго му е казвано, сега че той не вярва е друг въпрос. Правилно ли си спомням?
Правилно Simple Smile За това не спира да пита. Защо са избягали от Черна гора.
За едно време, доскоро всичко му беше ясно Simple Smile Любовник-ци, и т.н. Simple Smile Доказателственият материал, беше убедителен Simple Smile Особено за мнителен персонаж, като него.

# 650
Чета и да се изкажа и аз...Истината излезе пред Санджар, обаче той не поиска да я види...какво като притиска Наре, ако тя му каже за намушкването...ще повярва ли? Както сам й каза - сега ще те изслушам...не мога да кажа дали ще повярвам, ама ще те изслушам. Айде, стига, бе... Ами тя другото му го каза в Черна гора и не й повярва... След Швейцария вече не трябваше да задава въпроси, дори и този, защото трябваше да знае отговорите.

# 651
Рени, правилно си спомняш.

Аляска, освен доказателствения материал за любовниците, има и твърдения от Наре, Гедиз и Каврук, които Санджар предвидливо не взе под внимание, и сега ходи сам да търси същото това нещо, щото не вярва на никой.
Направо нямам думи! Оказа се, че най-важното в момента е, защо Наре се върнала от Черна гора и дали на Хъдърлез /5 май ли беше/ 2011 е била в психиатрията. Всичко друго е цветя и рози.

Васе Hands Facepunch

Забравих и казаното от Изабел, която направо му разкри каквото търсеше.

# 652
  • На луната
Ами хората са различни. Някои са по-доверчиви, други по-мнителни.
Това не ги прави по-лоши, или по-добри. Просто характер.
Светът около нас е пълен и с от двата вида.
Естествено в сериала всичко е преекспонирано, за да е по-драматично.
Едно време май бях писала, не помня кога, че ако вземаха Каврук малко по-насериозно, щяха да имат по-малко ядове, и да леят по-малко сълзи. Ама филм да става Simple Smile
Според мен на Санджар му е много важно защо Наре се върна от ЧГ, и дали престоя й в психиатрията съвпада с неговото ходене да я търси, защото това, което ще разбере, или ще го убеди, че съмненията, които изпитва откакто тя се е върнала са основателни, и е вярвал в измислени истории, или ще разбере, каква грешка е допуснал.
Защото той все още се съмнява. В главата му е каша. Все пак осем години е живял в слепота, и проглеждането не става с магическа пръчка. Simple Smile Историята с Отело, доста помогна Simple Smile

# 653
Това, че за мнителния мозък на Санджар е най-важно, не значи, че е най-важно по принцип. Да го оставят да си търчи насам-натам, няма защо всички да му се връзват на акъла и да го спасяват от самия него. Да обърнат малко внимание на работата в марината, че изостана Ill

# 654

Забравих и казаното от Изабел, която направо му разкри каквото търсеше.
Еве, точно това имах предвид...не повярва на Наре в Черна гора...отиде до Швейцария...разбра, че е психиатрична болница и наистина е била в такава.  Отгоре на всичко Изабел му даде и останалото. Късмет беше и че набара Акън, който пък му каза и за намушкването.. И ако искаше да види истината за преди 9 години, щеше да види и тази с намушкването...

Аляска, ние не казваме, че е лош човек...но мнителността му замъглява разума и причинява много беди.
А и аз я виждам неговата любов доста егоистична. На преден план са неговите чувства и желания.

# 655
  • На луната
Цитат
Това, че за мнителния мозък на Санджар е най-важно, не значи, че е най-важно по принцип. Да го оставят да си търчи насам-натам, няма защо всички да му се връзват на акъла и да го спасяват от самия него. Да обърнат малко внимание на работата в марината, че изостана Ill
Така де, и аз това викам. Да го оставят, ама не го оставят Simple Smile
С лъжите си все едно развяват червена кърпа пред бик Simple Smile
И не само неговата мнителност причини бедите. Монетата обикновено има две страни. Wink
Иначе мрината може скоро да я няма, щом Дуду и Яхя са се заели с нея. Simple Smile
п.п. Първо разбира се да решат въпроса с мустака, че и на мен ми е дерт.

# 656
Прави сте за марината ,че ако зависи от това декоративно петле Яхия да я управлява , ще фалират скоропостижно Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз пък очаквам с нетърпение да обзаведат дома на Наре и Елван като една добра домакиня да се заеме с къщата ,че Наре и Мелек ще умрат от глад .А и Санджар - Отело да се успокои ,че Наре няма да е самотна в къщата и да е изкушение за Гедиз Joy
Също така ,както казвате да вземат да запишат това дете на училище Dizzy Face
Що се отнася за Санджар , за мен най- големият му проблем е ,че не може да повярва какво е намерило момиче като Наре в него , за да го обикне истински .Все още си мисли ,че е бил екзотично увлечение за нея .Точно както си е мислел и Отело .

# 657
  • На луната
Що се отнася за Санджар , за мен най- големият му проблем е ,че не може да повярва какво е намерило момиче като Наре в него , за да го обикне истински .Все още си мисли ,че е бил екзотично увлечение за нея .Точно както си е мислел и Отело .
То това не е проблем само на Санджар, ами и на голяма част от драгите зрители Simple Smile та за мен донякъде е нормално, да се чуди.
Те са толкова различни, че няма накъде повече. Но нали уж противоположностите се привличали, и в любовта не винаги имало логика. Simple Smile

# 658
  • между морето и небето
То това не е проблем само на Санджар, ами и на голяма част от драгите зрители Simple Smile та за мен донякъде е нормално, да се чуди.
Те са толкова различни, че няма накъде повече. Но нали уж противоположностите се привличали, и в любовта не винаги имало логика. Simple Smile

Честно да си призная, аз съм от тези зрители. Напрягам се, напрягам се, аха поне за нещо малко да ми хареса този Санджар, но отново ме приземява. Дребни неща дори като да открадне симкартата или да недогува срещу чая на пакетче 😯. Да не говоря за съществените действия, разговори и признания. Не мога да приема това да обичаш някого, а да се отнасяш крайно с него.

# 659
  • На луната
Габи, Санджар тръгна с фалстарт, и повечето зрители го отсвириха, така че и поведението му се гледа под лупа Simple Smile
Ето например Елван, всеобщата любимка, също се възмути от начина на приготвяне на чая, но никой не я отрази. Simple Smile
Наре също не винаги действа по правилата, но тя ни е любимка, и всичко й е простено. Като прибавим и женската ни солидарност, към благородните й намерения, някак се получава по-лесно. Аз също много я харесвам.
Факт е, че любовта често е жестока, и ни е най-лесно да нараняваме тези, които най-много обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт