Майски бръмбарчета 2020 - Тема 4

• 44 509
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
И аз от четвъртък съм в 45дневния болничен. Малко ме хвана носталгията по работата, колегите и всичко, от което се отказвам в следващите години, но бебчо като ме изрита хубаво и се сещам, че жертвите си струват Simple Smile
Иначе аз на частно се следя и няма проблем с прегледите. От 34та седмица по веднъж седмично ще ходя на тонове (т.е. от тази седмица).

# 601
Добро утро, аз от 2 седмици съм си вкъщи, но си поработвах. От понеделник излизам в 45 дневен. Четвъртъка съм на тонове.Ще бъда 33+6 и после на около 10тина дни. Тогава ще си взема и болничния и някакви направления за изследвания.
Май свикнах да си седя повече у дома. Днес кума ни си идва от чужбина, но ще бъде на доброволна карантина до средата на април или до Великден.

# 602
Добро утро! Аз утре съм на тонове за пръв път и малко се притеснявам. Със сина ми където се следих никога не са ми правили тези записи. Следяха ме всяка седмица накрая, но с ехограф и доплер, та ще е нещо ново за мен😊. Като направят записа после докторът, който следи бременността ли го гледа и коментира?

# 603
  • Стара Загора
Добро утро! Аз утре съм на тонове за пръв път и малко се притеснявам. Със сина ми където се следих никога не са ми правили тези записи. Следяха ме всяка седмица накрая, но с ехограф и доплер, та ще е нещо ново за мен😊. Като направят записа после докторът, който следи бременността ли го гледа и коментира?

При мен акушерката ме закачаше и следеше дали колана не се е разместил и после ги показвах на лекаря. Тогава ходих на тонове в болницата. Сега когато съм чакала за преглед процедират по същия начин, но в кабинета на лекарката.
Няма нищо притеснително в тоновете. Мен повече ме притеснява взимането на МБ Grinning и всяко качване на гинекол. стол.

# 604
Decuto, благодаря! Аз с гинекологичния стол и вземането на МБ вече съм притръпнала, ще е ми е за 6 или 7 път тая бременност😕. А за тоновете  нямах никаква представа как точно протича, само съм ги чувала в болницата от някои кабинети да се разнасят като звук😊.
  Пожелавам на всички ни хубави резултати от предстоящите прегледи, записи, изследвания и каквото друго предстои!

# 605
Decuto, благодаря! Аз с гинекологичния стол и вземането на МБ вече съм притръпнала, ще е ми е за 6 или 7 път тая бременност😕. А за тоновете  нямах никаква представа как точно протича, само съм ги чувала в болницата от някои кабинети да се разнасят като звук😊.
  Пожелавам на всички ни хубави резултати от предстоящите прегледи, записи, изследвания и каквото друго предстои!
Да, и по- бързо нормализиране на ситуацията, за да може след това да излизаме с бебенцата.

# 606
  • Стара Загора
Чакаме само хубави новини новата седмица, а в новата тема вече ще има бебета ☺️
Аз да ви споделя една много радостна за мен новина. От утре от работа ще осигуряват на всички служители и техните семейства обяд и вечеря и няма да готвя. Урааа! Голяма мъка ми беше готвенето 2 пъти на ден, а детето ме гледа тъжно и само пита мамо, кога ще играем. А аз или мия чинии или готвя, после пък лежа, че съм изморена, но сега ще ми е огромно облекчение.

Първо имам час за кола маска, добре че момичето ще работи само утре, а тя и без тази ситуация работи с маска и ръкавици и не се притеснявам, а и е срещу блока.
После отиваме да вземем 6 порции ядене за трима ни и следобед съм на преглед.

Мъжът ми успя да купи вит Д, но е спрей за деца на Абофарма.

# 607
Здравейте Simple Smile
Аз ще работя още 2 дни и приключвам с работата. Хем ми е добре, че се разнообразявах и бързо ми минаваше деня, особено с тази обстановка, хем започна да ми натежава по цял ден на стол. 🤪
Трябва тази седмица да си пусна кръвните изследвания и да си взема болничния и документите, но да видим с АГ-то по ЗК какво ще се разберем. Очаквам и резултатите от микробиологията и се надявам всичко да е наред. 🙏
Багажа го постегнах, само където днес трябва да се намери и сака, че изчезна безследно. 😂
Почва да ме тресе вълнение, защото остава малко до финала. 😊

# 608
При нас ММ ремонтира, та временно се нанесохме в кухнята Simple Smile. Вчера пристигнаха новата спалня и гардероб, та после ще сглабяме и редим. Аз от другата сряда съм в 45-дневния. Сега в петък ми беше онлайн ЖК и АГ ме викна вторник да ме прегледа, че имам и оплаквания, и тогава си записах час и за тонове. Като се има предвид моят колко спи ми е интересно как ще протече записът.
Ние успяхме само кошара да харесаме, сега ще видя дали ще чакаме намаление или ще я взема втора ръка. Все още нищо нямам за бебока, но то тепърва ще преподреждам и сменяме мебели. Открих, че количка на клипче не мога да харесам и се надявам да устискам и края на април да има форум бебемания Simple Smile. Ако няма все пак се надявам тогава обстановката да е подходяща да идем до един два магазина.
Надявам се всички да сме добре. Simple Smile И чакам добри новини. Hug

# 609
  • Стара Загора
Силно препоръчвам втората употреба за някои неща. Първият път исках всичко да е ново, а нямаше смисъл да се дават толкова пари. Продадох си старата количка 3в1 за 180лв, а е купена 590лв. Новите собственици са много доволни, но и тя беше в отлично състояние.
Сега купих малка кошара от ОЛХ от същия град с 80лв по-евтино, бебешко гнездо с 30лв отстъпка. Всичките ни дрехи за беб са от сестра ми и братовчедка ми, като единствено купих 3 клинчета и чорапки. Дори комплекта за изписване аз ще го сглобя, а няма да давам луди пари за дрешки 56 р-р, които ще умалеят за по-малко от месец.

Определено този път гледам с други очи на всички покупки и като цяло разходите, които не са никак малко, а памперсите свършват като топъл хляб.

# 610
На мен единствената причина, която ме спира, че няма цвета, който искам. Simple Smile
И повечето са за момиченца. Simple Smile Не знам защо.
Сега имаше много добро намаление във Виденов, май на дизайн бейби, но само един цвят, много нежно лилав Simple Smile, на мен ми е любим, но...
Междудругото има ли друга мама, която излиза от ритъм? Днес от едното миене на съдове и тахикардия.

# 611
На мен единствената причина, която ме спира, че няма цвета, който искам. Simple Smile
И повечето са за момиченца. Simple Smile Не знам защо.
Сега имаше много добро намаление във Виденов, май на дизайн бейби, но само един цвят, много нежно лилав Simple Smile, на мен ми е любим, но...
Междудругото има ли друга мама, която излиза от ритъм? Днес от едното миене на съдове и тахикардия.
Да,аз съм така... Понякога само като се завъртя в леглото от ляво на дясно и почва егати сърцебиенето... Пулса си все си ми е над 100, когато и да го измеря.. Но свикнах 😂

# 612
Вие какво бельо сте решили да си носите в болницата?

# 613
Вие какво бельо сте решили да си носите в болницата?

Аз ще си взема еднократно 2 пакета, за всеки случай.

# 614
Аз си взех едно дълбоки памучни бикини от Лидл, много са ми удобни, и мисля да си взема и еднократни една кутия.

Общи условия

Активация на акаунт