Професионални серии за коса 133

• 49 465
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, за изрусена коса, боядисвана/посивявана и по дължините почти всеки месец, коя маска на Керастас е по-добра: Терапист или Архитект?
Résistance Force Аrchitecte  действа при мен и при еднократна употреба, но аз ползвам и четирите продукта от серията, а Résistance Therapiste също много харесвам, но сякаш е по-бавен, т.е. трябват повече употреби. Ако искаш да подхраниш косата мигновено - за мен по-добре е Force Аrchitecte

# 376
Здравейте, за изрусена коса, боядисвана/посивявана и по дължините почти всеки месец, коя маска на Керастас е по-добра: Терапист или Архитект?
Résistance Force Аrchitecte  действа при мен и при еднократна употреба, но аз ползвам и четирите продукта от серията, а Résistance Therapiste също много харесвам, но сякаш е по-бавен, т.е. трябват повече употреби. Ако искаш да подхраниш косата мигновено - за мен по-добре е Force Аrchitecte
Благодаря

# 377
  • Варна
*dreamer* протеинец. Ланза кератин,Лалга, Медисютикълс някой ако ти се намира,Епруваж.....

MarianaS под посивявана Grinning предполагам имаш предвид матирана нали? В общи линии матът направен читаво вкарва пигмент в дължините и е полезен,а не ги съсипва допълнително.
 Керастазка серия за такава коса....... С кеф казвам Генезис. Действие близко до това на Архитект с тая разлика,че тук шампоаните не ми тормозят скалпа. Балансирана серия с превес на протеина и с насоченост грижа за скалпа и третирани дължини.
Риби хайде сезирайте се и заредете  Генезиса най-после.

# 378
  • София
Дами,може би въпроса ми не е за тук,но все пак може и да ми отговори някой...
Гледам в Арлен намаление 50% на една мицеларна вода на марката THALGO.От 88лв. на 44лв.Какво можете да ми кажете за тази марка?Добра ли е?Дали си заслужава?

# 379
MarianaS под посивявана Grinning предполагам имаш предвид матирана нали? В общи линии матът направен читаво вкарва пигмент в дължините и е полезен,а не ги съсипва допълнително.
 Керастазка серия за такава коса....... С кеф казвам Генезис. Действие близко до това на Архитект с тая разлика,че тук шампоаните не ми тормозят скалпа. Балансирана серия с превес на протеина и с насоченост грижа за скалпа и третирани дължини.
Риби хайде сезирайте се и заредете  Генезиса най-после.
Понякога я матират, понякога си е чисто боядисване за да се насити по-добре. Сложно е, затова не изпаднах в подробности.
И не искам шампоан, искам само маска на Керастас. Заради техните шампоани си съсипах скалпа и повече не искам да чуя за тях, все още не мога да си оправя кожата на главата.

# 380
Някой да знае американски сайт за козметика, по-специално търся Genesis?

# 381
MarianaS,
И двете маски, между които се колебаеш, са ефективни и решават добре проблеми.
Можеш да си вземеш и двете по 75 мл, ако си склонна да поръчваш онлайн.
Аз лично ги редувам, не ползвам продължително нито една от двете маски и реално няма и нужда.

# 382
MarianaS,
И двете маски, между които се колебаеш, са ефективни и решават добре проблеми.
Можеш да си вземеш и двете по 75 мл, ако си склонна да поръчваш онлайн.
Аз лично ги редувам, не ползвам продължително нито една от двете маски и реално няма и нужда.
Благодаря, не се бях сещала, би ми било идеално решение, тъй като се колебая между двете, а и бързо ми омръзват продуктите. От къде мога да купя онлайн по-малките разфасовки? Като сайтове познавам само Златна рибка и Арлен.

# 383
  • Велико Търново
Дами,може би въпроса ми не е за тук,но все пак може и да ми отговори някой...
Гледам в Арлен намаление 50% на една мицеларна вода на марката THALGO.От 88лв. на 44лв.Какво можете да ми кажете за тази марка?Добра ли е?Дали си заслужава?

Аз съм ползвала много продукти на Талго - измиваща пяна, кремове, маски - всичко ми харесва, чудесни продукти са, така че според мен няма да съжаляваш.
Ето малко инфо /извинявам се за офф топика/

THALGO e символ на професионално съвършенство и ненадминатo изживявane.THALGO е ексклузивна френска линия, безспорен експерт в Морската козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. THALGO изследва богатствата на Океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.

От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни елементи за балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Още Еврипид е установил, че “морето лекува всички болести”, а в началото на миналия век френският учен проф. Рене Кинтон доказва, че “Морската вода и човешката кръвна плазма имат големи структурни прилики, а следователно и общ произход.
Всеки продукт на THALGO концентрира ефикасността на морските активни съставки и е създаден според най-стриктните изисквания и стандарти за безопасност, за да предложи съвършена, ексклузивна, професионална грижа на всяка жена по света.
Таласотерапията е много важна част от марката Thalgo, тъй като се основава на убеждението, че свойствата на морската вода са много полезни за кожата. През 1966 г. Bouclet регистрира медицински патент, потвърждаващ ползите от микронизирани водорасли, включително детоксикиращ, реминерализиращ, себорегулиращ и регенериращ потенциал, който след това се превръща в гръбнака на Thalgo skincare. Thalgo като марка се подкрепя от медицинската и научна общност, Bouclet получава признание от медици и учени,което поставя Thalgo в челните редици на морската грижа за кожата. През последните 40 години изследователският център Thalgo продължава да носи наследството на Буклет, като непрекъснато изследва океана, за да доразвие морската грижа за кожата.

Повече от 50 различни морски екстракти се използват за създаването на изключителните активни съставки на Thalgo.
Тъй като Thalgo е основана на естествени съставки, марката настоява нейн основен принцип да бъде: без вреда на околната среда. Thalgo активно се опитва да сведе до минимум екологичния отпечатък върху естественото богатство на сушата и морето. Поради тази причина, както и силната ангажираност за етично формулиране, всички продукти на Thalgo съдържат 0% парабени, 0% минерални масла, 0% пропилен гликол и 0% ГМО.

# 384
Някой да знае американски сайт за козметика, по-специално търся Genesis?
https://www.kerastase-usa.com/

# 385
  • Бургас
Аз също харесвам много Талго ,кремът им с хиалуронова киселина и този с колаген са много добри.

# 386
MarianaS,

На предишна страница prinzesata е дала линк за немски сайт, в който има и двете маски:
https://www.friseurtotal.de/produkt/kerastase-resistance-masque- … itecte-75ml-12951
И
https://www.friseurtotal.de/produkt/kerastase-resistance-masque- … apiste-75ml-12953

Аз редовно ползвам по-малки разфасовки, защото пътувам често и ми е много по-удобно.

# 387
Цитат
Риби хайде сезирайте се и заредете  Генезиса най-после.

Нямам търпение, днес им звънях и на рибите и на Арлен - чакат. От Арлен май са се самосезирали, казаха от другата седмица на лични или по телефон, офциално чак другата средата на другия месец.

Талго крем Hyaluronic определено любим продукт.

# 388
  • София
Ползвам цялата серия за руса коса на Керастас и е невероятна,за руса коса е страхотна серия.

# 389
Керастас Еликсир ултим дали ще е подходяща серия за боядисана, бързоомазняваща се коса, с цъфтящи краища?

Общи условия

Активация на акаунт